Lokal anestezi aynı dişçideki acı kadar oldu sonra birşey duymadım.Lokal anestezide göbeğinin acımadımı
Bende göbeğimden ya aldırdım yanak dolgusu için ama bir ay boyunca göbeğim acıdı hepLokal anestezi aynı dişçideki acı kadar oldu sonra birşey duymadım.
Merhaba geçmiş olsun.Tam olarak hangi işlemler yapıldı? Kime oldunuz?Bende düşünüyorum.Yardımcı olurmusunuz?nedret hanım ben güneş bende antalyada 30 nisanda tam yüz germe amaliyatı oldum.gözlerim morardı yüzlerim şişdi bunlar ne zaman iner acaba.agzımı suyla çalkalayamıyorum bu sizdede oldumu oldu ise ne zaman geçer.
Öncelikle bütün yüz germe topiklerini okudum.Durumunuz gayet normal,daha 3.gününüz,zamanla her şey normale dönecektir.İçinizi ferah tutun,moral iyileşmenizde çok önemli.Geçmis olsun.Keşke bu operasyonu olan birileri size cevap yazsa anlarsınız normal süreç olduğunu.tam yüz germe oldum.yani yüz. boyun,kaş kaldırma,alın germe,derin cizgilere kesilen kendi sinirlerden dolgu.oldum.antalyada oldum bu gün üçüncü günüm çok korkuyorum yüzümde hasar kalacak diye.ne olur bir arkadaşım bana morel versin.
Amin cümlemizi.allah sizi sevdiginize bagışlasın.
Merhaba gecmis olsun ne kadar ucret odedinizdaha sonucu ne olacak bilmiyorum.inşallah iyi sonuç alırım doktorun ismini ve fiyatını size bildiririm.bana bol dua ediniz lütfen.
Çok büyük risk almışsınız . Ücreti az olmus fakat poliklinik ortamında yapılacak işlemler değil bunlar sizi allah korumuş[/QUOÖzlem hanım merhaba.Sağlıkta risk alınır mı hiç.Ben de öneri ile gittim ve çok çok memnun kaldım.Yapılan her şey mükemmel oldu.Ne olacak dendiyse onu gördüm sonunda.Bence çok tecrübeli ve işini bile bir cerrah doktorum.Yaptıran herkes de aynı fikirde.Kliniğinde kiminle karşılaştıysam herkes mutlu sonuçlarından.
Merhaba.Doktor ya muayene ederek ya da fotoğrafınızı görerek ne yapılacağını söyleyip fiyat veriyor.Facebook sayfası var.Bulup oradan görüşüp sizin için ne gerekiyor sorun bence.Herkesin istediği ve yapılacak olan farklı olmaz mı?Merhaba gecmis olsun ne kadar ucret odediniz
tam yüz germe oldum.yani yüz. boyun,kaş kaldırma,alın germe,derin cizgilere kesilen kendi sinirlerden dolgu.oldum.antalyada oldum bu gün üçüncü günüm çok korkuyorum yüzümde hasar kalacak diye.ne olur bir arkadaşım bana morel versin.
yesemene canım kaça yaptırdın bende düşünüyorumtam yüz germe oldum.yani yüz. boyun,kaş kaldırma,alın germe,derin cizgilere kesilen kendi sinirlerden dolgu.oldum.antalyada oldum bu gün üçüncü günüm çok korkuyorum yüzümde hasar kalacak diye.ne olur bir arkadaşım bana morel versin.
Canım bugün 7.günün nasılsın?tam yüz germe oldum.yani yüz. boyun,kaş kaldırma,alın germe,derin cizgilere kesilen kendi sinirlerden dolgu.oldum.antalyada oldum bu gün üçüncü günüm çok korkuyorum yüzümde hasar kalacak diye.ne olur bir arkadaşım bana morel versin.