Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

anlatıyımmm :) ben bugün saat 1 gibi kalktımm sonra annemle dışarı çıktık ona elbise aldık gezdik akşam da sevgilimlenn buluştumm sonra da eve geldim ve bilgisayarr iştee bu kadarr :)

ne güzellllll.....anneyle alışveriş yapılıyor, geziliyor....
anneli kızlı başbaşa geçen bu günlerin değerini bilip tadına varmak gerek.....kızlar yuvadan uçunca bu günler özlemle anılıyor.....:82:

Son düzenleme:
ohh dolu dolu geçirmişsin bugünü annenin haberi var mı sevgilinle buluştuğundan (söylemek istersen tabii)

evett güzel geçtii senin nasıl geçti günün?? henüz yok haberi doğru zamanın gelmesini bekliyorum yaz sonu gibi söylemeyi düşünüyorum sonra da söz nişan derken 2012 yazında evlenmeyi planlıyoruz hayırlısı

bulasiklari bende öyle cünlü makine yikiyor nasil olsa

evet kimse konuşmuyo

ayy inanmıyorum neler de görücez daha ali taran ile ayşe özyılmazel evleniyomuş

selammmmmmm

demek öleeeeeeeeee

ebru ciktimiii:26::26: biseymi oldu acepp bisey yazmadan gitmisss :44:

neyse kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

kötü düşünmeyin tabiii bir şey olmamıştırr interneti bilgisayarı falan bir şeyler olmuşturr

evet canim belki interneti felan gitmistirrrr neyseee

evet internetinde sorun vardır dünde bana öyle oldu zaten.
beni düsündügünpz icin cok saolun kizlar ama bisey olmadi sadece bianda cikmak zorunda kaldim haber veremedigim icin kusura bakmayin ama geldim iste yineeeeeee

Son düzenleme:

doğru valla bu günlerin değerini bilmek gerekk yuvadan uçunca hiçbir şey eskisi gibi olamayacak tabi :85:

bakııınnn ebru da geldi işteee dedim ben sizee :)

evet

hayırlısı canım Allah engelle karşılaştırmasın inşallah aile durumlarını biliyosun önce karşı çıkarlar bende bütün gün evde pinekledim bir kaç bişey yaptım işte bulaşık yıkadım, sofrayı kurdum bide kahvaltıda krep yaptım bu kadarcık

hoşgeldinnnn

anlatıyımmm :) ben bugün saat 1 gibi kalktımm sonra annemle dışarı çıktık ona elbise aldık gezdik akşam da sevgilimlenn buluştumm sonra da eve geldim ve bilgisayarr iştee bu kadarr :)

sevgilinlemi bulustuuun naptiniz bakimmm cabuk soyle kirarim bacaklarini

sağol canım Amin. evet ben de şimdi yavaştan hazırlıyorum onlarıı kıvama geldiklerinde söyleyeceğim oh oh bugün senin de hamaratlık gününmüş :)

canlarim ben kaciyorum yine, bugün sohbet edemedim sizinle ama yarin girebilirsem bol bol sohbet ederiz
öpüyorum siziiii görüsmek üzereee iyi gecelerrr:80::80::80::80::80:

Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....

sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus

doğru valla bu günlerin değerini bilmek gerekk yuvadan uçunca hiçbir şey eskisi gibi olamayacak tabi :85:
ewettttt
canlarim ben kaciyorum yine, bugün sohbet edemedim sizinle ama yarin girebilirsem bol bol sohbet ederiz
öpüyorum siziiii görüsmek üzereee iyi gecelerrr:80::80::80::80::80:
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm
valla bişi yapmadık yaa yemek yedik çay kahve içtik hepsi buu kırma bacaklarımııııı
hadi hadi dokullll naptiniz
o kıvam pek gelmez ama kolay gelsin sana yok canım yaa ne hamaratlığı bir kaç bişey yaptım işte

pektee mütevaziiiiii:86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…