- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.881
Sendemi brutusAmeliyat izidaşı gibi bir şeyiz kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi brutusAmeliyat izidaşı gibi bir şeyiz kız
Ben kesin çuvallarım hemen zaten, ne yapsam da sizi döğüştürüp çekirdek eşliğinde izlesemDaha geçen dövüşüp geldim idmanliyim ben ona gore bak
Biri saglikcilara laf atınca at avrat enjektör diyip atlıyorum meselaBen kesin çuvallarım hemen zaten, ne yapsam da sizi döğüştürüp çekirdek eşliğinde izlesem
Kasık fıtığı bebiskom benimki de, bi de olduğum zamanlar kapalı usül falan yoktu. Gayet bisturiyle yara yara yaptılarSendemi brutus
Kız benimkiyle sevgiliyken oda öyle ameliyat olmuştu pansumanini ben yapmıştım anneme söyleyince utanmadinmi demişti ne utancam be mali almadan bakmak lazım gshshshsdhKasık fıtığı bebiskom benimki de, bi de olduğum zamanlar kapalı usül falan yoktu. Gayet bisturiyle yara yara yaptılar
Offf aslında yumuşak karnını da söyledin ama idmanlı olman bozuyor beni beaaa bu döğüşte kesin yenilirim, o yüzden şakadan devamBiri saglikcilara laf atınca at avrat enjektör diyip atlıyorum mesela
Geçen baya büyük kaos çıkmıştı ya sonra karşı taraf ban yedi hahahahaha şampiyon belli tabikiOfff aslında yumuşak karnını da söyledin ama idmanlı olman bozuyor beni beaaa bu döğüşte kesin yenilirim, o yüzden şakadan devam
Son kısım tam bir ulusa sesleniş tadında olmuşAsiri asosyal bir tiptim. Herkesle muhabbetim vardi ama 2, 3 yakin arkadasim vardi. O yuzden herkes beni hep burnu havali egoistin biri zannederdi. Esim de oyle sandigi icin okulda 1 yil kesip en sonunda "amaann ne olacaksa olsun" diyerek acildi. Hurma yemek nasip olmadi yanu Hic pisman degilim ama simdiki aklimla tekrar o gunlere donmek isterdim, sirf hayati daha dolu dolu yasamak icin. Burdan universitedeki arkadaslara sesleniyorum sinemaya tiyatroya gidin, universitenin kulüplerine uye olun, gezin, cevre edinin ama derslerinizi de ihmal etmeyin
Corona var ya ne gezmesi ( bugün hiç duyar kasmamıştım soryy)Asiri asosyal bir tiptim. Herkesle muhabbetim vardi ama 2, 3 yakin arkadasim vardi. O yuzden herkes beni hep burnu havali egoistin biri zannederdi. Esim de oyle sandigi icin okulda 1 yil kesip en sonunda "amaann ne olacaksa olsun" diyerek acildi. Hurma yemek nasip olmadi yani Hic pisman degilim ama simdiki aklimla tekrar o gunlere donmek isterdim, sirf hayati daha dolu dolu yasamak icin. Burdan universitedeki arkadaslara sesleniyorum sinemaya tiyatroya gidin, universitenin kulüplerine uye olun, gezin, cevre edinin ama derslerinizi de ihmal etmeyin
Çekirdeğim eksik ama olsun cildimi bozuyor zaten salla, beklemekteyim helecanlaBendenkimseyebahsetmeyin birazdan attigim durum altında dövüş çıkacak mesela
Hayır niye bana bulasiyolar durup dururken acıktım yazdım sanki ne yaniÇekirdeğim eksik ama olsun cildimi bozuyor zaten salla, beklemekteyim helecanla
Ohooo r yaptılar yattı senin işÇekirdeğim eksik ama olsun cildimi bozuyor zaten salla, beklemekteyim helecanla
Anlattığın olay nerde geçiyor yah huuuHayır niye bana bulasiyolar durup dururken acıktım yazdım sanki ne yani
Kız durum attım ya onun altında oha diyorum kim seven varmıAnlattığın olay nerde geçiyor yah huuu
Aklıma aşırı güzel hurmalar geldi icinde über saykoluk barındıran. Yarın anlatıcam inşUlaa anna duramiyon yerinde
Yarına kadar catlayalimAklıma aşırı güzel hurmalar geldi icinde über saykoluk barındıran. Yarın anlatıcam inş
Yarına kadar catlayalim