Gençleştim gençleştim

Güzel olmuş muyum,sizce de gençleşmiş miyim?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
lokalle mi oldunuz inanılır gibi değil, cok agır bir ameliyat aslında.. acık yüz germemi peki? yani kulak önünde dikişler var mı? ve cok doğal ve güzel olmuş güle güle kullanın yeni yüzünüzü :)
Merhaba.Lokal anestezi ile oldum ameliyatı.Kulağın önünde ve arkasında dikiş vardı.Ama hiç izi kalmadı.Doktorum hem cildi hem de alttan dokuyu gereceğim demişti.Ben çok memnun kaldım.Kontrollerim sırasında karşılaştığım hastalar da hep memnundu sonuçtan.

Bayıldım demek istedim.yapmacık değil çok güzel ,maşallah ya :) mutlu olmanıza da sevindim,gerçekten gençleşmişsiniz 🌸

Ne uyguladiniz, fiyat ve kalicilik suresi neymis
Ben yüzün alt kısmındaki sarkmaları ve boynumu çok kötü buluyordum.Onun için gittim.Hem minik yüz germe hem de kendi yağımla yüzüme dolgu yaptı doktorum.8,10 sene dayanır dedi.Arkadaşlarımdan başka doktorlara yaptıranlar vardı.Yaptırdıkları yağlar erimiş yazık oldu verdikleri paralara.Anladım ki iyi ki bu doktorla karşılaşmışım onu bulmuşum.İzmirde Urlada muayene hanesi var. Ben çok memnun kaldım .Ali bey ,işini çok iyi yapıyor.Bir ihtiyacım olsa yine koşarak ona giderim artık.Herkese de öneririm.

Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Selam bende bu konuda yeni araştırmaya başladım, dolayısıyla şimdi gördüm paylaştıklarınızı, bu müthiş bir fark, valla ne diyeyim inanamadım, sizden rica etsem şuanki durumunuzu paylaşabilir misiniz lütfennn

X