- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Ortalik çalkalanıyor nasıl duymadiniz?İlk defa duydum. Böyle bir şey varmış demek ki.
Artik herkese kalıyor valla.herşey halka indi.gençlik aşısı ne ayol?
güzellik merkezlerinde mi yapılıyor?
gençlik aşısı olsa size bize mi kalır o yahu
Kaça yaptırdınız?Arkadaşlar aranızda gençlik aşısı yaptıran var mı? Ben yeni yaptırdım 4 gün oldu. 5 flakon önerdiler aslında vitamin detox için gitmiştim gençlik aşısı düşünmüyordum.
Ama ordaki bayan yapalım çok güzel olacak vs deyince ikna oldum. içinde dolgu botox yok demi diye defaatle sordum. olmadıığnı sadece vitamin olduğunu söyledi. ama yüzüm şişmiş gibi yani eski hali daha güzeldi sanki.
Bu dolgu mu 15 gün sonra düzelir mi tedirginim yani şuan?
Artik herkese kalıyor valla.herşey halka indi.
Evet.neler neler yaptırılıyor artık çok uygun fiyatlaragerçekten gençlik aşısı olsa güzellik merkezinde yaptırabileceğin fiyata olmasına inanıyorsun yani:)
Yani adı gençlik aşısı. cilde vitamin takviyesi. Uygulandığında 15 yaş cildi olmuyor ama bir canlanıyor. Hemen abartmayın yahugerçekten gençlik aşısı olsa güzellik merkezinde yaptırabileceğin fiyata olmasına inanıyorsun yani:)
Basbaya duymadım.Ortalik çalkalanıyor nasıl duymadiniz?
Bildiğim tek gençlik aşısı köpeklere vurulan onun dışında var mı yahu ?Arkadaşlar aranızda gençlik aşısı yaptıran var mı? Ben yeni yaptırdım 4 gün oldu. 5 flakon önerdiler aslında vitamin detox için gitmiştim gençlik aşısı düşünmüyordum.
Ama ordaki bayan yapalım çok güzel olacak vs deyince ikna oldum. içinde dolgu botox yok demi diye defaatle sordum. olmadıığnı sadece vitamin olduğunu söyledi. ama yüzüm şişmiş gibi yani eski hali daha güzeldi sanki.
Bu dolgu mu 15 gün sonra düzelir mi tedirginim yani şuan?
Yani adı gençlik aşısı. cilde vitamin takviyesi. Uygulandığında 15 yaş cildi olmuyor ama bir canlanıyor. Hemen abartmayın yahu
o sektörü tamemen yalan dolan olarak gördüğüm için
aynı içeriği daha önceleride başka bir isim adı altında kakaladıklarından eminim.
Gecen de magazinde bi kadin yeni anne olan bi arkadasinin sutunu ictigini soylediOrtalik çalkalanıyor nasıl duymadiniz?