Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

tebrik ederim valla sabrını büyük konuşmak istemiyorum ama ben olsam heralde şuan en az 3 yere kan testi 3-4 tane de eczaneden test yapardım abarttım mı ne biraz

yoooo ne abartmasi gayet iyi konustun aslinda benimde icim gitmiyor degil ama yine hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum, bu kez kesin kararliyim, adetimi beklicem eger gecikirse öyle test yaparim

yoooo ne abartmasi gayet iyi konustun aslinda benimde icim gitmiyor degil ama yine hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum, bu kez kesin kararliyim, adetimi beklicem eger gecikirse öyle test yaparim

sende haklısın canım hayal kırıklığına uğramak da çok kötü bir durum umarım bu sefer olmaz öyle bir şey tweetyden de bi bebiş bekliyorum artık

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :44:
ne vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:95::95::95::95::95::95::95:

aynı canım buralar çok sıcak günüm duş almakla geçiyor sen neler yapıyorsun
buralara yaz gunu kar yagiyor canimmm la lalalala laaaa laaaaaaa dermisimmm
insALLAH OLMAZSINNNN YA BI KAN TESTI YAPTIRR ALLAH HAYIRLISINI VERSIN ERKENDEN OGRENIRSIN SONUCU CANIMMM
inşallah olmazsın hayırlısı canım bence git kan testi yaptır beklemek çok zordur bu durumlarda
BUYUK KONUSMAK GIBI OLMASIN AMA BEN OLSAM TEST SILIK CIKACAK 10 KERE GIDERDIM DOKTORA
önce adetimi beklicem
aman beklee gitme sakinnnnn
tebrik ederim valla sabrını büyük konuşmak istemiyorum ama ben olsam heralde şuan en az 3 yere kan testi 3-4 tane de eczaneden test yapardım abarttım mı ne biraz
:44::44::44::44::44::44:abartinmiii:44::44::44::44::44::44: yoooooooo
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:bekleee beklee :86::86::86::86:
sende haklısın canım hayal kırıklığına uğramak da çok kötü bir durum umarım bu sefer olmaz öyle bir şey tweetyden de bi bebiş bekliyorum artık

bebis paketmi olsun burdami seversinnnnn

ayy kıyamam ben paket olmasın şimdi havasız kalır ben gelir severim nolucak şurda 3-4 saatlik yol gelicem çok mu bebiş için

Son düzenleme:

kizlar kan testi demeyin bana artik nolur dilimde tüy bitti artik herkeze yaptirmicam demekle

bi kere ben hamile olduguma hala inanmiyorum hic duymadigim bi markayla yaptim testi güvenirligi ne kadar hic bilmiyorum güvenemiyorum
2. adetim gecikmedigi sürece hamile olduguma inanamam, gecikirse bi umutla gider kan testimide yaptiririm
3. zaten 2 gün kaldi adete 2 güncükte bekleyiveririm
4.

ayy kıyamam ben paket olmasın şimdi havasız kalır ben gelir severim nolucak şurda 3-4 saatlik yol gelicem çok mu bebiş için

çok mu çınladı

bebis olsundaaaa gel sevv canimmmmben hani tweetydende bekliom diyince hani siparis gibi sakasina dedim paketmi olsun diyee cok cinladi kostum geldimm
5.

bu kadar beklemişsin haklısın aslında senin açından düşününce hak veriyorum. 2 günde beklersin

bebis olsundaaaa gel sevv canimmmmben hani tweetydende bekliom diyince hani siparis gibi sakasina dedim paketmi olsun diyee cok cinladi kostum geldimm

5.

yirim seniiiiiiiii bana kizarmista kizma canim yaaa 3 topik dolasiyorum 3ündede yaptirmicam diye bas bas bagiriyorum valla yiter artik yiter yiterrr :86::86::86:

bu kadar beklemişsin haklısın aslında senin açından düşününce hak veriyorum. 2 günde beklersin

canimmm evet yaa 18 ay oldu canim, atik alistim negatif görmeyede.. adet olmayada.. beklemeyede.. :97:

sabrın sonu selamettir

sabrın sonu selamettir

dimi ama :119::119::119:
bana bak benden sana abla tavsiyesi
evlendiginde ilk geceden korunmamaya bak, yoksa yumurtaliklarin tembellesir sende ugrasirsin artik bizim gibi
bide bebis düsünmeye karar verdiginde hemen doktora git, kan testi yaptir bi rahatsizligin varsa erkenden ögrenmis olursun tedavinide olursun, yoksa cok zor valla

yiteeer ivit yiteeer git kan testi yaptirr

katiliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…