- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.601
Tavsiyelerimi aldım diyor halakimseye okey demedi kiBacım git sinirini ondan al niye bizi alevlendiriyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyelerimi aldım diyor halakimseye okey demedi kiBacım git sinirini ondan al niye bizi alevlendiriyon
Reis ne sen ne ben bunun hızına yetişemeyizTavsiyelerimi aldım diyor halakimseye okey demedi ki
Ben tatlım dedıgı an kestim asdagagagaReis ne sen ne ben bunun hızına yetişemeyiz
"Façan yansın kardişiiiim"
Diyerek bu konuya daha yorum atlamayı düşünüyorum
Uf herkese laf sokuyor aklınca?Reis ne sen ne ben bunun hızına yetişemeyiz
"Façan yansın kardişiiiim"
Diyerek bu konuya daha yorum atlamayı düşünüyorum
Hadi benim laf soktuğum kısmı oku ahahahhahaUf herkese laf sokuyor aklınca?
O laf sokma değil de gerçekler acıdır gibi olmuş tebrikler reisHadi benim laf soktuğum kısmı oku ahahahhaha
Ya kaliteyi "o olmazsa başka meslektaşı olur" diyerek belli eden bi insan tonla laf soksun gram kâle almam.Uf herkese laf sokuyor aklınca?
Niye kizSelams girls
Ay yakınımsı bir arkadaşım var kıza kinlenip kinlenip duruyorum
Selam annacım, neden?Selams girls
Ay yakınımsı bir arkadaşım var kıza kinlenip kinlenip duruyorum
Biraz uzun ama anlatayım içimi dökmüş olurum.Niye kiz
Kotu niyetli, hıc sevmem böyle insanları.Biraz uzun ama anlatayım içimi dökmüş olurum.
2 yıl önce benim yeşil gözlü yarimi merak etmişti. Onun çalıştığı kahveciye gittik, biz de ders çalışacaktık. Yeşil gözlü de durduk yere bizim oraya geliyor, yürürken bile kafasını arkaya çevirip bana bakıyordu.
Böyle oldukça bu kıza bir haller oldu. Sandalyede 5 yaşında bebeler gibi kaykılıp oflayıp poflamaya başladı. Hayatımda onu hiç öyle görmemiştim ki 11 yıldır tanıyorum kızı. Sonra da erkenden bastı gitti.
Nedenini sordum birkaç gün sonra. Orada çalışan kaslı adam sürekli bana bakıyordu dedi. Ulan adam da nişanlı ve 73738 kere gittiğim halde ben adamın kaslı olduğunu fark etmemişim.
Kendi sevgilisinin mahallesinde oturan azgın kıza kadar saatlerce anlatır. Ben 10 dk kendi aşk hayatımdan bahsedeyim sıkıntı basar.
Ben hastalandım ya geçen. Beni gördü ayy çok kötü dedi. Biraz iyileşmeye başlamıştım, herkes öyle diyordu. Bu da şey dedi ee hiç değişme, iyileşme yok.
Ev aldım. Ulan bir hayırlı olsun demeden evi nasıl gecindireceksin faturası, mutfak giderleri vs vs dedi.
Patavatsız mı kötü niyetli mi asla anlayamıyorum.
KıskançBiraz uzun ama anlatayım içimi dökmüş olurum.
2 yıl önce benim yeşil gözlü yarimi merak etmişti. Onun çalıştığı kahveciye gittik, biz de ders çalışacaktık. Yeşil gözlü de durduk yere bizim oraya geliyor, yürürken bile kafasını arkaya çevirip bana bakıyordu.
Böyle oldukça bu kıza bir haller oldu. Sandalyede 5 yaşında bebeler gibi kaykılıp oflayıp poflamaya başladı. Hayatımda onu hiç öyle görmemiştim ki 11 yıldır tanıyorum kızı. Sonra da erkenden bastı gitti.
Nedenini sordum birkaç gün sonra. Orada çalışan kaslı adam sürekli bana bakıyordu dedi. Ulan adam da nişanlı ve 73738 kere gittiğim halde ben adamın kaslı olduğunu fark etmemişim.
Kendi sevgilisinin mahallesinde oturan azgın kıza kadar saatlerce anlatır. Ben 10 dk kendi aşk hayatımdan bahsedeyim sıkıntı basar.
Ben hastalandım ya geçen. Beni gördü ayy çok kötü dedi. Biraz iyileşmeye başlamıştım, herkes öyle diyordu. Bu da şey dedi ee hiç değişme, iyileşme yok.
Ev aldım. Ulan bir hayırlı olsun demeden evi nasıl gecindireceksin faturası, mutfak giderleri vs vs dedi.
Patavatsız mı kötü niyetli mi asla anlayamıyorum.
Kıza da hiç konduramıyorum.Kotu niyetli, hıc sevmem böyle insanları.
Ben de öyle düşünüyorum bacişko ama konduramıyorum da bir yandanKıskanç
Net kıskanc. Bu tip arkadaslık ılıskılerınde bir cogumuz biseyleri konduramıyoruz.Ben de öyle düşünüyorum bacişko ama konduramıyorum da bir yandan
Bunca yılın ardından bitiremiyorum da, gönlüm elvermiyor.Net kıskanc. Bu tip arkadaslık ılıskılerınde bir cogumuz biseyleri konduramıyoruz.
ucuncu goz ucuncu kısı fikri bu yuzden önemli. İnsanın gozu acılıyor.
Benimde var bitane arkadasım boyle kıskanc vs degıl ama ciddi anlamda yük.Bunca yılın ardından bitiremiyorum da, gönlüm elvermiyor.
Daha önce arkadasligimi bitirmiştim. Her yerden engelledim falan. Linkedin hesabımdan mesaj atmıştı düşün öyle barıştık