Ya ben ne zamandır girmemiştim buraya.Tabii girin facebook sayfama görün.Arife Nedret Akkoç benim adım.Nedret hanım şahane olmuşsunuz rica etsem son bir fotonuzu koyarmışsınız? Güzelliğinizi tekrar görelim...Sevgil
Ben ne zamandır girmemiştim buraya bana yazmışsınız yeni gördüm.Kendimi çok iyi hissediyorum.Hem çok moral kazandım herkes beğeniyor artık beni.Çok şükür.Benim doktorum Ali Gökçen Akdal facebookta sayfasından bulmuştum.Urlada kliniği var.Kalacak yer de sorarsanız yer öneriyorlar.Sekreteri de çok şeker her şeye koşturup duruyor.Kaç para verdiğimi söylesem de benim 1 yılı geçti aynı mıdır ki.O zaman 2800 dolar bozdurmuştum.canım gercekten cok daha genc ve güzel olmuşşsun kime oldun ameliyatı ve ücreti ne ?
Olmadı lokal anestezi yaparken iğneleri hissettim sonra bir şey hissetmedim.Başlarken isterseniz genel anestezi değil de başka birşey dediler.Tamamen bayıltmıyorlarmış da hafif uyku hali yapıyorlarmış.Ben istemedim.Uyumadan nasıl dayandınız? Panik, korku olmadı mı?
Teşekkür ederim evet güzelleştim ve çok mutluyum.İyi ki yaptırma kararı almışım.Maşallah çok başarılı olmuş çokta güzel olmuşsunuz
Evet canım en önemlisi bu zaten.Teşekkür ederim evet güzelleştim ve çok mutluyum.İyi ki yaptırma kararı almışım.
Teşekkür ederimSizin icin cok memnun oldum. Ikinci baharinizi gule gule yasayin. Doktorunuzu da ayrica kutlarim. Cok iyi bir is cikarmis.
Ajda Pekkan kimbilir kaçıncı ameliyatını oluyor.Ve ayrıca kaç yaşındadır.Yüz gererken boynu da gerdi.Alnıma da yağ dolgusu yaptı.Gerçekten anne kız gibi duruyorMaşallah size. Alın çizgileri ve boyun için nasıl bir işlem uyguladılar ki? Böyle başarılı bir operasyonun mümkün olduğunu bilmiyordum.
O kadar parası var, Ajda Pekkan bu kadar gençleşemiyor, siz de herkesde mümkün olmayan bişey gerçekleşmiş sanki.
Ajda Pekkan kimbilir kaçıncı ameliyatını oluyor.Ve ayrıca kaç yaşındadır.Yüz gererken boynu da gerdi.Alnıma da yağ dolgusu yaptı.
Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
İşlem nedir bende yaptırmayı düşünüyorum ve kime yaptırdınız?Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Hnzde ama gerçek işte.Bu gerçek olamaz
Lokal anestezi ile oldum ameliyatı.Ameliyat sonrası da çok rahattım.Hiç ağrı sorunum olmadı ve 1 haftada iyileştim.Kulak arkası ve önünde dikişler vardı ama izi bile kısa sürede kalmadı.Bu doktora ameliyat olma kararım çok doğruymuş.Teşekkürlerlokalle mi oldunuz inanılır gibi değil, cok agır bir ameliyat aslında.. acık yüz germemi peki? yani kulak önünde dikişler var mı? ve cok doğal ve güzel olmuş güle güle kullanın yeni yüzünüzü :)
Doktorum Ali Gökçen AkdalDoktorunuz kim?