- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.621
Kaç senelik arkadaşın içinden bari kiskansin bu kadar belli edilmezki ayıpBen de öyle düşünüyorum bacişko ama konduramıyorum da bir yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç senelik arkadaşın içinden bari kiskansin bu kadar belli edilmezki ayıpBen de öyle düşünüyorum bacişko ama konduramıyorum da bir yandan
11 kuzucumKaç senelik arkadaşın içinden bari kiskansin bu kadar belli edilmezki ayıp
Kimseye güven olmuyor11 kuzucum
Selam tatlımSelamlar :)
Sol kulağım çınlayıp durmasa iyi diyeceğim :/Karantina günleriniz nasıl geçiyor :)
Geçmiş olsun bende yatamıyorum sabahlıyorum sürekliSol kulağım çınlayıp durmasa iyi diyeceğim :/
Neden canım?Geçmiş olsun bende yatamıyorum sabahlıyorum sürekli
Bilmiyorum yatasım gelmiyor beynim yorgun değil sanki dizi izlemek istiyorum sadece sabah akşam bı tuhafımNeden canım?
Canın bir şeylere mi sıkkınBilmiyorum yatasım gelmiyor beynim yorgun değil sanki dizi izlemek istiyorum sadece sabah akşam bı tuhafım
Yok mutluyum aslında uyumaktan sıkıldım uyuyasım gelmiyor geç yatınca daha mutlu hissediyorum uyuşuğum sabah 5 te yatıp 2 de kalkıyorum ders çalışıyorum dizi izliyorum falan filan kafam uyuşuk dolanınca daha mutluyum kısaca yorgunum ama düşünmüyorumCanın bir şeylere mi sıkkın
Hıcbısey @recentpuppet1 cigim, fılm aradım bulamadım sozluk okudum biraz kahve ıctım. Giydim pijamalarımı buraya bakıyorum anneme bakıyorum öyle dolanıyorumbenneyanginlargordum nerelerdesin :)
Nasıl bir film istiyorsun fındığım? Belki tavsiye konusunda yardımcı olabilirim :)Hıcbısey @recentpuppet1 cigim, fılm aradım bulamadım sozluk okudum biraz kahve ıctım. Giydim pijamalarımı buraya bakıyorum anneme bakıyorum öyle dolanıyorum
Sen naptın nasılsın
Anna cıgım boyle deney olabılır resıdent evıl tarzı, gerılım olabilir farketmez. Dızı varsa dızı de olabilirNasıl bir film istiyorsun fındığım? Belki tavsiye konusunda yardımcı olabilirim :)
Lie to me çok efso bir dizidir :)Anna cıgım boyle deney olabılır resıdent evıl tarzı, gerılım olabilir farketmez. Dızı varsa dızı de olabilir
IzledımLie to me çok efso bir dizidir :)
Cok severım Lie to me the mentalıst monk criminal minds tarzı kısılık analizi yapan dizileri hepsini izledimIzledım
Grey's Anatomy?Izledım