-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.541
tamam canlarim haber veririm tabikide, aslinda test yaptigimi adetim gecikmeden önce söylemicektim ama dayanamadim iste
adete kadar testi tekrarliycam haber veririm sizede
hala içmedin mi bişeyler
tamam canım inşallah gönlünüzce olur herşey
hayirli haberlerle gel insALLAHHH...
saolun kizlar insallahhh, tweety insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin, ne gerekiyorsa yap, ilaclarinida aksatma
icmedimmmmm:18::18:birazdan sut icip uyicammmmm
aksatmaaaaaaaaaa
sütün içine bal kat bide ben balı hiç sevmem ama dene bir iyi geliyormuş öyle duydum.
aksatmaaaaaaaaaa
sütün içine bal kat bide ben balı hiç sevmem ama dene bir iyi geliyormuş öyle duydum.
evet balli daha cabuk iyilesircin
ne demek her zaman iyi olda
sagolun canlarrr ben cikiyorummmm kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUNN gorusuruzzz selametleee
sagolun canlarrr ben cikiyorummmm kendinize iyi bakin ALLAHA EMANET OLUNN gorusuruzzz selametleee
kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :44:
selamm canım
selammmm
nasilsin canim ne var ne yok nasil gidiyor hayat
aynı canım buralar çok sıcak günüm duş almakla geçiyorsen neler yapıyorsun
yaaa herkezden ayni seyi duydum bugün.. baya sicak herhalde türkiye yaa, burasi hep yagmurlu geciyor.. suan bile yagmur yagiyor, geceleri üsüyorum yorganla yatiyorum valla
bende iyyim canim, bu sabah baska markayla test yaptim, nerdeyse yok denilecek kadar silik cikti, adetimede daha 2 gün var beklemek cok zor yaaa :18:
ama sanki adet olcam ben ya :44:
inşallah olmazsınhayırlısı canım bence git kan testi yaptır beklemek çok zordur bu durumlarda
önce adetimi beklicem