Gençliğime Yazık Mı Ediyorum?

Offf adam 21 yaşında hanımlar biraz anlayış lütfen ! Zaten felek vurmuş bir de siz vuruyorsunuz.Kafası kaldırmıyor belki ne biliyorsunuz ? 21 yaş ne demek siz bilir misiniz ? Zamanında yaşamış,çok kötü şeylere şahit olmuş gitmek istemiyor işte neden anlamıyorsunuz ? Konu sahibi sevgilinin üstüne gitme.O hayattan alacağını almış,olgunlukta kendini aşmış bir birey.
Evet şimdi gerçek düşüncelerime geçebilirim.Sevgili konu sahibi sevgilin zamanında yaşadığı için değil yanında sen olduğun için gitmek istemiyor.O bi yalnız kalsa yıkar geçer ortalığı.Orta yol bulmalısın bence.Senin için katlansın bi zahmet.İçi geçmiş memur emeklileri gibi oturup durmasın.

Bence karıştırma, gerçektende sonradan icinde kalır. Peki baban seni kısıtlasa napardın? Bir adam için değmez, hayatını yaşa

Sorun senin gece kulubüne gitmemenin bir şey kaybedip kaybettirmemesi değil
Erkek arkadaşının senin adına kararlar vermesi
Yazdıklarına bakılırsa kendi kararlarını alabilecek bir insansın
Bir zahmet sen gidip karar ver gece kulübüne sevip sevmeyeceğine
Sevmezsen de kendi kararınla sevmedim dersin senden 2 yaş büyük 'aşırı derecede görmüş geçirmiş' sevgilinin değil

Sevgilin daha 21 yaşında, neyi yaşamış da görmüş pardon?

Böyle böyle başlar bu baskı olayları, aman diyeyim şimdiden tavrını belli et ilerde iyice sık boğaz etmesin seni.

Gitmezsen birşey kaybetmezsin nedir ya? Herkes sizinle aynı hayatı yaşamak zorunda mı? Nedir bu herkes benim yaptıklarımı yapsın benim düşündüğüm gibi düşünsün olayı? Herkes ayrı bir birey. siz altın günlerinde kısır yemeyi eğlence sayarken o geceklubunde dans etmeyi seviyodur nokta.

Size gelince konu sahibi nereye istiyorsanız gidin ve asla asla bir erkeğin size karışmasına izin vermeyin.herkes demişki ilişkini kaybedersin pişman olursun fedakarlık yap..ilişkiyi tek kaybeden sen mi olacaksın ?o da kaybedicek onun fedakarlığı ne oluyor bu durumda? Lütfen kimden görüş aldığınıza dikkat edin ! burda görücüsünden başka erkek tanımamış insanlar kadın-erkek ilişkisi üzerine ahkam kesebiliyor.

Üniversite hayatım boyunca gittiğim bar, club, arkadaş ortamları bana hiçbir şey kazandırmadı şuan kapılarından geçerken bile sıkıntı basıyor bıkkınlıktan :KK14: Yani özenilecek yerler değiller.. Sosyal çevre desen bir yere kadar insana sevgilisi kadar yakın olan yok.. Gençliğinizi aşkla yaşamak varken heves uğruna boş boş yaşamayın seviyosanız biraz korunmaya katlanın bence :KK50:

X