- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
bu korona olayında açık bulursan bitane al ahahahaKendime dogum gunumde tektas almayı dusunuyorum ınsallah kuyumcular acık olur
Kınalı yapıncak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu korona olayında açık bulursan bitane al ahahahaKendime dogum gunumde tektas almayı dusunuyorum ınsallah kuyumcular acık olur
Kınalı yapıncak gibi
Ay deme öyle rüyama gircek töbe töbeDısı yuzunden yuzunu kesecekler haberi yok
Popomu elleyen cocuga bagırdım diye cesur dedı Allah razı olsun, sıze yaranamadım
En kısa zamanda acarım bosan dedikce yedıgım lıncler yetmedi bı de sigaramdan yiyimAman bırak gitsin ya sigara da neymiş dumanlı düdük işte
Olmadı BDV ye konu aç bununla ilgili. biz seni linç edelim
Bugün takip ettiğim pırlanta firması mağazaların kapalı olduğunu duyurmuş üzdü beni bir miktarKendime dogum gunumde tektas almayı dusunuyorum ınsallah kuyumcular acık olur
Kınalı yapıncak gibi
Ha onu ben de severim ama paramız yok olsa da kocam pinti ,bak yine aklıma geldi adamın pintiliği ya ....Ay ben pırlanta severim hastasiyim hskagsksb
Omzuma bir Buse kondurup seni tatlı cesur kız dedım suan....Öyle deme ya bı arkadasimin totosunu metroda minciklamislarda ses edememiş çocuk psikopat falan çıkar yanında bıçak olur diye
Yok bu gece hepimiz hurma ağacı görürüz rüyamızda ancaİtiraflar araya karıştı
Ay deme öyle rüyama gircek töbe töbe
Gercekten pinti mı espri mi yaptınHa onu ben de severim ama paramız yok olsa da kocam pinti ,bak yine aklıma geldi adamın pintiliği ya ....
Aha bdv konusu benim kocamda yıl dönümü olunca alıyor başkada yokHa onu ben de severim ama paramız yok olsa da kocam pinti ,bak yine aklıma geldi adamın pintiliği ya ....
En kısa zamanda acarım bosan dedikce yedıgım lıncler yetmedi bı de sigaramdan yiyim
Zaten cift terapıstı öneriyorum bosan demiyorum, kıskanc etiketini üstümden silmem lazım
Bak işte size cesur diyince kabullenmiyorlar ama bu cesaret isterOmzuma bir Buse kondurup seni tatlı cesur kız dedım suan....
Helallik iste hemen benden!!!Ay ben ilk üye olduğum zaman konularda senin yorumun ilk sayfada oluyordu görüyordum bu kadın neden direkt boşan diyo ya diye eksiliyordum
Helallik iste hemen benden!!!
Beddua et inşallah senide eksilerler diyeHelallik iste hemen benden!!!
Kız benim kocam yok? Kınalı yapıncak gibi kendime yuzuk alcam diyorum sızın dediklerinize bakınAha bdv konusu benim kocamda yıl dönümü olunca alıyor başkada yok
Pinti ,işine gelmiyo .Altın hesabı açalım diyo mesela Hesap cüzdanını mı takayım elime ya da boynuma uyar oraya takayım ,işine gelmeyen herşeye cimri ben ona varyemezim diyomGercekten pinti mı espri mi yaptın
Kısa ve öz cevap vermenize bile laf etmişler ahahahahahHelallik iste hemen benden!!!
En buyuk itirafı Brokolis yaptı ve hakkımıhelal etmiyorum dermısım saka saka begenmedım butonuna basan parmağına saglıkAma hurma konusu bu ya helalligi günah çıkarma konusunda isterim
Amaan dert ettiğin şeye bak ya napcan kocayı derdi bitmiyorKız benim kocam yok? Kınalı yapıncak gibi kendime yuzuk alcam diyorum sızın dediklerinize bakın