Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

Çilek kıvama gelmesini bekyecek sabrın var demek......:KK1:benim kızım 1 hafta çıktıktan sonra gelip Anne ben aşık oldum demişti....:KK76:

vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)

sen iyi geceler yazmadan cikmassin bildigimiz icin meraklani verdikk sükür bi sorun yokmus:KK71::KK71::KK71::KK71:

ewettttt:KK14::KK14::KK14::KK14:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN gorusurukkkkk canimm:KK19:

hadi hadi dokullll naptiniz:KK52::KK52::KK52:

pektee mütevaziiiiii:KK53::KK53::KK53::KK53::86::86::86::86:

hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm :KK1:

:KK1: dimi ama gel gör ki anneme sorsan hiç bir şey yapmadım :KK1:

bakma sen annene anneler öyle doyumsuz oluyor bu konuda :KK1:

vayy o da baya cesaretliymişş takdir ettimm :) valla biz 5 yıldır birlikteyiz ben hala söyleyemedimm :)

hahah yapmadık bişi diyorummm illa bacaklarımı kırmaya bahane arıyosunn sen de canımmm :KK1:

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın :KK53::KK53:

evet anneler öyledir :KK61::KK61:

5 yıl mı tebrik ediyorum çilekk seni nasıl sakladın :KK53::KK53:

evet anneler öyledir :KK61::KK61:

valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın :KK1:

bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?

bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:kizma beeeeeeeeeee:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
haklısın :KK34: ama evleneceğim yok benim düşünmüyorum evlenmeyi onun için hiç o konuları düşünmedim ama ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bakalım hayırlısı :KK34::KK34:
bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...:21:
bizden büyük olduğu kesin ama tahminen 30 mu acaba:44: ablacım yada sen erken mi evlendin?
bence fazlaaa 35 yada 40

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:kizma beeeeeeeeeee:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bencede buyuk konusmaaa gercekten buyuk konusunca insanin basina geliyorrr inan buna...:21:

bence fazlaaa 35 yada 40

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii :KK16:

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh :KK16:

bence de en az 40

valla sakladım bebişim napıyım.. universitedeyken başladık o zamanlar annem kesinlikle karşıydı erkek arkadaş falan muhabbetlerine onun için her şeyden önce okul geliyordu.. o yüzden sakladım mecburen.. 1 yıl oldu üniversite biteli şimdi de diyorum işe de gireyim her şeyim tam olsun öyle söyliyimki hem öne sürecekleri bir bahane olmasın :KK1:

bence 30dan da büyük kızı ben aşık oldum demiş demekki kızı da büyükk

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

bence fazlaaa 35 yada 40

evet geliyo cidden bu söz çok doğru :KK34:

kızar mıyımm hiççç çok seviyorum ben sizlerii kızamamkiii :KK16:

büyük konuşsun da başına gelsin işte ne güzel evlensin barklansın o da sevdiği insanla mutlu mesut ohh :KK16:

bence de en az 40

kısmet işte hayırsızsa evlenmiyim hayırlıysa evleneyim diyelim :KK1: teşekkür ederim canım benim karşıma iyi biri çıkar belki aminnn diyelim o zaman :KK9:

bahane çok bee çilekcim öne sürmek isterlerse. inşallah ailen anlayışla karşılar :))

evet geliyo cidden bu söz çok doğru :KK34:

doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri :KK1:

doğru söylüyorsun canım istedikten sonra mutlaka bahaneler bulunur ama en azından ben elimden geldiğince en aza indirmeye çalışcam o bahaneleri =) inşallah canım benim zaten yazarım size de o zaman geldiğinde gelişmeleri :KK1:

evet evet yaz bizleri bırakma merak da buralarda. merak ederiz biz :KK62::KK62:

X