• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençliğim elden gidiyor

Ahh kuzumm benim çillerini severim.. Yaş almak aynı zamanda tecrübe demek, değişim demek, gelişim demek.. Bir o yaşlara gel bak bir çok konuda bambaşka düşünüyor olacaksın. Bir de abla tavsiyesi olsun seni gerçekten seven bir adam her halinle sever, istese de kusurlarını göremez.. O yüzden sende kusur bulan bir adamı 2 dk bile hayatında tutma..

Teşekkür ederim ablacım doğru diyorsun inşallah benide böyle beğenen biri çıkar :)

Her yalniz konulu konu acana pozitif ol guler yuzlu ol diyorsunuz fakat neden sonuc iliskisini belki yanlis kuruyorsunuz belki poztiftiler fakat surekli hayir cevabi yalnizligin surmesi onlari bu hale getirdi o ihtimal de var.

Acaba pozitif olmadiklari icin mi yalnizlar ??
Yoksa pozitif olup yalniz kalip negatif tavirlarla karsilastiklari icin mi negatif oldular???

Çok doğru gerçekten uzun bir süre pozitiftim ama pozitif olmam yetmedi sanırım hep yalnız kaldım negatifliklerle karşılaştım :KK43:

Daha 22 yaşındasın 27-28 de beni kimse beğenir mi diye soruyorsunuz. İlk önceliğiniz elinizin ekmek tutması olsun.

22 yaşında üniversitede gezip tozuyordum, daha çok genciz diyordum. 30 yaşında evlendim, 32 yaşındayım henüz çocugum yok ama gençliğim hala yerinde. Bence düşünce yapınızı değiştirin, bu günleriniz kıymetini bilin. KPSS ye odaklanın, nasıl eş bulacağınıza değil.

Yaşıtız, kıllı ve sivilceliyim. 2 sene önce buraya bir konu açmıştım, gidip okuyabilirsiniz kimsenin beni sevmediğini düşündüğüm ve kurdukça kendime zarar verdiğim bir dönemdi. Şimdi taksitle lazere gidiyorum, sivilcelerim için tedavi görüyorum ve hayatı kendime daha az zehir ediyorum. Şunlarım bunlarım diye kendinizi sıkboğaz edebilirsiniz ama bunları dışarı yansıttığınız anda insanlar da sizi öyle görüyor. Dışarıdan yıllarca egoist biri olduğum düşünüldü misal halbuki özgüvensizdim ama bunu yansıtmadım, komplekslerimi insanlar üzerinden soyutlamaya çalışmadım. Ortam nasılsa ona uydum. Bu bukalemun olmak değildir ama, bu benim derdim başkalarını ilgilendirmezdir. Kimsenin enerjisini, mutluluğunu sabote etmeye hakkım olmadığını düşünmemdendir. Şunu şöyle yaparım şu yaşa gelirim, hâlâ evlenmemiş olurum diye plan yapmak sizi daha da yorar zihinsel olarak, inanın hayat zaten bu planların sizin kurduğunuz ölçüde gitmemesi demek. Lazer dediğiniz ayda 1 gittiğiniz, 100-200 arası taksit ödediğiniz bir bakım artık, gözünüzde büyüttüğünüz şeyler o kadar da büyük şeyler değil. Hiç sevmem başkalarına bakıp şükret demeyi ama çillerinizin yalnız siz dert ettiğiniz için başkalarına çirkin gelebileceğini unutmayın, ilginç cilt kusurlarıyla alanlarında öncü olmuş ve kendileriyle barışık mankenleri, oyuncuları görebilirsiniz, onlar kendilerini sevdikleri için bize de hoş görünüyor kusurları.

Ayrıca neden bir şeyi yaparken diğerini yapamayacak olmak zorunda olduğunuzu anlayamıyorum, kpss'ye çalışırken iş bulabilir, evlenecek adam bulurken lazere gidebilir, lazere giderken okuyabilirsiniz ve bir sürü şey yapabilirsiniz, bunlar birbirine engel şeyler değil ki?

Son düzenleme:
Şu yazıyı okuyunca Aşırı gıcık oldum. Baya pataklamak istiyorum seni. Yaşından başından utan. O sınav öyle zırt diye kazanılan bi sınav değil git dershane kitap derdine düş. Bu sınav olmazsa iki yıl daha var önünde otur çalış.
Hayret bir şey ya bu kadar bedenine nankör bu kadar evlilik odaklı olunur mu? Çil varsa nolacakmış? O yaşta ne torbası olsun? Kol dediğin herkeste var.

Yaşıtız, kıllı ve sivilceliyim. 2 sene önce buraya bir konu açmıştım, gidip okuyabilirsiniz kimsenin beni sevmediğini düşündüğüm ve kurdukça kendime zarar verdiğim bir dönemdi. Şimdi taksitle lazere gidiyorum, sivilcelerim için tedavi görüyorum ve hayatı kendime daha az zehir ediyorum. Şunlarım bunlarım diye kendinizi sıkboğaz edebilirsiniz ama bunları dışarı yansıttığınız anda insanlar da sizi öyle görüyor. Dışarıdan yıllarca egoist biri olduğum düşünüldü misal halbuki özgüvensizdim ama bunu yansıtmadım, komplekslerimi insanlar üzerinden soyutlamaya çalışmadım. Ortam nasılsa ona uydum. Bu bukalemun olmak değildir ama, bu benim derdim başkalarını ilgilendirmezdir. Kimsenin enerjisini, mutluluğunu sabote etmeye hakkım olmadığını düşünmemdendir. Şunu şöyle yaparım şu yaşa gelirim, hâlâ evlenmemiş olurum diye plan yapmak sizi daha da yorar zihinsel olarak, inanın hayat zaten bu planların sizin kurduğunuz ölçüde gitmemesi demek. Lazer dediğiniz ayda 1 gittiğiniz, 100-200 arası taksit ödediğiniz bir bakım artık, gözünüzde büyüttüğünüz şeyler o kadar da büyük şeyler değil. Hiç sevmem başkalarına bakıp şükret demeyi ama çillerinizin yalnız siz dert ettiğiniz için başkalarına çirkin gelebileceğini unutmayın, ilginç cilt kusurlarıyla alanlarında öncü olmuş ve kendileriyle barışık mankenleri, oyuncuları görebilirsiniz, onlar kendilerini sevdikleri için bize de hoş görünüyor kusurları.

Ayrıca neden bir şeyi yaparken diğerini yapamayacak olmak zorunda olduğunuzu anlayamıyorum, kpss'ye çalışırken iş bulabilir, evlenecek adam bulurken lazere gidebilir, lazere giderken okuyabilirsiniz ve bir sürü şey yapabilirsiniz, bunlar birbirine engel şeyler değil ki?

Yukarıda da belirttiğim gibi yaşadığım yer küçük bir yer tanışabileceğim fazla insan yok birkaç tanede oldu ama olumlu sonuçlanmadı maalesef o yüzden sınavı kazanıp bir meslek sahibi olmak istiyorum ve en azından ortamım değişirse birileriyle tanışma şansımda artar diye düşünüyorum

Şu yazıyı okuyunca Aşırı gıcık oldum. Baya pataklamak istiyorum seni. Yaşından başından utan. O sınav öyle zırt diye kazanılan bi sınav değil git dershane kitap derdine düş. Bu sınav olmazsa iki yıl daha var önünde otur çalış.
Hayret bir şey ya bu kadar bedenine nankör bu kadar evlilik odaklı olunur mu? Çil varsa nolacakmış? O yaşta ne torbası olsun? Kol dediğin herkeste var.

Bedenime bu kadar nankör değildim aslında ama hiçbir erkeğin benimle tanışmak istememesi veya internetten tanıştıklarımında beni görünce beğenmemesi bu nankörlüğü oluşturdu sanırım :KK43:

ablalarım kardeşlerim yine ben :KK43: diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:
Yani sana o kadar kizdimki
22 yaş nedir yaaa
Bir iş bul gir çalış aldığın parayla gez kıyafet al lazerin yaptır hayatına bak
Evlenmek nedir yaaaaaa Allah aşkına nedir
Ok nan evlenmek sadece bence çocuk sahibi olmak için var emin ol
Hiçbir matah yani yok
Meslek edin
30 yaşında evlen
Tam zamanı 25 yaşından önce evlenmek bence çılgınlık 3o yaş tam ideali

Bence sen kendi kendini dolduruyorsun .. kimse 4/4 lük değil herkesin bir kusuru var :21:hem yaşın şuan çok küçük bunları kendine dert edinme hayatına bak önünde evlenmen için uzun yılların var acele etme doğru kararlar al :KK16:

Bence sen kendi kendini dolduruyorsun .. kimse 4/4 lük değil herkesin bir kusuru var :21:hem yaşın şuan çok küçük bunları kendine dert edinme hayatına bak önünde evlenmen için uzun yılların var acele etme doğru kararlar al :KK16:

Teşekkürler tavsiyeniz için :)

Yani sana o kadar kizdimki
22 yaş nedir yaaa
Bir iş bul gir çalış aldığın parayla gez kıyafet al lazerin yaptır hayatına bak
Evlenmek nedir yaaaaaa Allah aşkına nedir
Ok nan evlenmek sadece bence çocuk sahibi olmak için var emin ol
Hiçbir matah yani yok
Meslek edin
30 yaşında evlen
Tam zamanı 25 yaşından önce evlenmek bence çılgınlık 3o yaş tam ideali

Şuan evlenmek istemiyorum zaten evlenmemin ancak çok geç yaşlarda olabileceğini anlatmak istedim iş bul,lazer yaptır vs. derken baya geç olucak anlatmak istediğim bu

Bende 25 'de böyle bunalıma girmiştim 25 yaş sendromuymus sende daha erken başladı sanırım. Gençliğin gittiği falan yok ama böyle kaygı duymaya devam edersen bu yılları kaygı yillari olarak hatırlayacaksın. Gençlik eşit değildir evlenip çocuk yapmak! Gençliğini değerlendirmek istiyorsan dil öğren, sınavına odaklan iyi bir iş bul, dans et, gezilere katıl, resim yapmayı ya da enstrüman çalmayı öğren. Gençlik böyle değerlendirilir hayatım benim de göz altı morluklarım var kalıtsal olduğu için pek birşey ise yaramıyor ama ne!? Sen kendine yatırım yap ama beynine oyna, görüntüye değil. Herkes evleniyor bir şekilde, evlat sahibi de oluyor illaki. Ama 30 dan sonra mesela hadi 20 lik kız olalım diyemiyor? Dersine bak, hayatına bak. Yaşıtların evlenip çocuk yapmışsa bu onların saçmalaması:KK66: bende ergenken herkes deli gibi ağda yapıyor bende kıl tüy yok diye bunalıma girmiştim:))) ay salaklığa bak ya tıraş ediyordum kendimi ağda olayım diye şimdide lazere kazandığımı gömüyorum.:KK53: etrafında ki yaşama yabancı hissetmek kötü hissettirir ama ille de onlar gibi olmamalısın. Çünkü olması gerekeni yaşayan sensin.

Evet ya bende erken başladı şartlardan dolayı galiba dediğin gibi etrafımdaki yaşama yabancı hissediyorum çünkü arkadaşlarımın birçoğu evlendi evlenmeyenlerinde sevgilisi var yada nişanlılar ama tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim :21:

ablalarım kardeşlerim yine ben :KK43: diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:
Çil kötü birşey değildir birçok erkeğin de hoşuna gittiğine şahit olmuşumdur. Ama çok fazlaysa doktora gidebilirsin leke açıcı krem karışımı reçete ediyorlar.
Tüylenme için de gene doktora danışıp hormon düzenleyici ilaçlar kullanarak azaltabilir rengini sarartabilirsin şimdilik. Bunlara odaklanmak yerine olumlu şeylere odaklanman iş bulup güzel bir hayatın olduğunu düşlemen daha motive edici olur ders çalışırken hem

bekarım ama evliliğin çok da özenilcek bişey olduğunu düşünmüyorum ?

Back