- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- Konu Sahibi eessrraa_esra
yaa deme öylee korkuyorummm :26: :26: gelmeli o kıvamm :)
krepler yapılmışş bulaşıklar yıkanmışş daha ne olsun şekerimm :)
dimi ama gel gör ki anneme sorsan hiç bir şey yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa deme öylee korkuyorummm :26: :26: gelmeli o kıvamm :)
krepler yapılmışş bulaşıklar yıkanmışş daha ne olsun şekerimm :)
sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus
ewettttt
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm
hadi hadi dokullll naptiniz
pektee mütevaziiiiii:86::86::86::86:
Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....
sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus
ewettttt
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm
hadi hadi dokullll naptiniz
pektee mütevaziiiiii:86::86::86::86:
yapma zaten, zamanı geldiğinde nasılsa çoook yaparsın. Anne evinde rahat et bari !!!
vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)
hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm
bakma sen annene anneler öyle doyumsuz oluyor bu konuda
Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....
yasinizi sorsam olurmu acaba:26:
5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın
evet anneler öyledir
bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?
kizma beeeeeeeeeeevayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)
hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm
bakma sen annene anneler öyle doyumsuz oluyor bu konuda
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...haklısın ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı
bence fazlaaa 35 yada 40bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?
kizma beeeeeeeeeee
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...
bence fazlaaa 35 yada 40
valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın
bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk
kizma beeeeeeeeeee
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...
bence fazlaaa 35 yada 40
kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii
büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh
bence de en az 40
bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))
evet geliyo cidden bu söz çok doğru
kısmet işte hayırsızsa evlenmiyim hayırlıysa evleneyim diyelim teşekkür ederim canım benim karşıma iyi biri çıkar belki aminnn diyelim o zaman
doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri
yasinizi sorsam olurmu acaba:26:
inşallah canım Allah hayırlı kısmetler nasip etsin
olur elbettt.....şimdi o çok cesur kızımdan 4 yaşında bir kız toruncuğum var.....yolun yarısın geçtim yani anlıyacağınız....
olur elbettt.....şimdi o çok cesur kızımdan 4 yaşında bir kız toruncuğum var.....yolun yarısın geçtim yani anlıyacağınız....