Gençleştim gençleştim

Güzel olmuş muyum,sizce de gençleşmiş miyim?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Çok büyük risk almışsınız . Ücreti az olmus fakat poliklinik ortamında yapılacak işlemler değil bunlar sizi allah korumuş

Göz kapaklarına müdahale edilmedi mi ? Tabiki bariz gençleşme var. Ama yüz germeye benzemiyor. Göz kapakları alınmamış gibi duruyor. Göz altlarında da ameliyat yok gibi . Siz iple germe ve yağ enjeksiyonu mu oldunuz. Bu yüz germe yani face liftinge benzemiyor. Yüz germe böyle olmaz. Sadece iple germe ve yağ enjeksiyonu var görünüyor .

nedret hanım ben güneş bende antalyada 30 nisanda tam yüz germe amaliyatı oldum.gözlerim morardı yüzlerim şişdi bunlar ne zaman iner acaba.agzımı suyla çalkalayamıyorum bu sizdede oldumu oldu ise ne zaman geçer.

Merhaba geçmiş olsun.Tam olarak hangi işlemler yapıldı? Kime oldunuz?Bende düşünüyorum.Yardımcı olurmusunuz?

tam yüz germe oldum.yani yüz. boyun,kaş kaldırma,alın germe,derin cizgilere kesilen kendi sinirlerden dolgu.oldum.antalyada oldum bu gün üçüncü günüm çok korkuyorum yüzümde hasar kalacak diye.ne olur bir arkadaşım bana morel versin.

Geçmiş olsun
Öncelikle bütün yüz germe topiklerini okudum.Durumunuz gayet normal,daha 3.gününüz,zamanla her şey normale dönecektir.İçinizi ferah tutun,moral iyileşmenizde çok önemli.Geçmis olsun.Keşke bu operasyonu olan birileri size cevap yazsa anlarsınız normal süreç olduğunu.

Ysemene hanım size özel mesaj gönderdim lütfen bakarmısınız?

daha sonucu ne olacak bilmiyorum.inşallah iyi sonuç alırım doktorun ismini ve fiyatını size bildiririm.bana bol dua ediniz lütfen.

Merhaba gecmis olsun ne kadar ucret odediniz
Merhaba.Doktor ya muayene ederek ya da fotoğrafınızı görerek ne yapılacağını söyleyip fiyat veriyor.Facebook sayfası var.Bulup oradan görüşüp sizin için ne gerekiyor sorun bence.Herkesin istediği ve yapılacak olan farklı olmaz mı?

yesemene canım kaça yaptırdın bende düşünüyorum

Canım bugün 7.günün nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…