ay harika kime yaptırdınız işlem neydi[/QUOTE
Yağ enjeksiyonu ve yüzün alt bölümünde ve boyunda germe yapıldı.Çok beğeniyor herkes.Doktorum Ali Gökçen Akdal
Maşallah süper olmuşArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Canım özelden yazdım size. Özelden ücret bilgisi verirseniz sevinirim.Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Süper olmus geçmiş olsun güle güle kullanin estetiğe karşıyım diyenler sizi görünce fikir değiştirmişlerdirArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Nedret Hanım merhaba :) Samimiyetinize ve içtenliğinize hayran kalmamak elde değil. Sonuç harika olmuş. Bir de profil fotoğrafı istesek, zahmet vermiş olur muyuz? Çok sevgiler...Arkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Teşekkürler vallahi estetiğe karşı olmayıp mutlu olmak lazım hayat kısa.Baksana eski halime.Şimdi yeniden gencim.Kendimi süper hissediyorum.Süper olmus geçmiş olsun güle güle kullanin estetiğe karşıyım diyenler sizi görünce fikir değiştirmişlerdir
Karşı değildim fakat uzak bakıyordum estetiğe takıiiiiii göğüs protezi yaptirana kadar . 2012 de yaptırdım.. sonrada minik dokunuşlar yaptırıyorum artık büyük değişim kabul edilebilir olmuyor hem çevre hem kendin için fakat ara ara yağ enjeksiyonu ,doğal bir botoks ,minik dolgular bence gerekli .güzel kadın olmak zor degilTeşekkürler vallahi estetiğe karşı olmayıp mutlu olmak lazım hayat kısa.Baksana eski halime.Şimdi yeniden gencim.Kendimi süper hissediyorum.
İnanilmaz farketmiş hayran kaldim güle güle kullanin acayip yakismis masallahArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
nedret3 hanım inanamadım. gerçekten süper süper olmuşsunuz. kadının yaşı sorulmaz ama biz bizeyiz nasıl olsa. kaç yaşındasınız? birde kaça yaptırdınızArkadaşlar çok mutluyum.Nasıl gençleştim siz de görmelisiniz diye paylaşıyorum fotoğraflarımı.
Bende istiyorum ama fiyatlar dehşetÇok mutluyum çok.Evet 20 yaş daha gencim
Ne yaptırmak istiyorsunuz ve ne kadar fiyat verdiler acabaBende istiyorum ama fiyatlar dehşet