Merhaba gecmis olsun ne kadar ucret odediniz[/
Merhaba.Ben boyun,mini yüz germe ve yağ dolgusu için 13.000 TL ödedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gecmis olsun ne kadar ucret odediniz[/
Merhaba.Ben boyun,mini yüz germe ve yağ dolgusu için 13.000 TL ödedim.
Aynı kişi olduğuna inanmak zor maşallah en az 20 yıl atmış çok güzel olmusArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Harika olmuş.Kime yaptırdınız? Ben de dArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
kıyamam cok mutlu olmuş :) darısı bana arkadaşım gercekten cok güzel olmuşssunEvet ben de çok beğendim.Ayna elimde geziyorum:))
Ayy ne zamandır burada yazılanlara cevap verememişim.Evet İzmir'de doktorum.Ali Gökçen Akdal adı.Ben facebooktan bulup gitmiştim.Facebook sayfasında yazan herkes çok memnundu.Baktım çok da ilgili ve her konuyu net olarak yazmış orada.İyi ki de gitmişim.Harika bir adam.Ameliyatın sonrasında da çok hasta ile karşılaştım kontrollerde.Doktorunuz izmirde mi
Teşekkürler iyi ki yaptırdım.Çok memnunum.Ya gerçekten ne kadar değişmissiniz
Vayyy anasını 15 yıl geriye gitmişsiniz sanki. Süper olmuş. Hem de ne doğal duruyor. Birşey sorucam o boğaz kısmı nasıl oldu, çünkü orasına yapılmıyor sanıyordum. Valla bende yaşlanınca yapmak isterdim. Tabi ömrüm o kadar olursa. Gerçi ameliyat korkusuyla o da zor biraz
Evet ben de kendimi çok güzel ve genç hissediyorum sağol kardeşim.Cok guzel olmuşsun Nedret abla inanamıyorum cok doğal olmuş hic öyle estetik gibi durmuyor masallah masallah bende yaşlanınca yapcam :)