- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.581
Herkese karsı cıktı tek bana degıl cevaplar hep aynıYa ben o kısmı kaçırdım sadece senin yorumlarını okuyordum sayfada ahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese karsı cıktı tek bana degıl cevaplar hep aynıYa ben o kısmı kaçırdım sadece senin yorumlarını okuyordum sayfada ahahahaha
Içim şişti artık yok mu başka konu maydonoz olayım dedim de yokmuş..Kız söylenen hıcbıseyı kabul etmiyor bana fenalık geldi gıdıyorum konudan
Ya dur okuyayım ahahahah yorumları ona göre gelip yorum yapıcam ahahahhaHerkese karsı cıktı tek bana degıl cevaplar hep aynı
Kocasını şişme bebekle basan kadını duydun mu ahahahahahIçim şişti artık yok mu başka konu maydonoz olayım dedim de yokmuş..
Bazen öyle konular oluyor ki hakikaten içimi hüzün kaplıyor bazen de öyle konularla karşılaşıyorum ki derdini ssseveyim diye tebessüm ediyorum sadece..
Ooo hayırlı işler reis sende hızlı çıktın haKocasını şişme bebekle basan kadını duydun mu ahahahahah
Bana tatlım dedi bıraktım konuyuIçim şişti artık yok mu başka konu maydonoz olayım dedim de yokmuş..
Bazen öyle konular oluyor ki hakikaten içimi hüzün kaplıyor bazen de öyle konularla karşılaşıyorum ki derdini ssseveyim diye tebessüm ediyorum sadece..
0-6 yaş grubuna aşkı memnuyu izletirlerse onlarda ne edecek tatlım kelimesini ezmek küçümsemek manasında kullanacak ...Bana tatlım dedi bıraktım konuyu
AY sinir oldum he kimde sana tatlım diyor aaBana tatlım dedi bıraktım konuyu
Bana dedı kız tatlım falan sekıllı sukullu yazılarAY sinir oldum he kimde sana tatlım diyor aa
Ve adım atmaya karat vermıs dagılabılırızBana dedı kız tatlım falan sekıllı sukullu yazılar
gulduk eglendik okey anası yasındayım zaten her seyı kendı bılıyo neden Konu acmıs ki onu da anlamadım
Kımsenın soledıgıne tmm demedi
Reis zaten ortalık karışık bi de sen fitilliyon bi dur heleAY sinir oldum he kimde sana tatlım diyor aa
E madem herşeyi biliyor madem kardeşinden falan herşeyi öğreniyor madem adam çok cazip hoşlanıyor ondan okey okey biliyorya hissediyorya ahahahaha e buraya niye yazmış ahahahahBana dedı kız tatlım falan sekıllı sukullu yazılar
gulduk eglendik okey anası yasındayım zaten her seyı kendı bılıyo neden Konu acmıs ki onu da anlamadım
Kımsenın soledıgıne tmm demedi
Hahahahahaha benı cok güldürüyorsun sen ya senın tevellut kacReis zaten ortalık karışık bi de sen fitilliyon bi dur hele
O kim ki sana tatlım diyo ha !!!!
Kim o kimmmm !!ünlem!!!ünlem!!!!
Eglenelım diyeE madem herşeyi biliyor madem kardeşinden falan herşeyi öğreniyor madem adam çok cazip hoşlanıyor ondan okey okey biliyorya hissediyorya ahahahaha e buraya niye yazmış ahahahah
26ydi tam da su saate kadar..Hahahahahaha benı cok güldürüyorsun sen ya senın tevellut kac
Bacım git sinirini ondan al niye bizi alevlendiriyonBu kız kendini ne sanıyorda yaştan vurmaya çalışıyor ay sinirlendim ahahahah