Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın ebrucum hamile olabilirmişsin öyle gördüm az önce yarın bize de çıtlat bu konuyu merak ettim :KK34: iyi geceler Allah rahatlık versin öptüm sizi kocaman Allah'a emanet olun:KK16::KK16::KK16:

canimm yaa testler sadece silik cikiyor, nedense hala adet olcakmisim gibi hissediyorum insallah hamileyimdir ama bi korku var icimde :18:

selamm canım naber :KK3::KK3::KK3::KK3:

ediyorum canım ikinize de inşallah Allah'ım kabul eder seninde tweetyninde tez zamanda bebeişleriniz olur inşallah aminnnn .Bende gelir sizinkileri severim kendimi avuturum :KK1::KK1::KK1::KK1:

Amin canim cok saol insallah yaaa :97:
ya bide bende hic öle adet belirtisi falanda yok bi arasira belim ve sirtim agriyor o kadar :26:
tweety normalmiki sence canim ya_?

Son düzenleme:

ediyorum canım ikinize de inşallah Allah'ım kabul eder seninde tweetyninde tez zamanda bebeişleriniz olur inşallah aminnnn .Bende gelir sizinkileri severim kendimi avuturum :KK1::KK1::KK1::KK1:
selammmmmmmmmmmmm iyilik hala gribimmm senden :KK3::2::2::2::2::2::2:

INSALLAH CANIM AMINNNNNNNNNNNN EBRUM HAMILE BENCEEE AMA INANAMIYOR DAHA:KK9:SIRA BENDE INSALLAH BUGUN YENI BI DOKTORA GITTIM SIL BASTAN MUAYNE OLACAMMMM:2::2::2:

INSALLAH CANIM AMINNNNNNNNNNNN EBRUM HAMILE BENCEEE AMA INANAMIYOR DAHA:KK9:SIRA BENDE INSALLAH BUGUN YENI BI DOKTORA GITTIM SIL BASTAN MUAYNE OLACAMMMM:2::2::2:

Amin canim cok saol insallah yaaa :97:
ya bide bende hic öle adet belirtisi falanda yok bi arasira belim ve sirtim agriyor o kadar :26:
tweety normalmiki sence canim ya_?

adet günün gelmeden yaptırsan kan testini olmuyor mu :44:

iyiyim canım çok şükür evet sıra sende hadi bakalım artık mutlu haberleriniz duymak istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

sen hamilesin kuzummmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bak tweety de anlamış :KK64::KK64::KK64:

ama beni bukadar ümitlendirmesene canim yaaaaa :KK52::KK52::KK52:
ayyy :18:
ama canim yaaa 2 defa test yaptin kan testi yaptirsana ne olacak yaaaa:KK9:baska test varmi evde yoksa gonderiyim bidene daha yappp:KK9::KK9:
adet günün gelmeden yaptırsan kan testini olmuyor mu :44:

iyiyim canım çok şükür evet sıra sende hadi bakalım artık mutlu haberleriniz duymak istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

bak tweety de anlamış :KK64::KK64::KK64:

INSALLAH CANIM YAAAA:KK1:

tamam canlarim haber veririm tabikide, aslinda test yaptigimi adetim gecikmeden önce söylemicektim ama dayanamadim iste :KK1::KK1:
adete kadar testi tekrarliycam haber veririm sizede :KK70:

X