- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.381
Casper kim kiz2 bardak olup de lingen etiketlenince üstüme alınmadım, domuzluğuna görmezden geldim hem de afiyet olsun annacan, diğer bardak casper için mi? Yarasın Casper’ıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Casper kim kiz2 bardak olup de lingen etiketlenince üstüme alınmadım, domuzluğuna görmezden geldim hem de afiyet olsun annacan, diğer bardak casper için mi? Yarasın Casper’ıma
Diğer bardağın sahibi sanmıştım, hayalet Casper işteCasper kim kiz
Şükür ki iyi değilimSende cok normal değilsin hissediyorum yakında birlikte banlaniriz
Ama ben geliyom siz yoksunuz, ben olmayınca da sayfalarca konuşuyorsunuz uyusslarAnam sen nerelerdesin bakiyimmm
Sen bizi cok ihmal ediyonAma ben geliyom siz yoksunuz, ben olmayınca da sayfalarca konuşuyorsunuz uyusslar
Ya ben akşamları hep demleniyom ondanSen bizi cok ihmal ediyon
Dün akşam ben de demlendim. Fotosunu koyup seni etiketlemiştim de o kafayla kaldırmışım fotoyu sonraYa ben akşamları hep demleniyom ondan
Kiz dikkat et bu kadar dem iyi değilYa ben akşamları hep demleniyom ondan
Tüh keşke gorseydimDün akşam ben de demlendim. Fotosunu koyup seni etiketlemiştim de o kafayla kaldırmışım fotoyu sonra
Ya karantina bizi bu hale getirdi napalimKiz dikkat et bu kadar dem iyi değil
Biz bu aralar dogaya kaciyoruz bi kac saatligine o kadar iyi geliyorki insanaYa karantina bizi bu hale getirdi napalim
Hemen ulastiriyorum efenim sizeTüh keşke gorseydim
Benim balkonum bana yetiyor önüm de bahçe mis gibi:)Biz bu aralar dogaya kaciyoruz bi kac saatligine o kadar iyi geliyorki insana
Benim arka balkonumda bahçeye bakıyor ama temizlenmesi lazim ben elimi surmem mangal ve semaver var beyimin hortum cekip yikamasini bekliyorumBenim balkonum bana yetiyor önüm de bahçe mis gibi:)
Ara gazı ver bebisim şöyle aslansın böyle kaplansın harika temizlersin orayı falan fıstıkBenim arka balkonumda bahçeye bakıyor ama temizlenmesi lazim ben elimi surmem mangal ve semaver var beyimin hortum cekip yikamasini bekliyorum
dunyada az gazla cok calisan bir erkek varsa oda benim kocam cok cabuk gaza gelir kendileriAra gazı ver bebisim şöyle aslansın böyle kaplansın harika temizlersin orayı falan fıstık
Erkeklere kolaylıkla iş yaptırmanın formülü efenim
Bizim bahçeden alt komşu sorumlu hersey fıstık gibiBenim arka balkonumda bahçeye bakıyor ama temizlenmesi lazim ben elimi surmem mangal ve semaver var beyimin hortum cekip yikamasini bekliyorum
Armut pis agzima dus en sevdigimBizim bahçeden alt komşu sorumlu hersey fıstık gibi
Hele de ben hiçbirsey yapmak zorunda olmadığım için daha bi güzel geliyor bana
Benim deeArmut pis agzima dus en sevdigim