Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bilgiler.ama anti aging için belli bi yaş geçmesi gerekirmi acaba ???bilmiyorumkismile
kızlar merhabaa
30 yasındayım alnım ve göz cevrem giderek kırısıklıkların etkısınde kalmaya basladı varmı tavsıyelerınız beklıyorumm...
çok iri gözlük tak,asla ama asla mimik yapma,otobüsde falan görüyorum,güneş gözlüğü olan bile kaşlarını çatıyor,ben hiç yapmadım,çok gergın durdum,32 yaşındayım,kaşlarımı çatıyorum olcakmı dıye gram kırışmıyor..bol su iç.gerisi genetık zaten
babannem zencefil bal kullanıyor gençliğinden beri çok dinç maşallah
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım . Yaşım 40 .Ama beni ilk kez görenler 30 falan sanıyor.Yüzüme sadece kullandığım kayısı yağı çekirdeği. gö
slm arkadaşım bu kaysı çekirdeği yağını çok sık duyuyorum güneş lekelerini açma özelliğide varmış bende kullanmak istiyorum ama aktarda orjinalini bulmak çok zor siz nerden temin ediyorsunuz acaba bide göz kenarlarımda yağ bezeciklerim var arttırır diye sürmeye çekiniyorum sizde böle bi etki yarattımı.
zencefil-bal ın nasıl tüketildiğini(hani özel bi formül varsa) ayrıntılı yazar mısınz?merak ettm de..