• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençliğim elden gidiyor

ablalarım kardeşlerim yine ben :KK43: diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:
Kpss yi kazanip atanmayi garanti gormek icin tabiri caizse essek gibi ders çalışmak lazim oysa siz vah vah tuh tuh vakit kaybediyorsunuz

Anksiyete bozkuluğu var sende, çok kaygı yapıyorsun biraz relax ol. Dış görünüşün bir gratise ve kuoföre bakar. Sen kafandakilerden kurtul ablacım önce, gerisi gelir

bekarım ama evliliğin çok da özenilcek bişey olduğunu düşünmüyorum ?
Öyle ama insanın annesi babasıda bir süre sonra göçüp gidiyor bu hayattan o zaman yalnız kalıyor aile yok eş yok insan bi dayanak istiyor yalnız kalmak korkutuyor

Yaşadığın yer küçük olduğundan ve çevren hep erken yaşta evlendiğinden böyle hissediyorsun ama tek hayat bu değil. 10 kişilik arkadaş grubum var tek evli ve çocuklu olan benim ve en küçüğümüz yine benim 31 yaşındayım. Diğerleri gezip tozuyor hala. Yurtdışlarına gidiyorlar, sevgilileri var. Kimsenin umurunda değil evlilik. Ayrıca bu yaşlarda dış görünüşünü çok takıyor insan ama inan yaşın ilerledikçe bu kadar rahatsız etmeyecek seni. Hem kpss konusunda da ben şansımı 27 yaşımda denedim, olmadı, hayatıma devam ettim. Bende lazere gittim hemde İnternette dizi çevirerek falan kazandığım parayla.

Yaşın çok genç ama sen sorun odaklısın. Kendine kahve yap, otur kenara, ben ne yapabilirim diye düşün. Yeteneklerin neler, neden para kazanırsın, tart. Öyle bir yeteneğin yoksa edin. Biz 30dan sonra kurslara eğitimlere gidiyoruz 22 ne ki. Halk eğitimlere bak. İnternetten para kazanma yoluna bak, internet ve bilgisayardan bir yetenek edinirsen dağ başında da olsan para kazanırsın. El işlerine bak, bilmiyorsan bile youtubedan Amigurumi öğrenip instagramda satabilirsin. Çok ihtimal var kendini karamsarlığa depresyona hapsetme. Hiç işin içinden çıkamazsan işkura gidip danışmanlardan yardımda isteyebilirsin. Yeterki vazgeçme.

Hayat bu hesaplarla ilerlemiyor sevgili kardeşim. Hesap yapmayi birak dersine calis atan. Sonrasina o zaman bakarsin.

Yaşadığın yer küçük olduğundan ve çevren hep erken yaşta evlendiğinden böyle hissediyorsun ama tek hayat bu değil. 10 kişilik arkadaş grubum var tek evli ve çocuklu olan benim ve en küçüğümüz yine benim 31 yaşındayım. Diğerleri gezip tozuyor hala. Yurtdışlarına gidiyorlar, sevgilileri var. Kimsenin umurunda değil evlilik. Ayrıca bu yaşlarda dış görünüşünü çok takıyor insan ama inan yaşın ilerledikçe bu kadar rahatsız etmeyecek seni. Hem kpss konusunda da ben şansımı 27 yaşımda denedim, olmadı, hayatıma devam ettim. Bende lazere gittim hemde İnternette dizi çevirerek falan kazandığım parayla.

Yaşın çok genç ama sen sorun odaklısın. Kendine kahve yap, otur kenara, ben ne yapabilirim diye düşün. Yeteneklerin neler, neden para kazanırsın, tart. Öyle bir yeteneğin yoksa edin. Biz 30dan sonra kurslara eğitimlere gidiyoruz 22 ne ki. Halk eğitimlere bak. İnternetten para kazanma yoluna bak, internet ve bilgisayardan bir yetenek edinirsen dağ başında da olsan para kazanırsın. El işlerine bak, bilmiyorsan bile youtubedan Amigurumi öğrenip instagramda satabilirsin. Çok ihtimal var kendini karamsarlığa depresyona hapsetme. Hiç işin içinden çıkamazsan işkura gidip danışmanlardan yardımda isteyebilirsin. Yeterki vazgeçme.

Öncelikle çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için :) dediğiniz gibi etrafımdaki benim yaşlarımda herkes evlendiği için böyle hissediyorum herşeye geç kalmış gibi :KK43: ne kadar güzel yeteneklerinizin farkına varıp değerlendirmişsiniz bende yeteneklerim varsa eğer ortaya çıkarmaya çalışıcam ve 30u geçmenize rağmen hala hayatın tadına varmanız çok güzel tabiki 30u geçmek yaşlanmak değil ama ben 22 yaşında bile bunu yapamazken sizin yapmanız çok güzel ve bahsettiğiniz arkadaşlarınızın hayatınada özendim şuan gerçekten hayatta sadece evlilikle mutlu olunmadığını gösteriyor tekrardan çok çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi mutlaka uyguluycam :21:

Gençliğim elden gidiyeeahh

Kız seni terlikle kovalayacam bundan sonra
Sen sınavına, hayatına, mesleğine bak
Kıl, tüy, çil, koca her türlü hallolur :KK14:

Benim bildigim gençlik evlenince gider yalnız:KK45: şaka bi yana
Genclik=evlenmek sana gore sanırım...
Güzel kafalar ne diyim

30 yaşında evlendim 2 yıl oldu şimdiki aklım olsa 35 ten önce evliliği aklımdan geçirmem. Mutsuz olduğum için değil, gençlik elden geçim derdine düşünce gitmeye başlıyor. Önce mesleğini eline al kendi ayaklarının üzerinde dur evlilik isin en kolay kısmı

Hepimizin gençliği gidiyor ayol:)

Yazdıklarını bir daha okusana. 22 yaşındasın 30 yaşına kadar evlenemezsem diye stres yapiyosun?

Sen şimdi sınavına çalış, kazanamazsan Bursa'da falan bir iş bulabilirsin bence. Aslında o civarda iş imkanı daha çok.

Hepimizin gençliği gidiyor ayol:)

Yazdıklarını bir daha okusana. 22 yaşındasın 30 yaşına kadar evlenemezsem diye stres yapiyosun?

Sen şimdi sınavına çalış, kazanamazsan Bursa'da falan bir iş bulabilirsin bence. Aslında o civarda iş imkanı daha çok.

Bursa’yı bende düşünüyorum daha doğrusu nerde iş imkanı varsa KPSS’den yeterli puan alamazsam iş imkanı neredeyse oralara bakıcam

Kendini oldugun gibi kabul et.
Eminim cillerin cok tatli duruyordur. Sana oyle gelmese bile.
Cil nasil sevilmez ki :)
Fazla da dusunme. Ani yasamaya calis.
Yoksa 27 yasina kadar, genclik gidiyor genclik gidiyor diye gercekten gitmis olur.
Soylene soylene. Soylenmek yerine hayatinin tadini cikar. Sagina soluna bak. Sukredecek birseyleri gor.
Positife odaklan biraz canim. Iyi dusun iyi olsun..

Gözlerinin altına kapatıcı sürersin . Çil sempatik gösterir bence. Benimde her yaz çıkar burnumdan yanaklarıma doğru ve hiç rahatsız olmam . Kalemle çil çizenler ya :)))
Lazerini de evlenince yaptırıver . Ağda ile devam et hayatına. Önceden lazer mi varmış ya. Hepimizin annesi lazere gitmemiştir evlenmeden önce .
22 yaş evlilik için çok erken. Neden acele ediyorsun ki gençliğin daha başındasın . Geçen yılların zamanın tadını çıkar . Geriye baktığında pişman olma kaçırdığın güzellikler için . Her yaşın güzelliği var .

Gençliğim elden gideyyyhhhh :ukala:
Yeni komedi malzememiz bu, bu ara

Yapmayın Allah aşkına kendinize dert çıkarmayın yaşın daha kaç kuzum !
Ya koca bulamazsam diye debelenmeyin bulanada vallahi madalya takmiyolar.
Kıldı tüydü bıyıktı hepimizde var kendinle barışık ol ,özgüvenli ol derslerine odaklan bol kitap oku kendini geleştir,ruhunu geliştir hicbir kadın çirkin değildir bunu unutma.
27 yasinda evlendim 30 yaşında evlatsahibi oldum 40 yaşındayım halada gencim halada öğrenciyim
Dövünmeyi bırakın önünüze bakın rica edicem

Yapmayın Allah aşkına kendinize dert çıkarmayın yaşın daha kaç kuzum !
Ya koca bulamazsam diye debelenmeyin bulanada vallahi madalya takmiyolar.
Kıldı tüydü bıyıktı hepimizde var kendinle barışık ol ,özgüvenli ol derslerine odaklan bol kitap oku kendini geleştir,ruhunu geliştir hicbir kadın çirkin değildir bunu unutma.
27 yasinda evlendim 30 yaşında evlatsahibi oldum 40 yaşındayım halada gencim halada öğrenciyim
Dövünmeyi bırakın önünüze bakın rica edicem

Teşekkürler önerileriniz için :KK33:

Back