Gençleştim gençleştim

Güzel olmuş muyum,sizce de gençleşmiş miyim?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Nedret hanım şahane olmuşsunuz rica etsem son bir fotonuzu koyarmışsınız? Güzelliğinizi tekrar görelim...Sevgil

ohannesssss..çok çok güzel.. son haliniz var mı başka tebrikler doktorunuzaaa.. birde fiyatları nedir bu dr.'nin?

canım gercekten cok daha genc ve güzel olmuşşsun kime oldun ameliyatı ve ücreti ne ?

Cok guzel olmuşsun Nedret abla inanamıyorum cok doğal olmuş hic öyle estetik gibi durmuyor masallah masallah bende yaşlanınca yapcam :)

Vayyy anasını 15 yıl geriye gitmişsiniz sanki. Süper olmuş. Hem de ne doğal duruyor. Birşey sorucam o boğaz kısmı nasıl oldu, çünkü orasına yapılmıyor sanıyordum. Valla bende yaşlanınca yapmak isterdim. Tabi ömrüm o kadar olursa. Gerçi ameliyat korkusuyla o da zor biraz :KK66:

Doktorunuz izmirde mi
Ayy ne zamandır burada yazılanlara cevap verememişim.Evet İzmir'de doktorum.Ali Gökçen Akdal adı.Ben facebooktan bulup gitmiştim.Facebook sayfasında yazan herkes çok memnundu.Baktım çok da ilgili ve her konuyu net olarak yazmış orada.İyi ki de gitmişim.Harika bir adam.Ameliyatın sonrasında da çok hasta ile karşılaştım kontrollerde.

Vayyy anasını 15 yıl geriye gitmişsiniz sanki. Süper olmuş. Hem de ne doğal duruyor. Birşey sorucam o boğaz kısmı nasıl oldu, çünkü orasına yapılmıyor sanıyordum. Valla bende yaşlanınca yapmak isterdim. Tabi ömrüm o kadar olursa. Gerçi ameliyat korkusuyla o da zor biraz :KK66:

Evet 15 yıl geri gittim galiba.Hem yüzü hem boynu geriyor hem de uyutmadan yaptı.uyumak isteyeni de uyutuyormuş.Ben istemedim korkuyorum uyumaktan.Ben kendimi süper hissediyorum ya .Her hafta sonu yürüyüşlere katılmaya başladım.Çok faydasını gördüm yani.Moralim yerine gelince yeniden canlandım.Herkese öneririm benim yeniden doğmama neden oldu doktorum resmen.Elleri dert görmesin.

X