- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
He onu bende yaptım. Sonrasına yetısemedıkBen varım ama o konuya tüm safligimla yanıt vermiştim pişmanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He onu bende yaptım. Sonrasına yetısemedıkBen varım ama o konuya tüm safligimla yanıt vermiştim pişmanım
Yaa hahaha bana o kadar laf etti üzdü beni al dedi git dedi damar yolu ac dediBen varım ama o konuya tüm safligimla yanıt vermiştim pişmanım
Iki taneYa bebelerin mı var kac tane
Maşallah ❤Iki tane
Birisi 2.5 yaşında
Digeri 13 yaşında
Yine her şeyi kaçırdığım bir gündüHe onu bende yaptım. Sonrasına yetısemedık
He onu bende yaptım. Sonrasına yetısemedık
Ya masallah 2.5 tam sevilme cagındaIki tane
Birisi 2.5 yaşında
Digeri 13 yaşında
Ya Allah bağışlasın maşallah cidden sabah umarım enerjik olursunuzIki tane
Birisi 2.5 yaşında
Digeri 13 yaşında
Maşallah ❤
Ya aslında o konuya biraz empati ile yaklaştım ,terzi kendi.söküğünü dikemez modeli Ben de eşimle çok sorunlar yaşadım ne yapim hergün adama çemkiremem huyum değil ben de kitap yazma şansım olsa yazardım,kadın 2.başka bir bakış açısı istemiş ,millette valla üstüne çöktü yav ,savundum diye laf yidim hemen kaçtımKız ne eglendim ben o konuda insta hesabınıda geri açmış biz görmeyelim diye kapatmıştı o gün duramamış yine
Hâlâ kendi resmine yorum yapıyor gt diyeAa baktıgımızda kapalıydı uyumadan stalk yapayım
Merak ettirdiniz ya gidip bakacam dipsiz kuyu gıbı cıkamıcam ona göreHâlâ kendi resmine yorum yapıyor gt diye
Hiç sanmam ama neyse bu geceyi de kendime ayırmış oldum eğlenceliydiYa Allah bağışlasın maşallah cidden sabah umarım enerjik olursunuz
Kitabının ismini yazmasa iyiymişHâlâ kendi resmine yorum yapıyor gt diye
Valla o tarz konusan bir kadının kitabindan ne hayır gelir bilemem kendini bir övdü yok söyle okudum yok böyle okudum gördük seviyesiniYa aslında o konuya biraz empati ile yaklaştım ,terzi kendi.söküğünü dikemez modeli Bende eşimle çok sorunlar yaşadım ne yapim hergün adama çemkiremem huyum değil bemde kitap yazma şansım olsa yazardım,kadın 2.başka bir bakış açısı istemiş ,millette valla üstüne çöktü yav bende savundum diye laf yidim hemen kaçtım
Ben gelemem öyle ciddi konulara bana bunlarla gelin .Bir daha yazarsam o tarz konulara 2. olsun
Dirsegıne kadar altın bilezik takan insanları Allah affetsin ciddiye alamıyorum benValla o tarz konusan bir kadının kitabindan ne hayır gelir bilemem kendini bir övdü yok söyle okudum yok böyle okudum gördük seviyesini
Bide bütün fotolarına amcalar yorum yapmış piremses diye ahsgdkahsMerak ettirdiniz ya gidip bakacam dipsiz kuyu gıbı cıkamıcam ona göre
Bende eğlendim ya iyi geldi eve tıkılmış herkes biraz morale eğlenceye ihtiyacı var güzel güldüm beni güldürenlere burdan teşekkürler en başta beni etiketleyip davet eden benneyangınlargördüm nickiyle olan cesur kadına :)Hiç sanmam ama neyse bu geceyi de kendime ayırmış oldum eğlenceliydi
İyi ki geldiniz Bendenkimseyebahsetmeyin ıle sıkılırdık yoksa ne guzel gulduk eglendikBende eğlendim ya iyi geldi eve tıkılmış herkes biraz morale eğlenceye ihtiyacı var güzel güldüm beni güldürenlere burdan teşekkürler en başta beni etiketleyip davet eden benneyangınlargördüm nickiyle olan cesur kadına :)