- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.881
Ben asla çıkamam, başımda halem sırtımda kanatlarımla hele de hiççç hadi elele tutuşup yan-gın-toş diyelim de o halleder annacanı ancaUlaaa kızlar ben sizinle basa çıkamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben asla çıkamam, başımda halem sırtımda kanatlarımla hele de hiççç hadi elele tutuşup yan-gın-toş diyelim de o halleder annacanı ancaUlaaa kızlar ben sizinle basa çıkamam
Shshshsh catlayacam şimdiBen asla çıkamam, başımda halem sırtımda kanatlarımla hele de hiççç hadi elele tutuşup yan-gın-toş diyelim de o halleder annacanı anca
Görüyor ve arttırıyorum halka tatlısı nasıl bir şey kiBrokolis Bendenkimseyebahsetmeyin kızlar siz halka tatlısının diğer adını biliyor musunuz? Hemsirecik bilmiyomus da
Kesin pis bisey yoksa annada bilmezdi e madem pis bisi ben niye bilmiyorumBrokolis Bendenkimseyebahsetmeyin kızlar siz halka tatlısının diğer adını biliyor musunuz? Hemsirecik bilmiyomus da
Ay baga bisiler oliiiGörüyor ve arttırıyorum halka tatlısı nasıl bir şey ki
Aman iyi be, gugi yapıp da bakayımAy baga bisiler oliii
Bekle sen linç tayfamla toplanıp geliyoruzAman iyi be, gugi yapıp da bakayım
Pöfff baktığıma pişmanım, tipinden tanıdım tamam, görünce midemi bulandıran şeylerden biriymiş, yemedim yemem, tadı da boks bunny gibi bişi eminimBekle sen linç tayfamla toplanıp geliyoruz
Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin kızlar siz halka tatlısının diğer adını biliyor musunuz? Hemsirecik bilmiyomus da
Öyle pis pis şeyleri nedense bilirimKesin pis bisey yoksa annada bilmezdi e madem pis bisi ben niye bilmiyorum
Ya hu sizinle konuşurken anlıyorum ki ya mağaramdayım ya zuzayda, halka tatlısı, çavuş, 93 bölü 3 olsan çekilmezsin falan, nerde geçiyor bu hayatlar be yaaÖyle pis pis şeyleri nedense bilirim
Üni de erkekler o tarz laflar ederdi çavuşlu mavuşlu hiç bir hemcinsim anlamazken ben kahkaha atmamak için dudaklarımı ısırırdım
Kesin pis bisey yoksa annada bilmezdi e madem pis bisi ben niye bilmiyorum
Pöfff baktığıma pişmanım, tipinden tanıdım tamam, görünce midemi bulandıran şeylerden biriymiş, yemedim yemem, tadı da boks bunny gibi bişi eminim
Halka tatlısı argo yazıp googlelayın, banlanmak istemiyorum açık açık yazıpBilmiyorum ama sen böyle sorduğunda göre terbiyesiz bı seydir
Halka tatlısı argo —> enter, olay bu yaniHalka tatlısı argo yazıp googlelayın, banlanmak istemiyorum açık açık yazıp
Bi de baktıktan sonra iyy Anna ne biçim hatunsun be deneyecekseniz bakın hıh
Halka tatlısı argo yazıp googlelayın, banlanmak istemiyorum açık açık yazıp
Bi de baktıktan sonra iyy Anna ne biçim hatunsun be demeyecekseniz bakın hıh
Ben de daha neler neler var, her gün bir gereksiz bilgi tadında paylaşımlarıma devam edebilirim 8384884 rt 38383 follow alırsamTisikkurler annacim gereksiz bilgilerime +1 kattım sayende
Ben de daha neler neler var, her gün bir gereksiz bilgi tadında paylaşımlarıma devam edebilirim 8384884 rt 38383 follow alırsam
Konu +18e taşınsınEn iyisi konu başlığını dirty talk olarak değiştirelim sdsfjjg Bendenkimseyebahsetmeyin
Ya da follow ve rt yapılmazsa azalarak biteceğini umut edelimEn iyisi konu başlığını dirty talk olarak değiştirelim sdsfjjg Bendenkimseyebahsetmeyin