- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.561
Deprem etkısı.....bide bişey olunca kendilerini yerlere atıyorlar tam komedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deprem etkısı.....bide bişey olunca kendilerini yerlere atıyorlar tam komedi
bu kadar uykuda nebilim yane adam tırmık şeyaptı zahmet edip gözünü açsaydı hahahahBenim de uykum ağır ama derecesini bilmiyorum. Ölçmek lazım
hepsi hem çirkin hemde çirkef jüride mahalle karısından beter dhgflkjfDeprem etkısı.....
O gulsahın sısman hallerini hatırlıyorum olmus yapay barbı gıbıhepsi hem çirkin hemde çirkef jüride mahalle karısından beter dhgflkjf
hahahah ulan para için neler yapıyorlar ya soytarılar jfçjadshO gulsahın sısman hallerini hatırlıyorum olmus yapay barbı gıbı
Mide ameliyatı ile zayıflayıp sismanliktan utanmayın isimli yarısmada juri olması ikıyuzlulugun kacıncı boyutu acaba
Hahahahahaha hayata bakış açım...Bazen sadece bakarız :)
Ama 22 yasinda degiliz be reis buyuk kayiplardayizHahahahahaha hayata bakış açım...
Hıc sorma be bır kederlendım bu duruma ben....Ama 22 yasinda degiliz be reis buyuk kayiplardayiz
Ne dertler var kurban olduğum, herif sessiz sakin manita kapatma peşinde bizim ki de tutturmuş ben 22 yaşındayım hayatta ki herşeyi bilirim edaları...Hıc sorma be bır kederlendım bu duruma ben....
22yas yazısından sonra oturup koca bir kase kısır yedim, dedım kızım sen zaten batıksın ye o kısırı ıyıce bat
Manita kapma pesinde olsa iyi, bence kıza karsı bisey hissetmiyorNe dertler var kurban olduğum, herif sessiz sakin manita kapatma peşinde bizim ki de tutturmuş ben 22 yaşındayım hayatta ki herşeyi bilirim edaları...
22 yaşında işte kendisi söylüyor. Ne dersen de o bilir o hisseder...Manita kapma pesinde olsa iyi, bence kıza karsı bisey hissetmiyor
Kız her turlu gercekcı yorumu elinin tersiyle itip bahaneleri dızıyor.
Cocuga acildiginde Red cevabı alacak umarım konu acar buraya
Genclık ise yarasa keske Gsyabk22 yaşında işte kendisi söylüyor. Ne dersen de o bilir o hisseder...
Hayır avataj olarak görmesi daha da vahim...
Diyemiyorsun ki bacım herşey 2 kegel 1 squat egzersizine bakar diye..
Benden 1 yaş büyük ama ben bile hayata karşı herşeyi bilirim edalarında takılmadım hiç ahahahahahAma 22 yasinda degiliz be reis buyuk kayiplardayiz
Her gun yeni bısıler ogrenıyoruz yaBenden 1 yaş büyük ama ben bile hayata karşı herşeyi bilirim edalarında takılmadım hiç ahahahahah
21 yaşının avantajlarini bilemiyorsan o da senin sorununBenden 1 yaş büyük ama ben bile hayata karşı herşeyi bilirim edalarında takılmadım hiç ahahahahah
22 yaşıma geleyimde herşeyi biliyorum edalarında takılayım ahahahahah21 yaşının avantajlarini bilemiyorsan o da senin sorunun
Kız söylenen hıcbıseyı kabul etmiyor bana fenalık geldi gıdıyorum konudan21 yaşının avantajlarini bilemiyorsan o da senin sorunun
Ay hemde nasıl bu yaşına kadar tecrübe etmemiş ilişkisi de olmamış galiba her ona bakanı aşık sanıyor ahahahhaahHer gun yeni bısıler ogrenıyoruz ya
Hayallerle yasayanı gerceklerle aglatırlar
Ya ben o kısmı kaçırdım sadece senin yorumlarını okuyordum sayfada ahahahahaKız söylenen hıcbıseyı kabul etmiyor bana fenalık geldi gıdıyorum konudan