- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.961
bir miktarSen de mi hurmacisin itiraf et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir miktarSen de mi hurmacisin itiraf et
Cevizli fındıklı hurmandan bahsedebilirsin :)bir miktar
ay sesli guldum Allah iyiliğini versinCevizli fındıklı hurmandan bahsedebilirsin :)
Oh oh ne güzel tam bize yaraşır cinstenbir miktar
Merhaba, bizim topicte bu konulara bakan bir arkadaş var, tanıştırayım, gel M Meredith Grey cımkızlar size bisey sormak istiyorum
bastan cikaran erkekler tarafindan tahrik edici bulunan ve beğenilen parfüm onerisi istiyorum
Ayakta uyukluyorumKızlar nerede ya bugün sıkıntıdan ders çalıştım ya o derece sıkıldım artık ders çalışmaya başlıyorum ahahahha
Canım geçmiş olsun bu arada, kusura bakma şimdi gördümAyakta uyukluyorum
Sağol canım ❤Canım geçmiş olsun bu arada, kusura bakma şimdi gördüm
YaaaaaMerhaba, bizim topicte bu konulara bakan bir arkadaş var, tanıştırayım, gel M Meredith Grey cım
Ben Jean Paul Gaultier-Scandal parfümünü kullanıyorum. Aşırı şekerli bir koku. Bazen kendi kokumdan dolayı canım pamuk seker falan çekiyoro arkadaştan acil tavsiye bekliyorum M Meredith Grey
Şişesi ve kutusu bebek gibi. Bayılıyorum, içeriğe odaklanamıyorum o dereceYaaaaa
Ben Jean Paul Gaultier-Scandal parfümünü kullanıyorum. Aşırı şekerli bir koku. Bazen kendi kokumdan dolayı canım pamuk seker falan çekiyor
hic sevmiyorum sekerliYaaaaa
Ben Jean Paul Gaultier-Scandal parfümünü kullanıyorum. Aşırı şekerli bir koku. Bazen kendi kokumdan dolayı canım pamuk seker falan çekiyor
Adına yaraşır bi kutusu var bacaklı falanŞişesi ve kutusu bebek gibi. Bayılıyorum, içeriğe odaklanamıyorum o derece
Himm genelde erkekleri delirten kokular böyle şekerli kokular gibi gelir bana. Ama başka önceki parfümüm fresh bir kokuydu, arabasına aşık bir erkek arkadaşım arabasına sıkmak için adını falan almıştı bendenhic sevmiyorum sekerli
vanilyali ambarlı bişey yokmu
soyle erkeklerindelirten sjsjs
şekerli denemek istiyorum aslinda 212 sexy var onu kesin alicam yakinlardaAdına yaraşır bi kutusu var bacaklı falan
Himm genelde erkekleri delirten kokular böyle şekerli kokular gibi gelir bana. Ama başka önceki parfümüm fresh bir kokuydu, arabasına aşık bir erkek arkadaşım arabasına sıkmak için adını falan almıştı benden
Just Cavalli bebisim o da
Kız kimi delirtmek istiyorsun bakiiim?şekerli denemek istiyorum aslinda 212 sexy var onu kesin alicam yakinlarda
ya zaten simdilik koronadan evlerdeyiz ama olurda biriyle biseyler olursa falan filan sjsjsjj yedekte dursun bir de sıkıldım hafif kokulardan farkli seyler denemek istiyorum dikkat ceken biseyler arastirdim biraz good girl de iyi demisler bide ona bakicamKız kimi delirtmek istiyorsun bakiiim?
Ay onun şişesi bile libido coşturucu benceya zaten simdilik koronadan evlerdeyiz ama olurda biriyle biseyler olursa falan filan sjsjsjj yedekte dursun bir de sıkıldım hafif kokulardan farkli seyler denemek istiyorum dikkat ceken biseyler arastirdim biraz good girl de iyi demisler bide ona bakicam
hem de cok seksi diyolaaar vanilyanin etkisi bilimsel kanitlanmis biliyosundur onuAy onun şişesi bile libido coşturucu bence