- 28 Haziran 2015
- 1.890
- 2.035
- 133
ablalarım kardeşlerim yine ben diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum
Arkadaşlarının iyide olmasa girdiği işlere sen niye girme gereği duymadin? Anti-polliyana'sın resmen. 22 yaş ufak bir yaş değil. Benden 2 yaş küçüksün sadece. Bende cilliyim. Yanak burun bölgemde. Biraz makyaj biraz ozenli giyim saclarini falan yapsan kendini daha iyi hissedersin dış görüntü olarak. Sağlığın sıhhatin yerinde ya uzuvlarindan biri eksik olsaydı? Barisik olman lazım kendinle. En mükemmel bedenden en orantısız bedene kadar hepimizin bedeni bir gün toprak olacak. Evlilik nasip kısmet işi. Şimdi evlenemiyorum dersin 2 ay sonra nişanlanacaksin belli mi olur. Hem ben senin yaşında ailevi nedenlerden evlenmek zorunda kaldım erkek arkadasimla. Yoksa benim için 26ya hatta 26yida geçkin yolu vardı. Bak bende erken evlendigim icin icimde bir ukte kaldi daha yasayacak cok seyim vardı erkenden sorumluluk sahibi oldum diye.16-17 yaşındaki yeni ergen genç kız kafasından çıkman lazım artık. Insan kendini iyileştirmeyi bilmeli bir noktadan sonra.