- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #1.521
ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın ebrucum hamile olabilirmişsin öyle gördüm az önce yarın bize de çıtlat bu konuyu merak ettimiyi geceler Allah rahatlık versin öptüm sizi kocaman Allah'a emanet olun
canimm yaa testler sadece silik cikiyor, nedense hala adet olcakmisim gibi hissediyorum insallah hamileyimdir ama bi korku var icimde :18:
kan testi yaptırsaydın canım yaptırdın mı ?
adetimi beklicem canim, adetim gecikirse öyle yaptircam kan testini :97:
dua edin canlarim nolur :18:
selamm canım naber
ediyorum canım ikinize de inşallah Allah'ım kabul eder seninde tweetyninde tez zamanda bebeişleriniz olur inşallah aminnnn .Bende gelir sizinkileri severim kendimi avuturum
selammmmmmmmmmmmm iyilik hala gribimmm sendenselamm canım naber
ediyorum canım ikinize de inşallah Allah'ım kabul eder seninde tweetyninde tez zamanda bebeişleriniz olur inşallah aminnnn .Bende gelir sizinkileri severim kendimi avuturum
selammmmmmmmmmmmm iyilik hala gribimmm sendenselamm canım naber
Amin canim cok saol insallah yaaa :97:
ya bide bende hic öle adet belirtisi falanda yok bi arasira belim ve sirtim agriyor o kadar :26:
tweety normalmiki sence canim ya_?
sen hamilesin kuzummmmmmmmm
Amin canim cok saol insallah yaaa :97:
ya bide bende hic öle adet belirtisi falanda yok bi arasira belim ve sirtim agriyor o kadar :26:
tweety normalmiki sence canim ya_?
selammmmmmmmmmmmm iyilik hala gribimmm senden:2::2::2::2::2::2:
INSALLAH CANIM AMINNNNNNNNNNNN EBRUM HAMILE BENCEEE AMA INANAMIYOR DAHASIRA BENDE INSALLAH BUGUN YENI BI DOKTORA GITTIM SIL BASTAN MUAYNE OLACAMMMM:2::2::2:
sen hamilesin kuzummmmmmmmm
adet günün gelmeden yaptırsan kan testini olmuyor mu :44:
iyiyim canım çok şükür evet sıra sende hadi bakalım artık mutlu haberleriniz duymak istiyorum
bak tweety de anlamış
ama canim yaaa 2 defa test yaptin kan testi yaptirsana ne olacak yaaaaama beni bukadar ümitlendirmesene canim yaaaaa
ayyy :18:
adet günün gelmeden yaptırsan kan testini olmuyor mu :44:
iyiyim canım çok şükür evet sıra sende hadi bakalım artık mutlu haberleriniz duymak istiyorum
bak tweety de anlamış
ama canim yaaa 2 defa test yaptin kan testi yaptirsana ne olacak yaaaabaska test varmi evde yoksa gonderiyim bidene daha yappp
INSALLAH CANIM YAAAA
oluyor canim ama ben beklemek istiyorum:76:
ama canim yaaa 2 defa test yaptin kan testi yaptirsana ne olacak yaaaabaska test varmi evde yoksa gonderiyim bidene daha yappp
INSALLAH CANIM YAAAA
bizede haber ver untmaaatest var canim sabah yapcam :86::86:
ben olsam bekleyemem yaa nasıl dayanıyorsun
inşallah inşallah
ayyy cok halsizimmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canlarim haber veririm tabikide, aslinda test yaptigimi adetim gecikmeden önce söylemicektim ama dayanamadim iste
adete kadar testi tekrarliycam haber veririm sizede