- 31 Ocak 2020
- 2.477
- 9.588
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.841
Aklimiz fikrimiz orda napalim ne desek orda buluyoruz kendimizi hahagsgsgs
Hayır senin neden aklın fikrin orada onu anlamıyorum hadi biz yalnızız sfsffggh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklimiz fikrimiz orda napalim ne desek orda buluyoruz kendimizi hahagsgsgs
Kız ben de çorapsız uyurdum önceden, 2 haftadır falan ayaklarım usuyo çorap giymezsem uyuyamiyom
Olaydı yatagimda ayakları soba misali cayır cayir yanan bir yâr, onun ayaciklariyla ayaklarımı ısıtırdım
O da ayarsız be yavrum fazla yanıyo, her şeyin fazlası zarar temalıSıcak su torbası çayır cayır yanan bir irkikin yerini tutmaz ama ısıtır
Benimki mütemadiyen soğuktur meselaKız ben de çorapsız uyurdum önceden, 2 haftadır falan ayaklarım usuyo çorap giymezsem uyuyamiyom
Olaydı yatagimda ayakları soba misali cayır cayir yanan bir yâr, onun ayaciklariyla ayaklarımı ısıtırdım
Doymak nedir bilmiyom awHayır senin neden aklın fikrin orada onu anlamıyorum hadi biz yalnızız sfsffggh
Yüzsüzlük dewamkeAy kadın ahahahahah sağolsun millet kocamdan boşattı yorumlarıyla dedi ahahahah yok artık
Benimki derkeeenBenimki mütemadiyen soğuktur mesela
Pembe kimlikte kalktı nabacan benimki işte ayağım ahahahahaBenimki derkeeen
Ulan bu iletilerden sonra cinsiyetimi dogrulamami istemezlerse ben de Anna değilim jdnndnd
Esra erol çok fake ve kurulu ya gidip bi kaç kişinin ev veriyorum evlendiricem yardım edicem diyip aramaları ahhahahahaEsra erolda 17 yaşındaki evden kaçan kızı gisteriyor
Pembe kimlikte kalktı nabacan benimki işte ayağım ahahahaha
1 saatir bakıyorum kız niye kaçmış anlamadım hala anası bidi bidi konuşuyor alakasız bir şekilde kızda hattaydi telefonu kapattı suratlarınaEsra erol çok fake ve kurulu ya gidip bi kaç kişinin ev veriyorum evlendiricem yardım edicem diyip aramaları ahhahahaha
Nerde hasta şizofren varsa oraya girmiş buda senaryo hazırlıyor bunlara onlar yönünde kuruyolar yaşadıkları gerçekmi bilmiyorum ama esra erolun yaptığı şeyler programda olanlar baya baya sahte dshhdghsdh tahmin edebiliyorsun kimlerin arayacağını bi süre sonnra çünkü evlilik programındada böyle arıyolardı hfghgh1 saatir bakıyorum kız niye kaçmış anlamadım hala anası bidi bidi konuşuyor alakasız bir şekilde kızda hattaydi telefonu kapattı suratlarına
Utanmiyorlarmi ya çok komikNerde hasta şizofren varsa oraya girmiş buda senaryo hazırlıyor bunlara onlar yönünde kuruyolar yaşadıkları gerçekmi bilmiyorum ama esra erolun yaptığı şeyler programda olanlar baya baya sahte dshhdghsdh tahmin edebiliyorsun kimlerin arayacağını bi süre sonnra çünkü evlilik programındada böyle arıyolardı hfghgh
Para alıyolar sonuçta niye utansınlar dhghdghdUtanmiyorlarmi ya çok komik
Senaryoya bak 18 yaşındasın evli adama kaçıyorsunPara alıyolar sonuçta niye utansınlar dhghdghd
Lütfen beni yeme diyor kızAman aman ahahahah seni yerim demiş ahahah