- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.421
Antremansız yakalandı millet dedim ben ısınmadan çıkmayın dışarı..her türlü tatbikat yapılıyor bunuda öğretmeleri lazımdı...meb işte ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama orjinal fotolar bak şu foruma var mı böylesiGsyabk kurban oliimm bu profil resimlerini çok arıyor musun ya
Gecenki oğlan beterdi bu daha beter ya hgchfchgchgc
BDV de ki kısmetim yok evlenemedim ruh ikizim kayıp konuları peki?
Ama orjinal fotolar bak şu foruma var mı böylesi
Sıkıntıdan millet saracak şeyler yaratiyo kendine benceBDV de ki kısmetim yok evlenemedim ruh ikizim kayıp konuları peki?
Sokaga cikma yasagi ilan edılmıs, pandemı var, virus cirit atıyor. Shgsgsgsgagaga
Mesela suan oturmus mutfakta ruh ikizimi bulamadım konusu acsam diye dusunmek shshshshsSıkıntıdan millet saracak şeyler yaratiyo kendine bence
Gelecek profil fotom daha da orjin olacak 5. Günün safagini bekleyinYok cidden bı de her seferinde çıtayı yukseltiyorsun rjdjdjdjd
Korkuyorum
BDV de ki kısmetim yok evlenemedim ruh ikizim kayıp konuları peki?
Sokaga cikma yasagi ilan edılmıs, pandemı var, virus cirit atıyor. Shgsgsgsgagaga
Bugün cuma gecesi dua edelim trol konu çoğalsın ortam senlensin diye ...Mesela suan oturmus mutfakta ruh ikizimi bulamadım konusu acsam diye dusunmek shshshshs
Bılemedım be annacım.
Belkı de gercekten tek dertleri suan o dur
Gelecek profil fotom daha da orjin olacak 5. Günün safagini bekleyin
Acıp o videoları izliyorum ben sıkılınca agagagagaBdv dyken kafasında bardak parçalayan Caner gibi hissediyorum ya kendimi
Beni direkt etiketBugün cuma gecesi dua edelim trol konu çoğalsın ortam senlensin diye ...
Ya halay başı olmak istiyorum ben...eşarbımı da yan bağlamak...Bugün cuma gecesi dua edelim trol konu çoğalsın ortam senlensin diye ...
Ay o değil de ikinci defa mi ergenliğe girdim nedir?
Çevremde hiç sivilcem olmaması sebebiyle imrenilen biriydim , şimdi yuzumde 7 tane falan sivilce var
Stres demeyin bacılar tek canımı sıkan şey erkekimle vuslata eremiyor oluşum şu karantina sebebiyle
Her zamanki ayiligima devam ediyorum aslindaAbur cubur yiyorsan beslenme düzenin degistiyse ondandır
Acıp o videoları izliyorum ben sıkılınca agagagaga
Arama cubugum utanc kaynagı youtube de
Kısmetse olur semih Hazal kavga
Kısmetse olur emre gokhan kavga
Iste benım stilim all star kavga
Dısco kralı medya arkası kavga
Aradıgım seylere bak
Askı memnu anne ben ölüyorumKısmetse olur kavgaları kalp ben