- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.901
Çek git bebeğim uzaklaraaa çek giiiit mi diyorsun sen simdi banaYa da follow ve rt yapılmazsa azalarak biteceğini umut edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çek git bebeğim uzaklaraaa çek giiiit mi diyorsun sen simdi banaYa da follow ve rt yapılmazsa azalarak biteceğini umut edelim
Aman hemen de üzgün surat yapmalar bibişeyler bizİ dünyanın en gereksiz bilgisine bir enterla gönderdin biz surat astık mı ha sorarım sanaYa da follow ve rt yapılmazsa azalarak biteceğini umut edelim
Ya da follow ve rt yapılmazsa azalarak biteceğini umut edelim
Az önce kedim tarafından tartaklandim
Hayvancagizi nasil cileden çıkardıysan artikinAz önce kedim tarafından tartaklandim
Az önce kedim tarafından tartaklandim
Nedeeennn
Belki de halka tatlısının argo ismini duyunca kendinden geçip sahibine saldırmıştır ha ne dersin, şahsen bir sahibim olsa ben de saldırırdım peki annacan enterla ulaştığım bilgiyle ilgili sana sormak isterim, ne sebeple o isim uygun bulunmuş? Öyle Bütün yükü benim enterıma yüklemekle olmuyor hamfendi, anlat bakalım neden o isim?Hayvancagizi nasil cileden çıkardıysan artikin
Çünkü uzaylı. Geldi kendini ayağıma attı sev beni diye göbek açtı sevincede dövdüNedeeennn
Sev beni dedi sevdim yavHayvancagizi nasil cileden çıkardıysan artikin
Dur özelden link atiyom. Buradan anlatmam uygun olmaz belki çoluk çocuk okuyordurBelki de halka tatlısının argo ismini duyunca kendinden geçip sahibine saldırmıştır ha ne dersin, şahsen bir sahibim olsa ben de saldırırdım peki annacan enterla ulaştığım bilgiyle ilgili sana sormak isterim, ne sebeple o isim uygun bulunmuş? Öyle Bütün yükü benim enterıma yüklemekle olmuyor hamfendi, anlat bakalım neden o isim?
Vay be kedilerde bile 4s Kuralı işliyor demek haSev beni dedi sevdim yav
Dur özelden link atiyom. Buradan anlatmam uygun olmaz belki çoluk çocuk okuyordur
Manyak kız bunlar önce dövdü sonra yaladıVay be kedilerde bile 4s Kuralı işliyor demek ha
Kıız Bendenkimseyebahsetmeyin Brokolis 4si biliyonuzdur herhaldeVay be kedilerde bile 4s Kuralı işliyor demek ha
Ne zandinOha bi de hikayesi mi var ismin
Ulen uğraşma diye ss alıp attıkHey kızlar kollayın beni, özelimden içeriği belirsiz link gelecek üzerime uzun süre ortalıkta olmazsam anoşuma haber verin e mi
Içeri girdiğimde kaslarını sıvazlıyordu gibi miSende bizı bebe yaptın dgigjvhh dirty talk seviyoruz diyoruz dgdgcgghgkk