- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.801
Nasıl kinlenmisler kızaYa bu benneyanginlargordum çıkarıldığın grup mu fdjhfjfd yok artık birde sizi eksileyip çıkarmışlarmı ahahahah bide ban yedin onlar yüzünden aa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kinlenmisler kızaYa bu benneyanginlargordum çıkarıldığın grup mu fdjhfjfd yok artık birde sizi eksileyip çıkarmışlarmı ahahahah bide ban yedin onlar yüzünden aa
Ay yok kız dalmışım zihnimde +18 the hottest anlarım dönüyorduM Meredith Grey bana çıplaklı filmmi ariyon yoksa
Ya bu benneyanginlargordum çıkarıldığın grup mu fdjhfjfd yok artık birde sizi eksileyip çıkarmışlarmı ahahahah bide ban yedin onlar yüzünden aa
Nasıl kinlenmisler kıza
Ooowww nerelere dalmış başka naptınAy yok kız dalmışım zihnimde +18 the hottest anlarım dönüyordu
Yapıcağımı çoktan yapmıştım zatiOoowww nerelere dalmış başka naptın
Hihihihi sıhhatler olsunYapıcağımı çoktan yapmıştım zati
Aklın kayarda niye yaziyon muhabbet ediyon adamlaAy bu kadında herkes ağır eleştiri yapıyor diyor ahahhaahha hem mafya sevgilisini istemiyor hayatında hemde onu aklımdan çıkaramıyorum takıntı yaptım yazıyorum merak ediyorum diyor ahahhah cidden gerçekse kocasına üzüldüm aldatıyor onu ruhsal aldatmadır bu ileriside gelir bence kocasını sevmiyor buda bahanesi gibi zaten kocasını sevse eski sevgilisine mi kayardı aklı
Ay bu kadında herkes ağır eleştiri yapıyor diyor ahahhaahha hem mafya sevgilisini istemiyor hayatında hemde onu aklımdan çıkaramıyorum takıntı yaptım yazıyorum merak ediyorum diyor ahahhah cidden gerçekse kocasına üzüldüm aldatıyor onu ruhsal aldatmadır bu ileriside gelir bence kocasını sevmiyor buda bahanesi gibi zaten kocasını sevse eski sevgilisine mi kayardı aklı
Neyı eksıledım brokolıscımKız çok agresifler yapma gruptaki herkescikler eksilemis ajandfdffd
Bı benneyanginlargordum eksilemis sağolsun
Yuh ben orayı okumamıştım sallıyor ya o zaman kimse kabul etmez böyle biseyiKocası da sevmiyordur bence
Anlattım anlayışla karşıladı diyor
Yani mafya olması başlı başına korkutucu zaten bu kadın bela arıyor heyecan arıyor ahahaha killing eve ' de eve 'nin ona sadık ona aşık sempatik öğretmen kocası var ama o katil kıza aşık oluyordu ahahhaha hep belalara bulaşmak istiyordu heyecan arayışındaydı bu stockholm sendromu galiba o kadında bu durumda galibaAklın kayarda niye yaziyon muhabbet ediyon adamla
Beni kimse eksılememıs canım ben bisey yazmadım ki eksılesınler, cıkarmak tan kasıt muhabbetlerine almıyorlar evet beniYa bu benneyanginlargordum çıkarıldığın grup mu fdjhfjfd yok artık birde sizi eksileyip çıkarmışlarmı ahahahah bide ban yedin onlar yüzünden aa
Eksilememis yazacaktım bu klavye düzeltmiş
Neyı eksıledım brokolıscım
Ay bende okumadım orayı yuh artık fake ya bu konu ahhahaYuh ben orayı okumamıştım sallıyor ya o zaman kimse kabul etmez böyle biseyi
Seni cunku ne dersen de eksılememKlavye hatası olmuş ya
Yuh ben orayı okumamıştım sallıyor ya o zaman kimse kabul etmez böyle biseyi
Seni cunku ne dersen de eksılemem
Kız belli olmaz cins cins insan var malum eş değiştirmeli mevzular var meselaYuh ben orayı okumamıştım sallıyor ya o zaman kimse kabul etmez böyle biseyi