Gençlik Aşısı yaptıranlar?

Minikgirl35 Minikgirl35 merhaba.Gençlik aşısı ile ilgili yazınızı okudum ve sırf size ulaşmak için üye oldum😇 Ben de 4 gün önce Revok 50 adında gençlik aşısı oldum fakat göz altlarım aşıdan iki gün sonra şişti.Ödem diyor doktor ama ödem gibi değil.Dolgudan olsaydı da iğne yapıldığı an şişerdi.Ama geçmeyen insanlar olmuş.Çok korkuyorum.Size görsel atıyorum.Acaba sizce de ödem mi? Sizin şişlikler me zaman geçti acaba? Nolur yardımcı olun çok pişman oldum
Merhaba bendede aynı şekilde oluyor bende mezoterapi yaptırıyorum senede bir, iki. Belli dönemlerde sabah kalktığımda davul gibi şişiyorum. Yuzümün üstüne yatıyorum ondanmı diyordum. Yada yedipim bişimi tetikliyor dıyıdum arastırırken burayı gordum. O zaman mezpterapi yapıyor bunu. Aynı sizinki gibi. Gecti mı sizinki

Minikgirl35 Minikgirl35 merhaba.Gençlik aşısı ile ilgili yazınızı okudum ve sırf size ulaşmak için üye oldum😇 Ben de 4 gün önce Revok 50 adında gençlik aşısı oldum fakat göz altlarım aşıdan iki gün sonra şişti.Ödem diyor doktor ama ödem gibi değil.Dolgudan olsaydı da iğne yapıldığı an şişerdi.Ama geçmeyen insanlar olmuş.Çok korkuyorum.Size görsel atıyorum.Acaba sizce de ödem mi? Sizin şişlikler me zaman geçti acaba? Nolur yardımcı olun çok pişman oldum
Slm gözaltların geçtimi ?

Arkadaşlar aranızda gençlik aşısı yaptıran var mı? Ben yeni yaptırdım 4 gün oldu. 5 flakon önerdiler aslında vitamin detox için gitmiştim gençlik aşısı düşünmüyordum.
Ama ordaki bayan yapalım çok güzel olacak vs deyince ikna oldum. içinde dolgu botox yok demi diye defaatle sordum. olmadıığnı sadece vitamin olduğunu söyledi. ama yüzüm şişmiş gibi yani eski hali daha güzeldi sanki.
Bu dolgu mu 15 gün sonra düzelir mi tedirginim yani şuan?
Geçmiş olsun, umarım iyileşirsiniz. Kusursuz olmak için her yolu deniyoruz, ben de aynı şekilde. 😁 Kadıköy Opal Klinik’te Zafer Bey’e yaptırdım. Yüzüm daha pürüzsüz olsun diye birçok yağ denemiştim, kaşımın ortasında sinirlenince ve odaklanınca oluşan çizgi beni çok rahatsız ediyordu. Annemde de aynı sorun var, bu yüzden iyice araştırdım. Zafer Bey gerçekten bu takıntımı sonlandırdı. Çok samimi ve güler yüzlü bir ekip, annemi de götüreceğim. Kızlar, mutlaka araştırıp tavsiye alın. Bilinmedik yerlerde yapılan işlemlerden çıkan kötü sonuçları hepimiz görüyoruz.

X