- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
En son soz burda benı kıskanmaya devam edin ben kocama sarılıp uyucam dedı ve gıttıBenim gözüm dolmadı değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son soz burda benı kıskanmaya devam edin ben kocama sarılıp uyucam dedı ve gıttıBenim gözüm dolmadı değil yani
Bende gidem kedime sarilamEn son soz burda benı kıskanmaya devam edin ben kocama sarılıp uyucam dedı ve gıttı
Ama ben soyle yap derken ne diyorum biliyor musun
Ben yapmadım keske bırı bana da yapma deseydi yol gösterseydi dinleyerek halletseydım yasamadan ogrenseydım diyorum
Asla ahkam kesmem. Cunku neden keseyım
Çok duygusal bir konumuş aman Allahım nasıl görmedim bu konuyu vah vah ahahahDun gece ofiste patronuyla sevısen ama kocasına asık bir kadının konusu vardı
Hepimiz okurken asırı huzunlenmıstık
Benim yanımda dezenfektan var sarılamam Kucuk, öpeyim barıBende gidem kedime sarilam
İşlevi önemli amaBenim yanımda dezenfektan var sarılamam Kucuk, öpeyim barı
Biz ona yetısemedık Bendenkimseyebahsetmeyin ıle kapanmıs ti geldıgımız deGeçen bi konu vardı bi abla kitap yazıyordu ama kocasıyla sıkıntıları vardı o konuda olan varmı burda
Ay ben ki sevişmeyi seven kadın 3sene kocayla enseye tokat kıça şaplak modunda kanka takıldım da başkası ile sevişmek aklıma gelmedi vay beee neyse en azından gençlikte güzeldi beee
İşte bu konu başlığına uydu hem de çuk dedi sanırım wouuu sert oldu
Ay ben ki sevişmeyi seven kadın 3sene kocayla enseye tokat kıça şaplak modunda kanka takıldım da başkası ile sevişmek aklıma gelmedi vay beee neyse en azından gençlikte güzeldi beee
İşte bu konu başlığına uydu hem de çuk dedi sanırım wouuu sert oldu
Agzını tutturabılırsem... Iyı gelebilir.İşlevi önemli ama
En guzel itirafÇaktırmadan anlattın valla
Ben şeyi hatırlıyorum bi kadın sürekli boşanacağız diye konu açıyordu kocasıyla alakalı falan 3 kez mi evlenmişti aldatılıyordu sonra boşanıcağım diyordu aklım hala o konuda kalmış ahahhaGeçen bi konu vardı bi abla kitap yazıyordu ama kocasıyla sıkıntıları vardı o konuda olan varmı burda
Evet yaa kitap yaziyor bir sürü takipcisi var cocuklara annesi bakiyor falan kocasina vakit ayıramiyor filan fıstıkGeçen bi konu vardı bi abla kitap yazıyordu ama kocasıyla sıkıntıları vardı o konuda olan varmı burda
Kız ne eglendim ben o konuda insta hesabınıda geri açmış biz görmeyelim diye kapatmıştı o gün duramamış yineBiz ona yetısemedık Bendenkimseyebahsetmeyin ıle kapanmıs ti geldıgımız de
Oldu vallaÇaktırmadan anlattın valla
Aa baktıgımızda kapalıydı uyumadan stalk yapayımKız ne eglendim ben o konuda insta hesabınıda geri açmış biz görmeyelim diye kapatmıştı o gün duramamış yine
Geçen bi konu vardı bi abla kitap yazıyordu ama kocasıyla sıkıntıları vardı o konuda olan varmı burda
Ya onuda okumuştum rabbim gökten akil dagitirken şemsiyeylemi geziyorlar yaBen şeyi hatırlıyorum bi kadın sürekli boşanacağız diye konu açıyordu kocasıyla alakalı falan 3 kez mi evlenmişti aldatılıyordu sonra boşanıcağım diyordu aklım hala o konuda kalmış ahahha
Agzını tutturabılırsem... Iyı gelebilir.
Kapak agzı olabilir mi kı
Ya bebelerin mı var kac tane
Üff gece gece çok güldüm
Sabah bebelere enerjim kalmiycak