- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.461
Allahimmm sabır ver cenemi tutamayacam ban yiyecem yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemişsin bileAllahimmm sabır ver cenemi tutamayacam ban yiyecem yine
Günaydın ,,,köyde olunca sokağa çıkmasan da oluyor...
Allahimmm sabır ver cenemi tutamayacam ban yiyecem yine
Hangi koy burasi ne kadar guzel yesilGünaydın ,,,köyde olunca sokağa çıkmasan da oluyor...
Aslında köyümüz kalabalık ama herkes kurallara gerçekten uyumlu ,gidip gelmek asla yok..sadece kapısının önüne çıkıyor insanlar uzaktan bağırmalı muhabbet full...trabzon vakfıkebir ortaköy...Ne guzelmis
Orasi kalabalik mi
Insanlar koylere gitmis hep
Surekli birbirlerine gidip geliyorlarmis
Aynen yemyeşil bende duramadım merkezde burda en azından huzurluyum....trabzon vakfıkebir ortaköy..bekleriz...Hangi koy burasi ne kadar guzel yesil
Wooo gelmek istedigim sayili yerlerden insallah bu yaza gelmek isterimAynen yemyeşil bende duramadım merkezde burda en azından huzurluyum....trabzon vakfıkebir ortaköy..bekleriz...
Bana derken bana değil, ban’a sosyal mesafe plzzzAh Hemsirecik ah, bağıra bağıra bana koşmuşsun bebeyim
Konulara bunu yapıştırsam banlanir miyim hchchchv
Bendenkimseyebahsetmeyin
benneyanginlargordum
Gsyabk
Bendenkimseyebahsetmeyin
benneyanginlargordum
Gsyabk
Bendenkimseyebahsetmeyin
benneyanginlargordum
Gsyabk
Sanmam kotu bisey yok ki kahkaha attırdın bana
Ben takip ediyorum kısmetse olurun tum hesaplarını agsgshshshsgsgBu hesap çok güzelmiş dün gece izledim bayıldım tam istediğim siglik cirkeflik her şey var jgcjgcjgcjgfjyf
Ben de edeyim bari, en adi ve magma kavgalar hangi hesapta olur, onu da deyiverin hele banaBen takip ediyorum kısmetse olurun tum hesaplarını agsgshshshsgsg