- 13 Kasım 2008
- 907
- 41
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
anlatıyımmm :) ben bugün saat 1 gibi kalktımm sonra annemle dışarı çıktık ona elbise aldık gezdik akşam da sevgilimlenn buluştummsonra da eve geldim ve bilgisayarr iştee bu kadarr :)
ohh dolu dolu geçirmişsin bugünüannenin haberi var mı sevgilinle buluştuğundan (söylemek istersen tabii)
camasir yikadimmm esyalarimi topladimm ywastannnn seeeen?
ALEYKUMSELAMMM hosgeldinnnn
sen gidince bende gttimm gelmedim geri hep o sen yeterki iste yuzunden karnimi aciktirdiiiinsALLAH kilo olsun bariiii
bende toplu tutmaya calisiyorumm ayni senin gibi her an misafir gelir diye ama bu hafta bi saldim kendimiii bisey yaptigimmm yok...ben tozlari haftada 1 yada 2 defa aliyorum yerleri haftada 1 siliyorummm elimden geldikce hergun supuruyorummm bulasiklarii senede 1 yikarimmm dermisimm buda espiri oluversinnnwc yi 1 gun temizlerim 1 gun temizlemem bazen hergunn temizlerimmm kafama gore takiliyorm
evet kimse konuşmuyo
ayy inanmıyorum neler de görücez daha ali taran ile ayşe özyılmazel evleniyomuş
selam kızlarrr
yeni boşanmış karısı da kansermiş onun için bırakmış sanırım bende az önce öğrendim çok şaşırdımgerçi bizene kendi ahlaksızlığı amann
bende iyiyim canım ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz
ebru ciktimiii:26::26: biseymi oldu acepp bisey yazmadan gitmisss :44:
neyse kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
kötü düşünmeyin tabiii bir şey olmamıştırr interneti bilgisayarı falan bir şeyler olmuşturr
evet canim belki interneti felan gitmistirrrr neyseee
evet internetinde sorun vardır dünde bana öyle oldu zaten.
ne güzellllll.....anneyle alışveriş yapılıyor, geziliyor....
anneli kızlı başbaşa geçen bu günlerin değerini bilip tadına varmak gerek.....kızlar yuvadan uçunca bu günler özlemle anılıyor.....:82:
bakııınnn ebru da geldi işteee dedim ben sizee :)
evett güzel geçtii senin nasıl geçti günün?? henüz yok haberi doğru zamanın gelmesini bekliyorum yaz sonu gibi söylemeyi düşünüyorum sonra da söz nişan derken 2012 yazında evlenmeyi planlıyoruz hayırlısı
bulasiklari bende öyle cünlü makine yikiyor nasil olsa
selammmmmmm
demek öleeeeeeeeee
beni düsündügünpz icin cok saolun kizlar ama bisey olmadi sadece bianda cikmak zorunda kaldim haber veremedigim icin kusura bakmayin ama geldim iste yineeeeeee
anlatıyımmm :) ben bugün saat 1 gibi kalktımm sonra annemle dışarı çıktık ona elbise aldık gezdik akşam da sevgilimlenn buluştummsonra da eve geldim ve bilgisayarr iştee bu kadarr :)
bakııınnn ebru da geldi işteee dedim ben sizee :)
evet
hoşgeldinnnn
sevgilinlemi bulustuuun naptiniz bakimmm cabuk soyle kirarim bacaklarini
evet
hayırlısı canım Allah engelle karşılaştırmasın inşallah aile durumlarını biliyosun önce karşı çıkarlarbende bütün gün evde pinekledim bir kaç bişey yaptım işte bulaşık yıkadım, sofrayı kurdum bide kahvaltıda krep yaptım bu kadarcık
hoşgeldinnnn
sağol canım Amin. evet ben de şimdi yavaştan hazırlıyorum onlarıı kıvama geldiklerinde söyleyeceğimoh oh bugün senin de hamaratlık gününmüş :)
canlarim ben kaciyorum yine, bugün sohbet edemedim sizinle ama yarin girebilirsem bol bol sohbet ederiz
öpüyorum siziiii görüsmek üzereee iyi gecelerrr:80::80::80::80::80:
canlarim ben kaciyorum yine, bugün sohbet edemedim sizinle ama yarin girebilirsem bol bol sohbet ederiz
valla bişi yapmadık yaa yemek yedik çay kahve içtik hepsi buu kırma bacaklarımııııı
o kıvam pek gelmez ama kolay gelsin sanayok canım yaa ne hamaratlığı bir kaç bişey yaptım işte
sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmusbulasiklari bende öyle cünlü makine yikiyor nasil olsa
selammmmmmm
demek öleeeeeeeeee
beni düsündügünpz icin cok saolun kizlar ama bisey olmadi sadece bianda cikmak zorunda kaldim haber veremedigim icin kusura bakmayin ama geldim iste yineeeeeee
ewetttttdoğru valla bu günlerin değerini bilmek gerekk yuvadan uçunca hiçbir şey eskisi gibi olamayacak tabi :85:
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimmcanlarim ben kaciyorum yine, bugün sohbet edemedim sizinle ama yarin girebilirsem bol bol sohbet ederiz
hadi hadi dokullll naptinizvalla bişi yapmadık yaa yemek yedik çay kahve içtik hepsi buu kırma bacaklarımııııı
o kıvam pek gelmez ama kolay gelsin sanayok canım yaa ne hamaratlığı bir kaç bişey yaptım işte