- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.441
Ayıpsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıpsın.
Askı memnu anne ben ölüyorum
Part 2
Askı memnu nihal merdivenlere yıgılıyor
Abahshshshs
Bacı bacının etiketcisidir kim cins konu görürse o onu etiketlesinBeni direkt etiket
Bende kunduracı olmak istiyorum ayağında kundura yar gelsin dura duraYa halay başı olmak istiyorum ben...eşarbımı da yan bağlamak...
Bacı bacının etiketcisidir
Dogru dıyosun. Hobilerime yakında onu da eklerim ama kavga olan kısımlarıSu aralar cennet mahallesi bile gidebilir ya
Gel birlikte ıcelım maskeni tak ama kahve de yaparım sanabenneyanginlargordum bi sigara versene ordan ,eşim uyudu balkona kaçacam... çıkmışken bir yere vursun...
İçim gitti valla offf. olurda miss gibi kahve kokarsın sende.. Ben bir bir dönüşürüm senin sesine ...çokta tın dünyanın çilesi... bir oda dolusu yangın ile...Gel birlikte ıcelım maskeni tak ama kahve de yaparım sana
Kendime de yapmadım gitmesin ıcın. Yapasım geldi aslında ama, zaten uyuyamıyorum dedım sımdı saatte ıcersem hıc uyuyamam.İçim gitti valla offf. olurda miss gibi kahve kokarsın sende.. Ben bir bir dönüşürüm senin sesine ...çokta tın dünyanın çilesi... bir oda dolusu yangın ile...
Reis çok duygusal girdin alev aldik haİçim gitti valla offf. olurda miss gibi kahve kokarsın sende.. Ben bir bir dönüşürüm senin sesine ...çokta tın dünyanın çilesi... bir oda dolusu yangın ile...
Bende uyuyamadım bu gece noldu demiyorum bilirim kendimi ne yapsam boş...dışarda ay öyle güzel dolmuş içeri..gel diyorum efkar bu gece misafirimsin...sigara içmem bir tane içerim..içince de zerresini kaybetmem.. herkes ruhunun şairi..senin gibi..yoksa gecenin körü uyku tutmayan gözlerin neden bu kadar güçlü sanıyorsun..Kendime de yapmadım gitmesin ıcın. Yapasım geldi aslında ama, zaten uyuyamıyorum dedım sımdı saatte ıcersem hıc uyuyamam.
Yaktım sigarayı bos ıcıyorum.
Sıırınde cok guzelmıs
Mümkünatı yok sönmez buralar...en iyisi susmak...Reis çok duygusal girdin alev aldik ha
Bide sey hurrem gebeAcıp o videoları izliyorum ben sıkılınca agagagaga
Arama cubugum utanc kaynagı youtube de
Kısmetse olur semih Hazal kavga
Kısmetse olur emre gokhan kavga
Iste benım stilim all star kavga
Dısco kralı medya arkası kavga
Aradıgım seylere bak
Onu da ekledim simdi agagsgsgsgsgBide sey hurrem gebe
Ayrıca kismetse olur kavgalari favorim bide iste benim stilim baharin kovulmasiOnu da ekledim simdi agagsgsgsgsg
Kuzum sen nasılsınOnu da ekledim simdi agagsgsgsgsg
Hahahahaha bahar yuzunden all star fani oldum benAyrıca kismetse olur kavgalari favorim bide iste benim stilim baharin kovulmasi
İyiyim canım bildigin gıbı yok Bı degısıklık, sen nasılsınKuzum sen nasılsın
İyiyim bende aynıyım işte :)İyiyim canım bildigin gıbı yok Bı degısıklık, sen nasılsın