- 12 Aralık 2016
- 88
- 48
- 88
- 31
- Konu Sahibi duslerindeozgur
Hayır tabiki düğün takısı falan istemedi benim nisanlım ile düşüncelerimden biri o sadeceDüğün takıl
Düğün takılarını mı istedi? Güvenmezdim ben olsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabiki düğün takısı falan istemedi benim nisanlım ile düşüncelerimden biri o sadeceDüğün takıl
Düğün takılarını mı istedi? Güvenmezdim ben olsam.
İşte tam olarak merak ettiğimde bu biz eşimle aynı işi yapmayacagiz ve bizde öyle bı mal alma satmada olmayacak tamamen dijital işler kira vergi faturalar ve evet bütün herşeyi bende en başından konuşma taraftarıyım para konusuna gelince eşim muhasebeci dısardan bize destek olacak o yüzden ben sadece işimi yapicam ortağım olacak kişide pazarlama iş getirme olayına bakıcak benim merak ettiğim mesela bı ay kazanamadiniz nasıl motive oluyosunuz yada diğer ay iki kat kazandınız harcamaniz nasıl oluyoBiz eşimle beraber iş kurduk herşeyi öğretti beraber yapıyoruz. İlk başta abimi ortak aldı. Ama keşke söylemeseydi dedim. Çalışmaya g.t ü yoktu. Neyse kendi kendine çıktı ortaklıktanda kurtulduk biz onun parasını yiyecekmişiz gibi. Herneyse eğer ortağınız çalışıp sürekli bir girişkenliğe sahipse mantıklı ama ortak iş banada mantıklı gelmiyor. Eğer ortak giriyorsanız başta kuralları koyun. iş geliş gidiş saati. İzin günleri tatil günleri. Kimse kayytarmamalı. Çünkü kendi işin olduğunda kapatayım dükkanı gidiyim olmuyor. Güzel bir anlaşma yapın noterden borç ve alacaklarda. Güvenmiyormusun muhabbeti dahi olmamalı. Herkes üzerine düştüğü kadar hatta fazlasını çalışmalı. Biz dükkanı tutmayı iptal etmeyr gittik bir bakmışız tuttumuş. 2 senedir işlerimiz çok güzel gidiyor şükür. Ama kendi işin oldumu çok zor. Sürekli birikim halinde olmalısın. Bir ay iş yapmama 2 ay iş yapmamayı göze almalısın. Kendi işin olduğunda daha zor bilmelisin. Ben açmıyım işyerini müşteri sonra gelsin deme şansın yok. Pazar günü bile açıyorsun yeri geliyor. Korku oluyor çünküherkes canla başla çalışırsa çok iyi paralar kazanabilirsiniz.
Size maddi yönden destek olacak kimse yoksa zor bu işler canım.Bir iki ay işler kötü geçse o ayda kira ,elektrik ,su gibi giderler için yan destek lazım.Benim kötü geçen aylarda eşim destek olurdu maddi yönden.En önemliside ortak la iş yapmayı tavsiye etmem, basamak olarak kullanacaksanız ilk 6 ay iyi olur ama uzun vadede, ortak her zaman yük olur insana.İşte tam olarak merak ettiğimde bu biz eşimle aynı işi yapmayacagiz ve bizde öyle bı mal alma satmada olmayacak tamamen dijital işler kira vergi faturalar ve evet bütün herşeyi bende en başından konuşma taraftarıyım para konusuna gelince eşim muhasebeci dısardan bize destek olacak o yüzden ben sadece işimi yapicam ortağım olacak kişide pazarlama iş getirme olayına bakıcak benim merak ettiğim mesela bı ay kazanamadiniz nasıl motive oluyosunuz yada diğer ay iki kat kazandınız harcamaniz nasıl oluyo
Burda ifşa olmamak için tam detay veremiyorum ama belli bir birikim falan var çok şükür ve daha yolun başında olduğum içinde denemekten bişey kaybetmeyecegimin düşüncesindeyim benim korkularım bir kadın olarak kendi işini yapmak avantaj ve dezavantajları eşimin kazancı iyi ve benden bir beklentisi olmayacak bu süreçte kendime koyduğum kotanın üstüne çıkıp bı bataklıga girmeden çekilecegimi falan konuştum hepSize maddi yönden destek olacak kimse yoksa zor bu işler canım.Bir iki ay işler kötü geçse o ayda kira ,elektrik ,su gibi giderler için yan destek lazım.Benim kötü geçen aylarda eşim destek olurdu maddi yönden.En önemliside ortak la iş yapmayı tavsiye etmem, basamak olarak kullanacaksanız ilk 6 ay iyi olur ama uzun vadede, ortak her zaman yük olur insana.
Eğer dediğiniz şartlara sahipseniz çekineceğiniz bir şey yok canım.Hayırlı olsun.Burda ifşa olmamak için tam detay veremiyorum ama belli bir birikim falan var çok şükür ve daha yolun başında olduğum içinde denemekten bişey kaybetmeyecegimin düşüncesindeyim benim korkularım bir kadın olarak kendi işini yapmak avantaj ve dezavantajları eşimin kazancı iyi ve benden bir beklentisi olmayacak bu süreçte kendime koyduğum kotanın üstüne çıkıp bı bataklıga girmeden çekilecegimi falan konuştum hep
Eşin muhasebeciyse sorun etme dolandırılmazsın.İşte tam olarak merak ettiğimde bu biz eşimle aynı işi yapmayacagiz ve bizde öyle bı mal alma satmada olmayacak tamamen dijital işler kira vergi faturalar ve evet bütün herşeyi bende en başından konuşma taraftarıyım para konusuna gelince eşim muhasebeci dısardan bize destek olacak o yüzden ben sadece işimi yapicam ortağım olacak kişide pazarlama iş getirme olayına bakıcak benim merak ettiğim mesela bı ay kazanamadiniz nasıl motive oluyosunuz yada diğer ay iki kat kazandınız harcamaniz nasıl oluyo
Kendi işinizi kurmak istemenizi takdir ediyorum ama yapacağınız işte herşeyi gider olarak gösteremeyeceksiniz, tamam muhasebeci masrafınız olmayacak fakat geçici vergi, stopaj, gelir vergisi, kira vs derken epey bir gideriniz olacak, piyasa çok hareketli değil yeri gelecek aylarca iş gelmeyecek, iş gelmeyen ayları amorti edebilecek misiniz?İşte tam olarak merak ettiğimde bu biz eşimle aynı işi yapmayacagiz ve bizde öyle bı mal alma satmada olmayacak tamamen dijital işler kira vergi faturalar ve evet bütün herşeyi bende en başından konuşma taraftarıyım para konusuna gelince eşim muhasebeci dısardan bize destek olacak o yüzden ben sadece işimi yapicam ortağım olacak kişide pazarlama iş getirme olayına bakıcak benim merak ettiğim mesela bı ay kazanamadiniz nasıl motive oluyosunuz yada diğer ay iki kat kazandınız harcamaniz nasıl oluyo