- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 29
ablalarım kardeşlerim yine ben diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum