- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
-
- Konu Sahibi eessrraa_esra
bende iyyim canim, bi kac gündür yorgunluk vardi ama dinlendim artik biraz
yardima gerek kalmadi canim bittim sayilir
ayy toz deme bana tozsuz bir ev ne zaman görücem ben acabaa:44::44::44:
selamm canım nasılsın? ayy evin toz olmayan bi yanı var mı yaa tozunu al al yine arkanı döndüğünde aynı
bende kendimi çok genç hissediyorummmm,slmm millettttttttttttt
Canimmmm hosgeldin nasilsin bebisim oh be kk da seni görmek ne guzel
ebru kac gunde bir ev temizligi yapion ayrintili anlativersenee
selammm iyiyimmm bacim sen nasisin dun bi acikmisiimmmm bi yimek yidimmmm sorma bu arada yukardaki arkadas 42 kiloymus zayif ya INSALLAH alir kilo ben yine 50 yim sükür
bir daha ki sefere o zaman
ebru kac gunde bir ev temizligi yapion ayrintili anlativersenee
selammm iyiyimmm bacim sen nasisin dun bi acikmisiimmmm bi yimek yidimmmm sorma bu arada yukardaki arkadas 42 kiloymus zayif ya INSALLAH alir kilo ben yine 50 yim sükür
hoşbulduk bebişim,,nabersinn ,görüşemedik ne zamandır,,özledim valla hepinizi,,,
selammmm
iyyim canim ya, bildigin gibi aslindaa
simdilik bir degisiklik yok, sende ne var ne yok hazirladinmi esyalarini
sen gidince bende gttimm gelmedim geri hep o sen yeterki iste yuzunden karnimi aciktirdiiiselammmm
inşallah yaa 42 kilo zayıfmış bayağı :44: çıktıktan sonra mı yedin
hmmm ya genellikle evi hep toplu tutmaya calisiyorum, tozu hergün aliyorum ama bazi günler almiyorum tembellik yapiyorum, evi süpürmeyide en gec 2. gün süpürüyorum:26: aslinda cok batmiyor ama heran misafir gelebilir diye süpürüyorum istebaskada aklima gelmiyor iste sen nasil yapiyorsun ?
hmmm ya genellikle evi hep toplu tutmaya calisiyorum, tozu hergün aliyorum ama bazi günler almiyorum tembellik yapiyorum, evi süpürmeyide en gec 2. gün süpürüyorum:26: aslinda cok batmiyor ama heran misafir gelebilir diye süpürüyorum istebaskada aklima gelmiyor iste sen nasil yapiyorsun ?
yok ya daha hazırlamadım,çamaşır yıkadım bugün,kurusun öle hazırlayacamm
sen gidince bende gttimm gelmedim geri hep o sen yeterki iste yuzunden karnimi aciktirdiiiinsALLAH kilo olsun bariiii
bende toplu tutmaya calisiyorumm ayni senin gibi her an misafir gelir diye ama bu hafta bi saldim kendimiii bisey yaptigimmm yok...ben tozlari haftada 1 yada 2 defa aliyorum yerleri haftada 1 siliyorummm elimden geldikce hergun supuruyorummm bulasiklarii senede 1 yikarimmm dermisimm buda espiri oluversinnnwc yi 1 gun temizlerim 1 gun temizlemem bazen hergunn temizlerimmm kafama gore takiliyorm
naber canım?
yarasın löp löp kilo olsun inşallah
INSALLAH....
e daha daha nassiniz yahu konussanizdaaaaa
evet kimse konuşmuyo
ayy inanmıyorum neler de görücez daha ali taran ile ayşe özyılmazel evleniyomuş
selammm canım naber
o adam hangi ara boşandı yaw ??
iyiyim canımcım sizler nasılsınızz
yeni boşanmış karısı da kansermiş onun için bırakmış sanırım bende az önce öğrendim çok şaşırdımgerçi bizene kendi ahlaksızlığı amann
bende iyiyim canım ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz