- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.901
Beni niye dışladı ya üzdüSen gidipuyusana dedi ya dgchjnknkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni niye dışladı ya üzdüSen gidipuyusana dedi ya dgchjnknkk
Niye hala zıbarıp yatmadın sen, uyudan anlamadın bundan anla bari !!!111ünlem!!!Bendenkimseyebahsetmeyin çıkmaza gel ortalık karışacak
Uyku eğitimim yok napiyim uyu denince uyuyamiyomNiye hala zıbarıp yatmadın sen, uyudan anlamadın bundan anla bari !!!111ünlem!!!
Görmedim uyuyodumAhahahah etiket yapmış gördünüz mü ya mune abla konuyu kapatır mısın diye konu başlığına
Mafyatik sevgülüsüne seni ispiklerse ebedi uykuya yatırırlar seni ama tövbe tanrımaaa, tahta yok dişime vurdum korkmaUyku eğitimim yok napiyim uyu denince uyuyamiyom
Evde keles var gelsinler bakamMafyatik sevgülüsüne seni ispiklerse ebedi uykuya yatırırlar seni ama tövbe tanrımaaa, tahta yok dişime vurdum korkma
Mafyatik sevgülüsüne seni ispiklerse ebedi uykuya yatırırlar seni ama tövbe tanrımaaa, tahta yok dişime vurdum korkma
Bilmedigin konulara yazmasana broAhahahahah
Kaçırmışsınız cadıkızı mutlu musunuz ha söyleyin bre deyyuslar o bu değil de ban gelmese bari kimseyeAhahahahah
Ben bisey yapmadım aha broya sorKaçırmışsınız cadıkızı mutlu musunuz ha söyleyin bre deyyuslar o bu değil de ban gelmese bari kimseye
Araları kaçırdım, eşinin haberi olduğu konusunda ısrarcı mıydı, yoksa taaruzlara karşı uydurdu mu bir anda?Ben bisey yapmadım aha broya sor
Araları kaçırdım, eşinin haberi olduğu konusunda ısrarcı mıydı, yoksa taaruzlara karşı uydurdu mu bir anda?
Sus kız sen biseyde bilmiyonHayır ne dememizi bekliyo da dariliyo
Herkes kocası kadar anlayışlı olmak zorunda mi ya
Deli mi ne
Vay anam vay, şimdiki evlilikler de laylondan adam da korktu belki mafyatörden diycem ama yok bee neden açıklama yapmakla yoruyorum ki kendimi, Konya ovası de geçDirekt kendi dedi
Asıl sen sus ve git uyuSus kız sen biseyde bilmiyon
Sus kız sen biseyde bilmiyon
Beni uyutup partimi vericeksinizAsıl sen sus ve git uyu