Anti-Aging Gençlik formullerini burada paylaşalım

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
güzel bilgiler.ama anti aging için belli bi yaş geçmesi gerekirmi acaba ???bilmiyorumkismile

güzel bilgiler.ama anti aging için belli bi yaş geçmesi gerekirmi acaba ???bilmiyorumkismile

Uzmanlar anti-aging ürünlerini 28 yaşından sonra kullanılmaya başlaması gerektiğini söylese de, yaşlanmayı geciktirmek için erken yaşta koruyucu ürünler kullanmak da zorunlu artık. Yalnız ürünleri seçerken dermatologunuzla görüşmenizde fayda var. Eğer anti-aging ürünler 20'li yaşların başında kullanılmaya başlanılırsa, fazla yağlı gelebilir ve cildin gözeneklerinde tıkanmaya yol açabilirler. Tam tersi peeling etkisi yoğun olan ürünler kullanılıyorsa aşırı kuruluk ya da tahriş de olabilir. Ayrıca göz çevresinde yağ butonları oluşabilir. Bu yüzden bu yaşlarda cildi dış etkenlerden koruyan ürünler kullanılmasını öneriliyor. Özellikle güneşin zararlı ultraviyole ışınlarından cildin korunması kışın en az 15, yazın ise 30 ve üstü koruma faktörlü ürünlerin kullanılması gerekmekte. Bu yaşlarda sürülen nemlendiricinin cildin sebum düzeyini dengelemesi ve koruyucu bir bariyer görevi yapması beklenmeli.

kızlar merhabaa
30 yasındayım alnım ve göz cevrem giderek kırısıklıkların etkısınde kalmaya basladı varmı tavsıyelerınız beklıyorumm...

kızlar merhabaa
30 yasındayım alnım ve göz cevrem giderek kırısıklıkların etkısınde kalmaya basladı varmı tavsıyelerınız beklıyorumm...

çok iri gözlük tak,asla ama asla mimik yapma,otobüsde falan görüyorum,güneş gözlüğü olan bile kaşlarını çatıyor,ben hiç yapmadım,çok gergın durdum,32 yaşındayım,kaşlarımı çatıyorum olcakmı dıye gram kırışmıyor..bol su iç.gerisi genetık zaten

çok iri gözlük tak,asla ama asla mimik yapma,otobüsde falan görüyorum,güneş gözlüğü olan bile kaşlarını çatıyor,ben hiç yapmadım,çok gergın durdum,32 yaşındayım,kaşlarımı çatıyorum olcakmı dıye gram kırışmıyor..bol su iç.gerisi genetık zaten

büyük camlı güneş gözlüğü şart evet, bırak başkaları "acımız büyük gözlükleri" diye dalga geçip dursun onlarla, boşver :KK1:

yanlız mimik yapma olmaz ya, kaşları çatıp somurtmamak ok, ancak gülmek bir yüzü güzel göstermek için 1 numaralı silah bence :KK24:

güneş kremi yaz kış kullanmalı, ben çok beyazım diye spf 50 kullanıyorum, herkes böyle yapacak diye bir şey yok... en az spf 20 olmalı sanıyorum..

bunların haricinde kendi yaptıklarım : sabahları aç karnına mutlaka bir tatlı kaşığı keten tohumunu suyla içiyorum, bir tatlı kaşığı bal yiyorum (bu kış grip yüzü görmedim desem), bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum. yaş 32 cildim bebek gibi :) ara ara karaüzüm çekirdeği de mutlaka katarım bu düzene.. çooook su içerim. her gün en az 1 bardak yeşilçay içerim. bu aralar chai'ye de taktım, süper bir tadı var..

sabah kahvaltısız dışarı adım atmam, gün içinde kuru üzüm, kuru erik, fındık badem vs. atıştırırım yemek aralarında mutlaka..

onun haricinde kefir tüketmeye çalışıyorum ara ara, meyvayı çok sevmem ama kışın muz, mandalina, ve kiviyi evden eksik etmemeye çalışıyorum. yazınsa çilek, kiraz ve üzüm..

ara ara da gün içi alaçatı üzüm suyunu içerim, süper bir şey.. elimden geldiğince akşamları salata yaparım mutlaka, çok ağır yağlı kızartmalardan uzak dururum, çikolataya dayanamam ama bitter tercih etmeye çalışırım, herşeyden azar azar yerim, hepsinin yeri başka çünkü :KK24: kilolu olmak insanı yaşlandırıyor diye düşünüyorum, sabit ideal kilomda kalmaya çalışırım.

genler de mutlaka önemli ancak korumak bizim elimizde :KK8:

Son düzenleme:
bir de unutmadan, adı üzerinde anti-aging, yani yaşlanma karşıtı.. yaşlanmaya karşı olmanın yaşı yok ki, sadece cilt tipine ve mevsime uygun koruyucu özelliği olan ve var olan güzelliğimizi destekleyici ürünler kullanmamız gerekiyor diye düşünüyorum:KK34:

Yukarıdaki mesajlardan birindeki prof ün dediğine katılmıyorum. Aksine ağızdan alınan vitaminlerin cilde gelene kadar kullanıldığını biliyorum. ve gerçekten C vit li kremlerin cildimdeki yarattığı bariz farkı görüyorum. makeupalley.com adlı sitede c vit li a vit li ürünler kullanmaya gayret gösteriyor bayanlar, çünkü etkileri gerçekten var. :KK66:

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım . Yaşım 40 .Ama beni ilk kez görenler 30 falan sanıyor.Yüzüme sadece kullandığım kayısı yağı çekirdeği. gö

slm arkadaşım bu kaysı çekirdeği yağını çok sık duyuyorum güneş lekelerini açma özelliğide varmış bende kullanmak istiyorum ama aktarda orjinalini bulmak çok zor siz nerden temin ediyorsunuz acaba bide göz kenarlarımda yağ bezeciklerim var arttırır diye sürmeye çekiniyorum sizde böle bi etki yarattımı.

Cilt icin 3-4 sert kayısıyı Derince soyut, icine çok ince soyup kırmızı emanın kabuğu koyup 8dk kadar pişirin pire haline getirip tmzlemis cilde15 sk beklet. Süper cilt oluyor.

Bol su icin spor yapin siradan konulari kafaniza takmayin.gulumseyerek yuruyun birakin neye gdugunuzu merak etsinler:KK66:

zencefil-bal ın nasıl tüketildiğini(hani özel bi formül varsa) ayrıntılı yazar mısınz?merak ettm de..

8 adet limon 2 bardak soğuk su Yarım avuç zencefil Nane Fesleğen Limonlardan ikisinin kabuğunu rendeleyin. Kalan limonları sıkıp iki bardak soğuk suyla karıştırın.Zencefili de soyup rendeleyin. Hepsini bir sürahiye doldurun. İçine istediğiniz miktarda nane serpin. Sürahiyi geceden buzdolabına koyun. Sabahları içine bal ya da tatlandırıcı katarak içebilirsiniz.

X