Gençliğime Yazık Mı Ediyorum?

Yok kesinlikle sorun sadece gece kulubü değil. Böyle küçük küçük gidemediğim buluşmalar eğlenceler içimde kalıyor. Üniversiteye gitmeme sözkonusu değil zaten. Sevgilim yaşamış derken rahat rahat istediğini yapmış. Şimdi öyle ortamlardan hiç hiç hoşlanmıyor.

O hoslanmiyorsa, hoslanmasin, sonucta sen hoslaniyorsun., sen gidiyorsun. O 'zaminanda' rahat gezmis, senin niye öyle hakkin olmuyor? Ve evet insan genc ken külüblere, eglenmeye felan gider, heves eder. Kimseyi seni kisitlamani izin verme. Beyefendi sana güvenmiyorsa, yol ver gitsin.

mesele gece klübüne gidememek değil aslında sende kısıtlanmaktan ve gençliğine yazık ettiğinden zaten rahatsızsın
böyle adamlara nolur prim vermeyin
geleceğiniz ondan değerli mi Allah aşkına
ne demek üniversite konusunda tartışmalar artacak istediğini yaparsın
özgür bir bireysin
ailen seni kısıtlamazken afedersiniz sevgililer b**k yemek düşer
en güzel yıllarını hesap vererek yaşamak istiyosan sen bilirsin

Çok teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz için. Yorumunuzu dikkate alacağım.

Mutlaka almalisin, 33 yasindayim su an, ne bara gidebiliyorum ne gece kulubune, kafam kaldirmiyor artik. Ama zamaninda iyi ki gitmisim, cok guzel anilar biriktirdim.
Simdi de acik hava konserlerini festivalleri takip etmeye calisiyorum kosullar elverdikce, ve belki 10 sene sonra onlar da yorucu gelecek bana.
Ozetle her sey yasanmasi gereken yasta keyif veriyor. 30 yasina geldiginde belki su an aldigin zevki alamayacaksin, tipki su an 9 yasindayken kaydiraktan kayarken aldigin keyfi alamayacagin gibi.

:)) 4 yıllık bir ilişkim var.O çoğu şeye karışır.Millette hep derki ''ayrılırsanız geçen zamana çok yanarsın''. YANLIŞ. Hayatımda sevdiğim adam olmasaydı ne olucaktıki? Onun şuan istemediği şeyleri yapabiliyor olmak ne kazandırırdı :)) Ayrıca ben size bişey söyliyim tecrübeyle sabittir bu durum,ay gençliğine yazık etme yapma etme diyen o kız arkadaşlar,yarın bigün birini bulup aşık olunca öyle bi eve kapanıyorlarki.SEN ŞOK yani.O kadar diyim.Kimsenin boş lafları yüzünden ilişkine zarar getirme.Olmicağı varsa zaten olmaz.ZAten daha çokkk gençsin. 27 yaşından sonrada gidersin o söylediğin yerlere.Yani eğer bu iilişki biyere varırsa sevdiğin adamla bir ömür kazanırsın ama,biterse sadece gider çay kahve buluşmaları yapar milletin erkek arkadaşımla buluşucam diye konuşmalarını dinler,giderlerkende arkalarından bakar bakar ağlarsın.Bunu hiç unutma.Zamanında benide bu ilişkimde erkek arkadaşıma karşı düşman ettiler,ben onlara uydum.Aramız çok kötü oldu ayrıldık hatta bir süre,sonra o ''Gençliğine yazık'' diyen arkadaşlar sevgili buldularmı ay erkek arkadaşım istemiyööö diye konşmaktan başka bişey yapmadılar.Neyseki erkek arkadaşım böyle olucağından çok emin olduğu için benim bu durumu anlamamı bekledi.Sonrada barıştık zaten devam ediyoruz.Durum budur :)

Kariyerine, giyimine, fikirlerine karışma hakkını asla verme... Gece kulübü vs yerlere de seninle gelsin o zaman... Ark haklılar bu günlerini ararsın

Merhaba kızlar. Ben 19 yaşındayım ve 2 yıllık bir ilişkim var. Aramız çok çok iyi, çok fazla gelecek üzerine düşünmekten hoşlanmasam da hayatımı birleştirebileceğim bir insan. Kendisi benden 2 yaş büyük. Sorunumsa şu: benim arkadaslarımın tam gezme eğlenme yaşı. Arkadaş grubu olarak bazen kuluplere falan gidiyorlar ve benim sevgilim kesinlikle dans edilen mekanlara gitmemi istemiyor. Anca kendisi yanımda olduğunda onay veriyor.Basit duruyor olabilir ama kendisi bunları zamanında yaşamış etmiş şimdi beni darlamasına sinir oluyorum. Arkadaşlarım diyor gençsin ilerde pişman olma. Bazen gerçekten çok korkuyorum yaşamadığım şeylerden dolayı pişman olmaktan. Seviyorum da ama. Bu arada öyle her konuda sıkan bir insan değil. Giyimime arkadaş grubuma karışmaz. Siz ne diyorsunuz deneyimlisiniz. Bu sene üniversiteye başlıcam bu konuda tartışmalar daha da artıcak gibi...

Kızlar sadece gece kulubü değil olay. Gidemediğim buluşmalar küçük küçük içimde kalıyor artık. Anlatamıyorum galiba.

Ahkam kesecektim vazgeçtim :-)
Evlenin beraber gidin gece kulübüne bence.

27 yaşındayken eşimle tanıştım. O zamana kadar gezmiş eğlenmiş gece kulüplerine gitmiştim. O da bana kesinlikle karışmadı. Şu anda 31 yaşındayım ve beni şimdi çekiştirseler gitmem. Niye? Eski sevgililerim de karışmadı yaşadım

28 yasında evlendım..gece kulubune anca evlenınce gıttım tatil beldesinde..

Hiç tarzım olaylar değil,gençlik onu yaşayamayınca akıp gıtmıyor..

O yaşta uzun Zamanlı ilişki yorgunluktan başka birşey değil.
Çık gez Flört et ama böylesi bir ilişki ne kadar da gereksiz.
Kısıtlamalar, kıskançlıklar da cabası.
21 yaşındaki bir Erkeğin ağır abi tipleri de ne bayıcı olur...
Tahmin bile edemiyorum...

Kimse senden daha degerli degil bunu aklinda bulundurarak hareket et. Bana gore universiteye gidince %100 ayrilicaksiniz. Cunku kiskanc kisitlayici bir adam var karsinda ve yeni arkadasliklar edindigini ortaminin yasam tarzinin degistigini gorunce icinden canavar cikicak.
Tecrubeyle sabit.

Canının istediği gibi yaşa. İçinde kalıyorsa eğlenmeyi seven hareketli bir kızsın demektir. Sevgilin seviyorsa sana ayak uydursun. Ha ona çok ters geliyorsa zaten birbiriniz için uygun değilsiniz demektir. Ama seviyorum deme sakın, daha kimler çıkar karşına. Çok çok gençsin, ilişkide en önemli şey uyum, paylaşım, ortak zevklerdir. Fedakarlık yapacak, kimseye dert anlatacak yaşta değilsin. Herşey güllük gülistanlık olur o başka. Bir erkekle gelecek düşünmek için çok erken. 25 yaşına geldiğinde hayatındaki erkek kimse onunla gelecek düşünürsün.

Dans edilen yerlere gitmemekle gençliğine yazık etmezsin ama kafa yapının uyuşmadığı bir insanla beraber olmakla kendine yazık edebilirsin.

Ben çiftlerin bazı konularda karşı tarafı huzursuz etmemek adına fedakarlıklar yapmaları gerektiğini düşünüyorum, ama bu konular hiçbir nedene bağlı olmayan, tamamen keyfi, mantık çerçevesi dışında şeyler olmamalı. Nedenini öğren, ona göre davran.

Ayrıca mükemmel sevgili yoktur, herkesin kendi çapında ufak tefek huysuzlukları olur bunları tölere edebilmek ortak noktada buluşabilmek gerekir dengeden bahsediyorum yani, ama eğer bu küçük çaplı bir şey değilse, ufaktan sosyal hayatını etkilemeye başlamışsa oturup adam akıllı konuş derim. Eğer seni anlarsa ne ala ama fikirleriniz uyuşmuyorsa ya da diretiyorsa zaten bir cacık olmaz ondan.

Gece clubune gitmezsen tabiki çok şey kaybedersin. Hayatındaki tek eğlencesi gün eğlencesi, kına düğün eğlencesi olan insanlardan akıl alma, onlar gibi olmak istemiyosan tabi..

canım bence kendini kısıtlama bunu ona güzel bi dille anlat hatta bi gün o da sizinle gelsin bi şey olmadığını görünce yumuşar sanıyorum ki.

gece clubune de gideceksin, partilerde de dans edeceksin gençsin sen. yapmadığın şeyler için ilerde pişman olabilirsin. bizim genel türk toplum kadınları eşlerinden önce böyle aktivitelere katılmadıkları için çoğunluğun cevabı da bi şey kaybetmezsinden yana olacaktır ama olay burda gece clubu değil senin kısıtlanman.

cok korkuyorum yasamadigim seylerden dolayi pisman olmaya demissin , aksine ileride yasadiklarindan dolayi da cok pisman olabilirsin bunu unutma....

Şimdi bu duruma karışan, izin vermeyen taraf senin ailen olsaydı ailedir, her aile kızını gece kulübüne yollamak zorunda değil diye düşünürdüm ama buna karışan kişi sevgilin. Başka buluşmalara da karıştığını söylemişsin. İzin verme sana karışmasına. İki günlük adamları bu genç yaşınızda ömrünüze bu kadar dahil etmeyin. Tamam seviyorsundur, orta yol bulmak istiyorsundur falan anlarım ama sana karışmasına müsade etme, bunlar hep senin ilerideki hayatını ve karakterini etkileyecek şeyler. Mevzu senin gece kulübüne gitmemekle bişey kaybedip kaybetmemen değil, burada sana kulübe gitmezsen bişey kaybetmezsin diyenler olmuş ama bugün kulübe gitmene karışan adam yarın arkadaşınla kafede buluşmana da karışır, üniversiteye gidince erkeklerle konuşma falan da der. Bu kısıtlamalar nereye kadar yani? Anlatabiliyor muyum? Gece kulübü bahane yani. Sen gençsin, gece kulübüne de gitmek istersin, konsere de, tatile de, gezmeye de. Kararlarını sen ver. Ailen karışıyor olsaydı durum başka olurdu ama bu kişi sevgilin ve ikiniz de görmüş geçirmiş insanlar değilsiniz. Senin hayatına müdahale etmesine izin verme.

X