- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.821
NedenCok mutsuzum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenCok mutsuzum ya
Cok mutsuzum ya
Ay bende okumadım orayı yuh artık fake ya bu konu ahhaha
Sallıyor yav nasıl hayal gücü varmış helalBiz okuyunca sinirleniyoruz bı koca nasıl anlayışla karsiliyor acep
Kalbimi bıraktım bu söze yiaaSeni cunku ne dersen de eksılemem
Butun enerjim yok olmus gıbı hissediyorum, simdıye kadar tutuyordum kendimi galiba saldım
Halk dilinde adı var onun ama ban korkusuyla yazamıyorumBiz okuyunca sinirleniyoruz bı koca nasıl anlayışla karsiliyor acep
Kız belli olmaz cins cins insan var malum eş değiştirmeli mevzular var mesela
Senıde eksılemem cıcegım, benim eksıleme gidip yorum hesabı sorma huyum hıc Yok zaten kimseye yapmıyorum. NadirdirKalbimi bıraktım bu söze yiaa
Italyan filmleri onlineKız belli olmaz cins cins insan var malum eş değiştirmeli mevzular var mesela
Halk dilinde adı var onun ama ban korkusuyla yazamıyorum
Bilmiyorum ki bebisim.Onlar seviyor mudur ki
Tek elle yazıyorum falan dermisimItalyan filmleri online
Ya bende seni eksilemem canım ya ama seni eksileyeni eksilerim sdjhjdghdhg onun dışında bende eksilemem bugün 2 kişi eksilemiş beni yaptığım yorumdan fhdhfgh kimseye uymak zorunda değil yorumum sonuçta dimi kötü bişeyde yazmamıştım jgjgjjgSenıde eksılemem cıcegım, benim eksıleme gidip yorum hesabı sorma huyum hıc Yok zaten kimseye yapmıyorum. Nadirdir
Bunu yazmanı hiç beklemiyordum şaşırdım jfgjfgjfTek elle yazıyorum falan dermisim
Iyyyy kendimden öhhh yani şu an
Hahaha keşke sol elimle yazabilsem hahahaTek elle yazıyorum falan dermisim
Iyyyy kendimden öhhh yani şu an
ya haahhaha konu nasıl buraya geldi ahahahHahaha keşke sol elimle yazabilsem hahaha
Aklimiz fikrimiz orda napalim ne desek orda buluyoruz kendimizi hahagsgsgsya haahhaha konu nasıl buraya geldi ahahah
Çorapla asla uyuyamam kasinirimGeceleri çorap giymeden uyuyamıyorum artık, böyle saçma salak bir alışkanlık kazandığım için kendime tebriks
Kız ben de çorapsız uyurdum önceden, 2 haftadır falan ayaklarım usuyo çorap giymezsem uyuyamiyomÇorapla asla uyuyamam kasinirim