- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.401
Selamlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konulara bakıyorum canım sen napıyosun
bende bakınıyorum öyle konularaKonular arasi saskinliltan saskinliga surukleniyorum sen nerdesin napiyosun
Bende konularda geziniyorum kuzum yeni konuda açtım öyle bakınıyorum sizi özledim yazıyım dedim :)Konulara bakıyorum canım sen napıyosun
İyi ettin bende okudum o haberi buraya fikrimi yazarsam ban yerım diye yazmadım yorum.Bende konularda geziniyorum kuzum yeni konuda açtım öyle bakınıyorum sizi özledim yazıyım dedim :)
buraya yazarsak ban yiyor muyuz ki ?İyi ettin bende okudum o haberi buraya fikrimi yazarsam ban yerım diye yazmadım yorum.
Napiyorsunuz fıstık gibim kizlaarr?? pirasalar hazır miiii
Arda Türkmen'in pırasalı kol böreği tarifini gördüyse haklı pırasa almaya çıkmakta
Neyse ki ben pırasamı almıştım önceden, balkonda 3 günlük suresinin dolmasını bekliyor
Eliyle agzını kapatanı gordunuz muPırasalı kol böreğini annem çok güzel yapar canım çekti hvvhvhvhg
Yasak başladı mı acilen almaya gitmem lazım
Millet çıldırmış yav luppoyla fotosu çekilen var tdgdydgdgdgf
Kuş üzümü de koyuyor mu valide hanımPırasalı kol böreğini annem çok güzel yapar canım çekti hvvhvhvhg
Yasak başladı mı acilen almaya gitmem lazım
Millet çıldırmış yav luppoyla fotosu çekilen var tdgdydgdgdgf
Eliyle agzını kapatanı gordunuz mu
Kuş üzümü de koyuyor mu valide hanım
Ay dedim o luppoluya belki adamcağızın parası ona yetmiştir vs vs. Ama kolalı amcaya bahane bulamadım
BekleYok görmedim atsana yfyfyfgff
Denedim kuzum, biber salçası da koyuyorumKız makarna alsın parası yoksa luppo ne dayı resmen fantezi yapmış hghghghg
Yok kuzum pırasayı yağla kavuruyor sadece bı de baharat ekliyor. Kuş üzümü ilginç olur ama denenebilir . tadı nasıl oluyor öyle denedin mi
Yok görmedim atsana yfyfyfgff
Napiyorsunuz fıstık gibim kizlaarr?? pirasalar hazır miiii