- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.921
Her yere akıtmışsınız puuh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şaşırtmacalı sorulara doğru cevap vermem artık ben tongaya düşürüyorsunuz beni her soruya tabi ki biliyorum bilmem mi diye cevap vericem artık
Içeri girdiğimde kaslarını sıvazlıyordu gibi mi
Enem ne datlusunEkle bebek prmdkelf
❤Enem ne datlusun
Geçmiş olsun kuzucum. Çok korkmadın inşallah :/Depremle uyanmışımdır alırım bir geçmiş olsununuzu
Geçmiş olsun hem virüs hem deprem uzaylı saldırısı zombi gök taşı bu sene iyi dayaniyoruzDepremle uyanmışımdır alırım bir geçmiş olsununuzu
Sağol canım panik atak geciriyodum çok korktum tektim evdeGeçmiş olsun kuzucum. Çok korkmadın inşallah :/
Sağol canım cidden bu sene hiç ıyi gitmiyor bu kaçıncı depremGeçmiş olsun hem virüs hem deprem uzaylı saldırısı zombi gök taşı bu sene iyi dayaniyoruz
Kıyamam ben sana :/Sağol canım panik atak geciriyodum çok korktum tektim evde
Gecmıs olsun canım deprem nerde oldu?Depremle uyanmışımdır alırım bir geçmiş olsununuzu
Sağol canım vanda olduGecmıs olsun canım deprem nerde oldu?
Yeterince felaket var zaten Allah beterinden korusun ınsallahSağol canım vanda oldu
Amin canım sabahtan beri sürekli deprem oluyor bu sene vanin felaketleri bitmediYeterince felaket var zaten Allah beterinden korusun ınsallah
Geçmiş olsun kuzummmSağol canım panik atak geciriyodum çok korktum tektim evde
Sağol tatlım ❤Geçmiş olsun kuzummm
Öyledir topigimizbu topik baya güzele benziyor