''GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER'' Diyenler buyrun....

Ayyyy ne yapayım ben gençliğimi!!!
Şimdiki halimle baş edemiyorum ben.
Baştan saramıcam onca olayı!
İleri daha da ileri gitmek istiyorum,şöyle 10 yıl sonrasına falan!

şuan çok gençsin sanırım o yüzden böyle düşünüyorsun şöyle 40lı yaşlara gel bak o zaman gençliğin kıymeti belli olur

Ayyyy ne yapayım ben gençliğimi!!!
Şimdiki halimle baş edemiyorum ben.
Baştan saramıcam onca olayı!
İleri daha da ileri gitmek istiyorum,şöyle 10 yıl sonrasına falan!
amanınn bowwww :)) gençliğini geri istemeyen bi ablamız varmışş:)) ilginçç ee tabi onca şeyi yaşayan sensin :)

hoş halen genceciğim ama hani şöyle bir 10-15 sene önceye sarabilsem kesinlikle başkaları için göz yaşı dökmez, önce kendimi düşünürdüm!

başkaları için göz yaşı dökmek olgunlaştıkça çok anlamsız geliyor ama bunun içinde koca-çocuk-anne-babayı saymıorum :)) hani önemsiz kişiler için diyeyim :) allaha şükür şimdiye kadar öyle bişeyim olmadı...ilk sevdiğimle evlendim...ilk sevdiğimden bi oğlum var başkada hiç birşeyim yok...daha doğrusu yokmuş...evlenince tekrar dünyaya yeni gelmiş gibi oluyor insan...amaaaa evlenmeden önceki çoğu şeyini kaybediyor...keşke hayat herkeze adil davransa...üç kuruşluk dünya malı için başkalarına diz çöktürtmese....off offff :)) çok dertliyim

off anammmm offf
depresyondayım gene
keşke kocamla ve çocuğumla birlikte çok farklı zamanalarda olsak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…