Gençlik Aşısı yaptıranlar?

Merhaba bendede aynı şekilde oluyor bende mezoterapi yaptırıyorum senede bir, iki. Belli dönemlerde sabah kalktığımda davul gibi şişiyorum. Yuzümün üstüne yatıyorum ondanmı diyordum. Yada yedipim bişimi tetikliyor dıyıdum arastırırken burayı gordum. O zaman mezpterapi yapıyor bunu. Aynı sizinki gibi. Gecti mı sizinki

Slm gözaltların geçtimi ?

Geçmiş olsun, umarım iyileşirsiniz. Kusursuz olmak için her yolu deniyoruz, ben de aynı şekilde. Kadıköy Opal Klinik’te Zafer Bey’e yaptırdım. Yüzüm daha pürüzsüz olsun diye birçok yağ denemiştim, kaşımın ortasında sinirlenince ve odaklanınca oluşan çizgi beni çok rahatsız ediyordu. Annemde de aynı sorun var, bu yüzden iyice araştırdım. Zafer Bey gerçekten bu takıntımı sonlandırdı. Çok samimi ve güler yüzlü bir ekip, annemi de götüreceğim. Kızlar, mutlaka araştırıp tavsiye alın. Bilinmedik yerlerde yapılan işlemlerden çıkan kötü sonuçları hepimiz görüyoruz.

Yüz yogasından verim aldınız mı bende başladım. Eğitmen eşliğinde yapıyorum. Yeni başladığım için şu an gözle görülür birşey yok

Bu konuya da konu sahibi olarak bir güncelleme getireyim. Bu konuyla ilgili bir profesöre ultrasonla cilt altıma baktırdım kesinlikle dolgu değilmiş arkadaşlar. Cilt altın tertemiz böyle birşey enjekte edilmiş olsaydı kalıntıları kalırdı ama sizde öyle bir durum söz konusu değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…