- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.941
lingen balım da burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah allah uzun omur versin ❤en guzel zaman da sizin cocuklugunuz gecmis amaBenim gençliğimde hurmayı yıldan yıla hacdan donenlerde görürdük. İkramları da nerdeyse koklatirlardi . Çok hurma yiyemedim bu yüzden.
Tevellüd merak edenler 1969
Günümüz Türkçesi doğum tarihi 1969
Allah yardimciniz olsun insallah hepimizin de insallahAmin canım sabahtan beri sürekli deprem oluyor bu sene vanin felaketleri bitmedi
Geçmiş olsun yalnız olman daha çok etkiledi beni...rabbim korusun seni ve hepimiziSağol canım vanda oldu
Allah yardim etsin canimDepremle uyanmışımdır alırım bir geçmiş olsununuzu
Bencede artik burdayimbu topik baya güzele benziyor
Çok teşekkür ederim prensesim.Masallah allah uzun omur versin ❤en guzel zaman da sizin cocuklugunuz gecmis ama
Rica ederim ablacim insallah amiin rabbim yardimcimiz olsun ❤Çok teşekkür ederim prensesim.
Gerçekten çok mutlu herkesin birbirine çok güvendiği huzurlu yıllarda yaşamışız. Umarım sizlerin de aydınlık geleceğiniz olur.
Anammmm ayparem gelmiş hosgelmisbu topik baya güzele benziyor
Amin canım çok sağol ❤ tek olunca çok panik oluyorum ya insallah yine tek yakalanmamGeçmiş olsun yalnız olman daha çok etkiledi beni...rabbim korusun seni ve hepimizi
Amin inşallah canımAllah yardimciniz olsun insallah hepimizin de insallah
Korkunu çok iyi anlıyorum canım ben de bir ara çok korkuyordum depremden.. ama içini ferah tut... olumlu ve iyi düşün kotu enerjiden kalbini uzak tutAmin canım çok sağol ❤ tek olunca çok panik oluyorum ya insallah yine tek yakalanmam
hoşbuldummAnammmm ayparem gelmiş hosgelmis
Bir kaç gün sürer artık bu korku sonra geçiyor zamanlaKorkunu çok iyi anlıyorum canım ben de bir ara çok korkuyordum depremden.. ama içini ferah tut... olumlu ve iyi düşün kotu enerjiden kalbini uzak tut
Beğendin mi burayihoşbuldumm
evet sohbetlerinz hosuma gittiBeğendin mi burayi
Sen de mi hurmacisin itiraf etevet sohbetlerinz hosuma gitti