Anti-Aging Gençlik formullerini burada paylaşalım

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar mesele hayatı düzenli yaşamak. düzgün beslenmek,spor yapmak,stresten uzak durmaya çalışmak cok önemli. organik beslenmenin vücut üzerinde ciddi anlamda olumlu etkileri var. tüm bunların üstüne yeşil çayı,suyu ve üzüm çekirdeğini düzenli alırsanız geleceğe güzel bir yatırım yaparsınız.ancak herşeye rağmen genetik faktörü de unutmayalım.her insanda herşey aynı sonucu vermez...sevgiler.

bu mesajı bır kk arkadasım begenmıs kac sene oldu yazalı ))ama gercekten hala sunu dıyebılırım benı hala 25 yukarı zanneden yok aaa cok kucuk gosterıyorsun ıltıfatları alıyorum her buldugumu yuzume surmem hala aynı hafıf kıloma dıkkat edıyorum 50 ıdım 2009da sımdı 53 en fazla54 u gordum hala herseyı kafama takarım ederım yuzunuzu hergun sabun ıcermeyen alkol olmayan bır jel ıle temızleyın nemlendırı muhakkak surun)) yasım suan 31 ıste

tavsıye ısteyen bır sey sormak ısteyen varsa buradayım umarım kıza bak hava atıyor dememıssınızdır oyle bırı degılım cunkı paylasmak guzel ıyı seylerı

bu arada aldıgım urunlere daha dıkkat eder oldun paraben alkol sulfat bunun gıbı ıcerık varsa almıyorumyuzumu sabunla yıkardım sımdı sabun ıcermeyen urun tercıh edıyorum kızartma yemıyorum beyaz ekmek artık yemıyorum tam tahıllı markasız makyaj malzemesı alırdım artık almıyorum atıyorum 1 mılyoncu gıbı dukyanlardan bıle alırdım 5 yıl once sımdı asla dahada aklıma gelırse yazarım

Cildin temizliği çok önemli bence. Altın kural cildi düzenli olarak uygun bir temizleyici ile temizleyip , aynı şekilde nemlendirmek. Mutlaka maske vitamin kullanımı ve günlük beslenme rutini de önemlidir ama bence olmazsa olmaz temizlik ve nemlendirme.

Stressiz yasam
İyi uyku, iyi beslenme az ama öz yemek
Sevgi ve kahkaha
Spor
... )) Tabi gençlik için ailesel genetik temelde onemli

sağlıklı beslenme spor pozitif düşünce ve tutkuyla yaptığınız bir uğraş bulmanız lazım

Maydonoz limon ve sürekli tükettiğim besinler arasında , umarım orta yaşlara geldğimde yararın görürürüm :)

karanfilin faydasından hiç şüphemyok mutlaka iyi geliyordur ama bir yerde okuyup bende karanfil çayı yapayım dedim ama tadı öyle acı ki içemedim nasıl içyorsunuz merak ediyorum ya.

içine biraz bal karıştırmayı dene canım. özellikle kışları ballı tarçınlı karanfilli çay muhteşem oluyor. hatta içine elma ve portakal kabukları da koyabilirsin.

Konu başka yerden kopyalanmış ancak çok başarılı olunamamış sanki

karanfilin faydasından hiç şüphemyok mutlaka iyi geliyordur ama bir yerde okuyup bende karanfil çayı yapayım dedim ama tadı öyle acı ki içemedim nasıl içyorsunuz merak ediyorum ya.

karanfille ilgili ibrahim saraçoğlu tv.de "azı karar cogu zarar" demişti. kitabını okuyan arkadaşlar varsa bizi miktar konusunda bilgilendirebilir mi acaba ??

teşekkürler süper paylaşımlar için

A ve c vitamini dozu ne kadar günlük . Doktor bilgisi olmadan almak zararlı olur mu arkadaslar.Cunku bi yerde okudum fazla vitamin almak zehirlenmye kadar yol açabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…