- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Hayır burda suncaz tamam da, yarın ciddi bir konuda yazarken karsı taraf ciddiye almayacakToplum bunu istiyor ama ne sunsak masum ne sunsak hurma değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır burda suncaz tamam da, yarın ciddi bir konuda yazarken karsı taraf ciddiye almayacakToplum bunu istiyor ama ne sunsak masum ne sunsak hurma değil
Yastığına sarılarak geceyi kapattı bence o abiO konu nasıl bitti en son kocasına sariliyodu
Ben olsam agzından öperdimYastığına sarılarak geceyi kapattı bence o abi
Yazıp sil alıntilamiycaz sözHayır burda suncaz tamam da, yarın ciddi bir konuda yazarken karsı taraf ciddiye almayacak
ne ofisine olmuş insan merak ediyo ya bide neden banlanılıyo .Mune Hanım banladı konu da kapandı
Böylelerine şişme bebek yollayasım geliyoorYastığına sarılarak geceyi kapattı bence o abi
Senle bırgun basbasa sohbet edelim ne dersin asfshshajajajajYazıp sil alıntilamiycaz söz
Ben sinsi sinsi takipteyim.Işığı yakaladım buraya uçuyorum şu an
Ahhfa toplum bunu istiyorsaki toplum tam olarak hangi toplumToplum bunu istiyor ama ne sunsak masum ne sunsak hurma değil
Bak yaa neleri düşünüyor, cebi hurma dolu onu anladım şuvan net olarak imaj kaygısı olmasa dökülecekHayır burda suncaz tamam da, yarın ciddi bir konuda yazarken karsı taraf ciddiye almayacak
Aklıma lise yaptığım bişey geldi bende az fena değilim :) Sınıfta sevmediğim bi kız vardı çoğu kızı sevmezdim zaten ama neyse ahahah işte bu kız grubu çoğunlukla hırsızlık yapan tiplerdi falan herkese sataşırlardı şımarık egoist tiplerdi benim almanca kitabım yoktu ve sevmediğim kızın kitabınıda benim kitabıma benzettim falan arkadaşlarımda beni pohpohladı falan iyice doldum kıza işte dedim o kitap benimmi falan tartıştık sınıfta ayırdılar bizi falan neyse ertesi gün bu kızın arkadaşındaymış kitabım ahahahah geri verdi ahahahahah meğer arkadaşı almış kitabımı eğer olay çıkarmasam kitabımı alamazdım yanlış kişiyi suçladım ama sonuç olarak kitabımı buldum en yakın arkadaşı almıştı ahahah cidden hırsızlıklarıyla övünen tiplerden nefret ediyorum ne iğrenç insanlar öyle hak mı aldım bilmiyorum ama sonuç olarak durum öyle arz etti ahahahaCok fenasınız ucunuz
Olmaz meraktan çatlarızSenle bırgun basbasa sohbet edelim ne dersin asfshshajajajaj
Ben sinsi sinsi takipteyim.
Ahhfa toplum bunu istiyorsaki toplum tam olarak hangi toplum
Dun gece ofiste patronuyla sevısen ama kocasına asık bir kadının konusu vardıne ofisine olmuş insan merak ediyo ya bide neden banlanılıyo .
Anlatmiycan anladimSenle bırgun basbasa sohbet edelim ne dersin asfshshajajajaj
Anam istemsiz güldüm yaDun gece ofiste patronuyla sevısen ama kocasına asık bir kadının konusu vardı
Hepimiz okurken asırı huzunlenmıstık
Halbuse ben en son asırı duygulanmistim...Anam istemsiz güldüm ya
Hayır burda suncaz tamam da, yarın ciddi bir konuda yazarken karsı taraf ciddiye almayacak
Benim gözüm dolmadı değil yaniDun gece ofiste patronuyla sevısen ama kocasına asık bir kadının konusu vardı
Hepimiz okurken asırı huzunlenmıstık
Ama ben soyle yap derken ne diyorum biliyor musunEvet sen de ceviz fındık hurma bırakmamışsin sonra gel bana bursa şöyle yap diyorsun derler haklısın
Ay ben ki sevişmeyi seven kadın 3sene kocayla enseye tokat kıça şaplak modunda kanka takıldım da başkası ile sevişmek aklıma gelmedi vay beee neyse en azından gençlikte güzeldi beeeHalbuse ben en son asırı duygulanmistim...