- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.981
Ay yok kız bilmiyodumhem de cok seksi diyolaaar vanilyanin etkisi bilimsel kanitlanmis biliyosundur onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok kız bilmiyodumhem de cok seksi diyolaaar vanilyanin etkisi bilimsel kanitlanmis biliyosundur onu
Benimki ballı, şeftalili, mandalinalı ve karamelliymis.Vanilyalı kokular erkekleri cezbeder belirteyim:)
Arti amber olmalı içinde mutlaka, ve en seksi bulunan erkekler tarafından, şekerli değil meyveli kokular...
Bende su an Givenchy L'interdit, Dior Hypnotic Poison, Narciso Red var... Linterdit bir numaram amaBenimki ballı, şeftalili, mandalinalı ve karamelliymis.
Ay sanırsın dondurma
Vanilyalı kokular erkekleri cezbeder belirteyim:)
Arti amber olmalı içinde mutlaka, ve en seksi bulunan erkekler tarafından, şekerli değil meyveli kokular...
Benimki ballı, şeftalili, mandalinalı ve karamelliymis.
Ay sanırsın dondurma
Pöfff brok yaa sana da illa decoder lazım bebeksi bak şimdi hilale anlatır gibi anlatıcam tane tane; şeker dediğimiz akide, küp şeker, Marshmallow, jelibon, markalaştırırsak haribo adı altında toplarız bir kısmını hatta falan. Meyve dediğimiz de; çilek olur, ayva elma olur, nar olur, böğürtlen olur ve hatta olsa da yesek olur. Anlaşılmayan bir şey?Sekerli parfumler meyveli parfümler ayni sey degil mi yav
Çiçekli mi yazacaktin acaba meyveli yerine genc gislarimiz yanlis esanslara yonelmesinler
Ah kafam ah, hurmayı unutmuşum bu nasıl olurPöfff brok yaa sana da illa decoder lazım bebeksi bak şimdi hilale anlatır gibi anlatıcam tane tane; şeker dediğimiz akide, küp şeker, Marshmallow, jelibon, markalaştırırsak haribo adı altında toplarız bir kısmını hatta falan. Meyve dediğimiz de; çilek olur, ayva elma olur, nar olur, böğürtlen olur ve hatta olsa da yesek olur. Anlaşılmayan bir şey?
Pöfff brok yaa sana da illa decoder lazım bebeksi bak şimdi hilale anlatır gibi anlatıcam tane tane; şeker dediğimiz akide, küp şeker, Marshmallow, jelibon, markalaştırırsak haribo adı altında toplarız bir kısmını hatta falan. Meyve dediğimiz de; çilek olur, ayva elma olur, nar olur, böğürtlen olur ve hatta olsa da yesek olur. Anlaşılmayan bir şey?
Değil bebeeem, şekerli kokular çok daha bayici oluyor ama meyveli kokular erkeklerde daha çekici oluyor... yani araştırmalarım sonucu öğrendiğim buSekerli parfumler meyveli parfümler ayni sey degil mi yav
Çiçekli mi yazacaktin acaba meyveli yerine genc gislarimiz yanlis esanslara yonelmesinler
20li yaslarda evet, ben o yaslarda bi koltuğa 4 5 karpuz sikistirmisligim var hepsini de kendimce seviyordum bak ne yalan soyliyimGecenin sorusunu soruyorum girls
Sizce insan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?
Gecenin sorusunu soruyorum girls
Sizce insan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?
Değil bebeeem, şekerli kokular çok daha bayici oluyor ama meyveli kokular erkeklerde daha çekici oluyor... yani araştırmalarım sonucu öğrendiğim bu
Konudan bağımsız o kızgın surat yazdığını okumadan bastım eksiyi, 1. Haribo savaşlarını sen başlattınIkisini maksimum seviyede sevemez yani sevdaluk degil o afagagha
Ama ikisinden de hoslanabilir bence tabi tavsiye ettiğimiz bir durum degil❤
Ikinci sorumuz.Ikisini maksimum seviyede sevemez yani sevdaluk degil o afagagha
Ama ikisinden de hoslanabilir bence tabi tavsiye ettiğimiz bir durum degil❤
Konudan bağımsız o kızgın surat yazdığını okumadan bastım eksiyi, 1. Haribo savaşlarını sen başlattın
Anket mi bu yoksa hatıra defteri soruları gibi şeyler miIkinci sorumuz.
Hangisini daha çok sevdiğimizi nasıl anliciiiz?
Şey taktiğim vardı benim ama o da dogru sonuç vermiyor gibi; ikisine de araba çarptığını düşün ve ikisinden birini kurtarma imkanın var. Hangisini kurtarırsın ndnndnd
Arabayı kurtarırım, hasara falan bakarım, kaskosu yoksa ne yapacak sahibi acaba diye dertlenirimIkinci sorumuz.
Şey taktiğim vardı benim ama o da dogru sonuç vermiyor gibi; ikisine de araba çarptığını düşün ve ikisinden birini kurtarma imkanın var. Hangisini kurtarırsın ndnndnd
Ikinci sorumuz.