• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençliğim elden gidiyor

Jareau

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
351
172
23
29
ablalarım kardeşlerim yine ben :( diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:

22 yaş gençliğim gidiyor bunalımına girmek için çok erken. Senaryolar yazıp inanıyorsunuz. Kendinize bu kadar acımayın. Karşınıza ne fırsatlar çıkacağını bilemezsiniz.
Şimdi KPSS’ye odaklanın. Olur da kazanamazsanız lazer için bir yaz markette çalışırsınız. Hem belki de siz abartıyorsunuz durumunuzu. Sizi seven her halinizle sever merak etmeyin.

ablalarım kardeşlerim yine ben :KK43: diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:

Yarınımızı ya da nasibimizi bilebiliyor muyuz ? bu kadar planı neden yapıyorsunuz? Bence sadece sınavınıza odaklanın. Zira kadının ekonomik özgürlüğünü kazanmaya çalışması daha mühim bir mesele.

Kılına tüyüne bir şey diyemem ama çillerinden ne istiyorsun? Çirkin çil diye bir şey yoktur. Çil her insan evladına inanılmaz bir sevimlilik katar ve bence çok özel görünmesini sağlar.

22 yaş özgüvenini inşa etmeye başlamak için güzel bir yaş. Dış görünümle ilgili böyle takıntılara gerek yok. Vücuduna iyi bak, bakımlı ol, geri kalan tüm enerjini kafana harca. Asıl yatırım yapılması gereken yer orası. Kimse bu dünyaya koca bulmaya gelmedi. Önünde koca bir hayat ve taptaze bir gençlik varken her şeyin tadını çıkarmaya bak..

Yeni üyelikten kurtulmak için habire konu açıp,yorum yapan biri gibisiniz.
Açtığın konulara bakınca küçük yerde yaşadığın belli oluyor,buraya sarmışsın.
Sanırım evlenemiyecek ve ömür boyu buraya yazacaksın.

Canım bu bahsettiğin sorunlar herkeste var.
Tüymüş çilmiş dert etme valla.
Bi çaresi bulunur seni beğenen de her halinle beğenir zaten.
Sen öncelikli olarak sınava odaklan.
Bak bende işe girmeyi bekliyorum yapmak istediğim bir takım şeyler var ancak çalışmaya başladıktan sonra mümkün olacak.
Sabır gerekiyor biraz.
Kafana takma boyle ufak tefek meseleleri inan değmez.

23 yaşında evlendim ama şimdiki düşüncemle 33 daha ideal olurdu diyorum, evliliğim kötü Falan değil anan daha çok bekarlığımı Yaşar gezer tozar kendime bol bol vakit ayırırdım istediklerimi sahan iyi yapardım.Bence gençlik zaten bu yaşlarda başlıyor artık en güzel zamanlarınızı bir bu düşüncelerle mahvediyorsunuz kendinize,nasipse zamanı geldiğinde olur herşey yeterki hayırlısıyla gelsin gelen.

Daha 22 yaşındasın mesleğini eline bile almadan neden hemen koca derdine düştün ?
Hersey nasip çiller için lazer için de beklemek zorunda değilsin KPSS yi

ablalarım kardeşlerim yine ben :KK43: diğer konularımdan hatırlarsınız çillerimden evlenememe korkumdan falan bahsetmiştim bu sefer soru değil içimi dökmeye geldim 22 yaşındayım KPSS’ye girmeye karar verdim sınav ekimde ve çalışmaya başladım yaşadığım yer Balıkesir’in bir ilçesi küçük bi yer iş imkanı yok marketler falan onlarda yazın alıp kışın çıkarıyorlar bende kalıcı bir iş istediğim için KPSS’ye girmeye karar verdim derdime gelecek olursam daha öncede söylemiştim yüzümde çiller gözaltı morlukları var tabi bu kadar da değil vücudum da da tüyler var karın ve sırt bölgemde eğer ekimde girip sınavı kazanırsam 23 yaşında falan atanmış olucam hemen tüylerim için lazer yaptırmak istiyorum çillerim içinde aynı şekilde ama sınavı kazanamazsam bir sonraki KPSS 2 yıl sonra ve ben 24-25 yaşlarında falan olucam bu dediklerimi yaptırana kadar falan 27-28 yaşına gelirim ondan sonrada karşıma biri çıkar mı beni beğenen olur mu olsa bile anca 30 ve üstü yaşta evlenirim falan diye düşünüyorum anlayacağınız beynim bu sorularla çevrili psikiyatriye de gittim ilaç verdi ders çalışmanı etkilemeyecek bir ilaç dedi ama kafam bu sorulardan çok meşgul oluyor derse odaklanmıyorum bile kısacası gençliğimin elden gittiğini hissediyorum arkadaşlarımın birçoğu çok iyide olmasa bi işe girip evlendiler çocukları olmak üzere ama ben daha yerimde sayıyorum gençliğim gidiyor çok üzülüyorum :KK43::cry:

Arkadaşlarınız evlendi diye mi ? Bu takıntı..
22 yaşındasınız sizden 1 yaş büyüğüm hiç evlilik veya gençlik elden gidiyor diye takıntım olmadı. Her şeyi zamanında yaşayın ve kader de ne varsa onu yaşarsınız unutmayın . Yani siz her şeyi unutun Kpss çalışın hakkınızda hayırlısı ise iyi bir işiniz olur. Tabi düzenli ilaç kullanın bu kadar takıntılı düşünce sağlıklı değil .

27 yaşına geldim. sırt göbek bilmemne kıl var maşallah bende de. çil de var. sene bitmeden evlenmeyi planlıyorum ve hala bikini bölgeme jilet yaparım. umrumda değil kıl tüy. erkeklere kendimi püripak sunmak için gelmedim bu dünyaya. daha elinde mesleğin yok koca derdine düşmüşsün.

22 yaş gençliğim gidiyor bunalımına girmek için çok erken. Senaryolar yazıp inanıyorsunuz. Kendinize bu kadar acımayın. Karşınıza ne fırsatlar çıkacağını bilemezsiniz.
Şimdi KPSS’ye odaklanın. Olur da kazanamazsanız lazer için bir yaz markette çalışırsınız. Hem belki de siz abartıyorsunuz durumunuzu. Sizi seven her halinizle sever merak etmeyin.

Haklısınız kazanamazsam bi yerde çalışıp lazer yaptırırım ama dediğim gibi burası küçük bir yer biriyle tanışma şansımda fazla yok maalesef

Evlenme canım benim valla huzurunu rahatını bozma yok yere ..
Koca bi yandan kaynana bi yandan aha da işte o zaman gençliğin elden heba olur gider , evlenme .. Ye iç gez toz keyfine bak ..

Ya bende öyle düşünüyorum ama yaşlanınca napıcam tamam gençken gezip tozmak güzel ama 50 yaşına falan geldiğimde çok yalnız kalıcam

Erkenden evlenirsen gençliğin o zaman gider.
Daha 22 yaşında, en güzel zamanlarındasın.
Şimdi sıkıca derslerine sarıl ve sınavı kazan. Gerisini zamanı gelince düşünürsün.
34 yaşındayım. Bir halt varmış gibi 24 yaşımda okul biter bitmez evlendim. Geriye dönüp baktığımda tek pişmanlığım budur. Atanmadan evlenmek...
Bu düşünceleri bırak ve sınava odaklan.

Ahhh be tatlım öyle bir kıllıyım ki bazen kendimi erkek gibi hissediyorum üstüne bir de pcosluyum senin kadar kafama takmadım. Boşver seni seven beğenen böyle beğensin. Hem lazer kesin çözüm değil maalesef ileride hamile kaldığında tekrar çıkıyorlar. Hele düzgün bir yere denk gelmezsen seasların bittiği gibi çıkar.

Bi kendine gelir misin? Bunlar için mi buhran geçiriyosun?

Otur dersine çalış, gir KPSS'ye, zamanı gelince halledilir her şey.

Her şeyin bir sırası var.Şimdiden geleceği planlamanın, şöyle olacak böyle olmayacak demenin manası yok:işsiz:

Bende 25 'de böyle bunalıma girmiştim 25 yaş sendromuymus sende daha erken başladı sanırım. Gençliğin gittiği falan yok ama böyle kaygı duymaya devam edersen bu yılları kaygı yillari olarak hatırlayacaksın. Gençlik eşit değildir evlenip çocuk yapmak! Gençliğini değerlendirmek istiyorsan dil öğren, sınavına odaklan iyi bir iş bul, dans et, gezilere katıl, resim yapmayı ya da enstrüman çalmayı öğren. Gençlik böyle değerlendirilir hayatım benim de göz altı morluklarım var kalıtsal olduğu için pek birşey ise yaramıyor ama ne!? Sen kendine yatırım yap ama beynine oyna, görüntüye değil. Herkes evleniyor bir şekilde, evlat sahibi de oluyor illaki. Ama 30 dan sonra mesela hadi 20 lik kız olalım diyemiyor? Dersine bak, hayatına bak. Yaşıtların evlenip çocuk yapmışsa bu onların saçmalaması:KK66: bende ergenken herkes deli gibi ağda yapıyor bende kıl tüy yok diye bunalıma girmiştim:))) ay salaklığa bak ya tıraş ediyordum kendimi ağda olayım diye şimdide lazere kazandığımı gömüyorum.:KK53: etrafında ki yaşama yabancı hissetmek kötü hissettirir ama ille de onlar gibi olmamalısın. Çünkü olması gerekeni yaşayan sensin.

Back