- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.861
Aman aman nerelere geldik ahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icicem diye buraya ugramiyon kim var kız yanındaNerden bildin
Eki Görüntüle 2610113
Sürtünme kuvvetinin oluşturduğu hararetin alevi miM Meredith Grey kız alev çıktı yeter
Evvet hahahahaha bir kova buzlu suyla geliyorum böyle olmicakSürtünme kuvvetinin oluşturduğu hararetin alevi mi
Alev alev yandigiimmmm dogruuuuu kullerimdennnn dogar miyim sana dogruuuuEvvet hahahahaha bir kova buzlu suyla geliyorum böyle olmicak
Kendimi ariyorkeeeeen olmaktan korktuğum yerdeyim sendeyimmmmmmAlev alev yandigiimmmm dogruuuuu kullerimdennnn dogar miyim sana dogruuuu
Böyle bir şarki vardı dimi
Kız benim de var bence seksi duruyor, yara izleri çekicidir falan derler ya o hesap3 ay önceki ameliyat izlerim yüzünden çirkin hissediyom nabacaz yaa
Benim çok ama ya ve şişler şuanda dr krem verdi ama umutsuzum pembik pembik bana bakıyorlarKız benim de var bence seksi duruyor, yara izleri çekicidir falan derler ya o hesap
Nerende kuzucumBenim çok ama ya ve şişler şuanda dr krem verdi ama umutsuzum pembik pembik bana bakıyorlar
Benim de bi kaç anım var ;))Sene 2005 ti lise sondaydık 4kişilik bi kız grubumuz vardı işte arkadaşın annesi çalıştığı için okul çıkışı oraya giderdik milliyet ,hürriyet Vs gazeteleri alıp arkasında BMW ,jeep satılık ilanlarındaki numarayı çevirirdik hani zengin ya ;işte yanlış aradım ben abimi arıcaktım da kusura bakmayın bizde öğrenciyiz son kontörü de size harcadım kontörümüz Yok yolda kaldık eve gidemiyoruz deyip kontür yollatırdık
Benim de bi kaç anım var ;))Sene 2005 ti lise sondaydık 4kişilik bi kız grubumuz vardı işte arkadaşın annesi çalıştığı için okul çıkışı oraya giderdik milliyet ,hürriyet Vs gazeteleri alıp arkasında BMW ,jeep satılık ilanlarındaki numarayı çevirirdik hani zengin ya ;işte yanlış aradım ben abimi arıcaktım da kusura bakmayın bizde öğrenciyiz son kontörü de size harcadım kontörümüz Yok yolda kaldık eve gidemiyoruz deyip kontür yollatırdık
Laparoskopik apandisit op. Izi 3 tane gobegimin altında bide pubisin üstünde sezeryan iziNerende kuzucum
Dönüp dolaşıp bize gelirsin işte böyleKaoslu konu aradım yok, şakalı konulara geleyim dedim, canım sıkılmakta, üzerime şaka atınız
Ah bir kaos olsaydı ah olsaydı ama yok şaka şuka işlerine kaldık yine mecbuuurr biz mi kaos yaratsak naapsak, hemşire sana çok pis kılım ben falan gibilerden yaksam mı fitiliDönüp dolaşıp bize gelirsin işte böyle
Ameliyat izidaşı gibi bir şeyiz kızLaparoskopik apandisit op. Izi 3 tane gobegimin altında bide pubisin üstünde sezeryan izi
Daha geçen dövüşüp geldim idmanliyim ben ona gore bakAh bir kaos olsaydı ah olsaydı ama yok şaka şuka işlerine kaldık yine mecbuuurr biz mi kaos yaratsak naapsak, hemşire sana çok pis kılım ben falan gibilerden yaksam mı fitili