Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

ayy toz deme bana tozsuz bir ev ne zaman görücem ben acabaa:44::44::44:

ebru kac gunde bir ev temizligi yapion ayrintili anlativersenee
selamm canım nasılsın? ayy evin toz olmayan bi yanı var mı yaa tozunu al al yine arkanı döndüğünde aynı

selammm iyiyimmm bacim sen nasisin dun bi acikmisiimmmm bi yimek yidimmmm sorma bu arada yukardaki arkadas 42 kiloymus zayif ya INSALLAH alir kilo ben yine 50 yim sükür

bende kendimi çok genç hissediyorummmm,slmm millettttttttttttt

selammmm

selammm iyiyimmm bacim sen nasisin dun bi acikmisiimmmm bi yimek yidimmmm sorma bu arada yukardaki arkadas 42 kiloymus zayif ya INSALLAH alir kilo ben yine 50 yim sükür

inşallah yaa 42 kilo zayıfmış bayağı :44: çıktıktan sonra mı yedin

bir daha ki sefere o zaman

hmmm ya genellikle evi hep toplu tutmaya calisiyorum, tozu hergün aliyorum ama bazi günler almiyorum tembellik yapiyorum, evi süpürmeyide en gec 2. gün süpürüyorum:26: aslinda cok batmiyor ama heran misafir gelebilir diye süpürüyorum iste baskada aklima gelmiyor iste sen nasil yapiyorsun ?

selammmm

inşallah yaa 42 kilo zayıfmış bayağı :44: çıktıktan sonra mı yedin
sen gidince bende gttimm gelmedim geri hep o sen yeterki iste yuzunden karnimi aciktirdiii insALLAH kilo olsun bariiii

bende toplu tutmaya calisiyorumm ayni senin gibi her an misafir gelir diye ama bu hafta bi saldim kendimiii bisey yaptigimmm yok...ben tozlari haftada 1 yada 2 defa aliyorum yerleri haftada 1 siliyorummm elimden geldikce hergun supuruyorummm bulasiklarii senede 1 yikarimmm dermisimm buda espiri oluversinnnwc yi 1 gun temizlerim 1 gun temizlemem bazen hergunn temizlerimmm kafama gore takiliyorm

yok ya daha hazırlamadım,çamaşır yıkadım bugün,kurusun öle hazırlayacamm

naber canım?

yarasın löp löp kilo olsun inşallah

o adam hangi ara boşandı yaw ??

iyiyim canımcım sizler nasılsınızz

yeni boşanmış karısı da kansermiş onun için bırakmış sanırım bende az önce öğrendim çok şaşırdım gerçi bizene kendi ahlaksızlığı amann

bende iyiyim canım ne olsun işte yuvarlanıp gidiyoruz

hadi yaa yazıkk üzüldüm karısı için uyuz adam hiç sevmem zaten kendisini..

allah iyilik versin canım :) çok canım sıkıldı benim de yaa yapacak hiçbir şey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…