- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
Ayyyy ne yapayım ben gençliğimi!!!
Şimdiki halimle baş edemiyorum ben.
Baştan saramıcam onca olayı!
İleri daha da ileri gitmek istiyorum,şöyle 10 yıl sonrasına falan!
canım biraz geç gördüm kusura bakma ablacım :)) seninde akşam sefan güzel olsungünaydınnnnn gününüz aydın olsun şekerler
gençliğimi gri verseler bu kadar hassas olmazdım
amanınn bowwww :)) gençliğini geri istemeyen bi ablamız varmışş:)) ilginçç ee tabi onca şeyi yaşayan sensin :)Ayyyy ne yapayım ben gençliğimi!!!
Şimdiki halimle baş edemiyorum ben.
Baştan saramıcam onca olayı!
İleri daha da ileri gitmek istiyorum,şöyle 10 yıl sonrasına falan!
bak burda tecrübeli sevgi ablamız konuşuyor. tüm gençlerin dikkate alması lazımm çok doğruşuan çok gençsin sanırım o yüzden böyle düşünüyorsun şöyle 40lı yaşlara gel bak o zaman gençliğin kıymeti belli olur
bak burda tecrübeli sevgi ablamız konuşuyor. tüm gençlerin dikkate alması lazımm çok doğru
25 yaşındayım ahhh gençliğimi verselerrrr ahhhhhh
25 yaşındayım ahhh gençliğimi verselerrrr ahhhhhh
ah benim de gençliğimi geri verseler nerde......
ben anladım o yeter ablam keşke kaldırmayalardı yawwwmesajını çok beğendim beğen tuşu yok ne tapalım
kıs bende 25 yaşındayımmm çokta yaşşlı deilsin canımmm :)) ne yani 15-20 arasınımı isiosunn25 yaşındayım ahhh gençliğimi verselerrrr ahhhhhh
yok yok kesin 15-20 arası yaşlarını geri istiyorrr ablacımm....ay güldürme beni zaten çok gençsin
üzme canını canııımmmm ilerisin, güzel yaşarsın inşallah istediğin gibi yaniiiiah benim de gençliğimi geri verseler nerde......
evet haklısın ablam zaten bizde gittikten sonra kıymetini anlıoruzzne yazıkkiiigiden geri gelirmi nerdeeeeeeee
hoş halen genceciğim amahani şöyle bir 10-15 sene önceye sarabilsem kesinlikle başkaları için göz yaşı dökmez, önce kendimi düşünürdüm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?